-
- Konu Sahibi berraksuuu
- #1.601
insan 40. haftaya kadar gün sayar mi ya? Ben daha 5+2 haftalik hamileyim. Hergun sayiyorum.
Hergun ne kadar geliscek nasil degisikler oluyor diye de okuyorum. Ayni seyi tekrar tekrar. Gunler cok yavas geciyor. Acaba doguma kadar boyle mi devam etcem : ))
tatlim normal ama bnde 33.haftdamda birazcik hareketleri kisitlanmisdi oynasada veya ben hissetmiyordum senin haftalarindada oyle olmustum iki uc gun gectikden sonra enerji alip oyle bir oynuyorduki birde buyudukce tekmelerini daha net bir sekilde hissediyorsun mesela ben simdi neresi neremde oldugunu az cok anliyorum kafasini oynatti mi daha sert ve daha buyuk elleri veya ayaklari oldumu vur kac ama daha can yakici kafadan daha da kemikleri gelissin daha net hissedeceksin ve daha sert olacak
ilk dogumu ben mi gerceklestirecem normal de
evet canım ilk sen hadi bakalım
inşallah canım..ne güzel olur Rabbim hepimize o günleri göstersin inşallah..desenize ilk acilisi kurdeliyi ben kesecem kimse dogurmasin heeee benden once ama normalde de olmamasi lazim cunku aramiz okadarda yakin degil artik hastahaneden geldikden sonra yazarim size anlatirim nasil oldugunu dogumun
inşallah canım..ne güzel olur Rabbim hepimize o günleri göstersin inşallah..
iyi geceler evanurum ben kaçtım
ooo maşallah size ben sohbeti kaçırmışım
icimden hep gecirdim seni ama yetisemedin olsun saglik olsun....
zaten az kaldi bnmde bol bol konusalimda sonra vakit bulupda girebilirmiyim bilmiyorum ama mutlaka dogumum nasil gecti hepsini anlatmak icin yazarim ama sonrasini bilemem
16 haftalık olduk bugün kontrolümüz vardı bebişim kızmış.çok mutluyum allah gönlüme göre verdi hayırlısıyla kucağımıza da alalım inşallah öptüm çok hepinizi
selam herkese biz geldik oğluşumla...oğlum yine göstermedi kendini.bu sefer iyice bi saklamış yüzünü( bol bol pipisine bakıp geldik. napalım artık doğana kadar sabır
ah seni yaramaz bebekannesi 2 ay daha sabret
öyle yapcaz canım mecbur..çok sıkışmış gibiydi yavrum ya iki büklüm ya üzüldüm biraz.delimiyim neyim..yüzüm düştü..dra sordum böyle ayaklarıyla yüzünü kapatması normal mi diye olur tabi dedi..her bebek farklı farklı durur dedi..neyse yine cd verdi.pipi cd sionu seyrederiz
pipi cdsi
evet cnm 2 büklğm duruyor bebişler bende beli falan ağrır mı diye sormuştum
evet canım ya bende soracaktım neredeyse:))aklıma çok takıldı ama neden öyle duruyor ki acaba ayakları elleri hep yüzündetakılırım ben şimdi buna üff ya (
cnm öyle durmasalar 50 cm bebekler nasıl sığacaklar..
rabbim onuda ona göre yaratmış...sende öyleydin merak etme,üzülmede