Ilk bebeğine hamile anne adayları heyecanımızı beraber paylaşalım

evet tatlim biliyorum dogum aninda oyle zaten ceneyi boyuna yaslayamadigin zaman kafani kaldirmaya yardim edip ceneyi kavusturyorlar ama normal sanci geldiginde yani kasilamalarim oldugunda agizdan surekli nefes alip veriyorum sadece gohsum
sisiriyorum sonra hafif agri dindiginde burnumda derinnnn bir nefes alarark agizdan veriyorum ilk sancilarim oldugunda yapamiyorumdum bunlari panik ve korku vardi ama simdi yapiyorum artik gercek dogum sancimda bilemem:KK1:

tatlim ben cikiyorum kendine iyi bak gorusuruz

cnm benimde biraz işim var öptm:KK3::KK3::KK3:

hamile pantolonu çok rahat oluyor gerçekten....yeni doğum yapan bi ark konuştum..kendi isteğiyle sezeryan oldu....

1 hafta oldu yazık bebeği hiç uyumuyormuş..herşeyini yapıyorum diyor kucaktan bıraktığımda başlıyormuş ağlamaya.kendi yaraları çok ağrıyormuş...korktum yaaa allah yardımcısı olsun....
normal doğum en iyisi kesinlikle..ama benim mecburen sezeryan olucak..çatım acayip dar..rahim filmi çekilirken kanül bile girmedi..seni bu çatıyla normale alırsam hem senin hem bebeğin hayatını riske atmış olurum dedi dr:KK43:(mecburen sezeryan yani benimki
ohhhh keyfim keyif diyorsun....:KK1:..canim normal o kasilmalarin gebeliginin haftasi ilerledikce dahada siddetli ve uzun olacak ama dogum sancisi olmadigini kesinlikle anliyorsun bnm 29.haftadan 32 ye kadar surekli oldu kasilamalar ve cati kemiklerim bile agriyordu yolda yururken rahimime oyle bir agri saplaniyordu ki resmen adim atamiyordum dr.a sordugumda kasilamalarin normal bedenimin dogum icin hazirlandigini soylemisti rahim agrim icinde cocuk cok vurdugundan dolayi demisti sonra bu rahim agrisi gecmisti bnde cati kemiklerimde agrimiyor ama kasilamalara devam daha siddetli ve daha uzun sen kesinlikle dr.unla konus bu konuyu ayrintili olarak o sana daha iyi bilgi verecektir ama endiselenme normal bnde oyleydim

evet canım bende okudum normal diyor.artmasında böyle iyi:)) senin azıcık kaldı ne güzel ya...düşüncesi bile heyecan verici

normal doğum en iyisi kesinlikle..ama benim mecburen sezeryan olucak..çatım acayip dar..rahim filmi çekilirken kanül bile girmedi..seni bu çatıyla normale alırsam hem senin hem bebeğin hayatını riske atmış olurum dedi dr:KK43:(mecburen sezeryan yani benimki

evet canım bende okudum normal diyor.artmasında böyle iyi:)) senin azıcık kaldı ne güzel ya...düşüncesi bile heyecan verici

tatlim bak bende normal diyorum dr.da ama son anda ne olur bilinmez heee onceden senin gibi mecburi olsaydi artik el mahkum allah yardimcin olsun....

normalde evet sancilarin kasilmalarin normal ama olsun iyi olmus dr.nada sordugun o bizden daha iyi biliyor tabikide cok heyecanliyim ama korkuyuda yasiyorum kendimi telkin etmeye calissamda yinede insan isde korkuyor ister istemez allahin izniyle bunuda atlatacam buda bitecek insallah

evet gunebkncm sennki mecburiyetten....tabi ben normal istiyorum ama rabbim bilir....allah korusun bir aksilik falan çıkar.....bakalım kısmet:KK49::KK49::KK49::KK49:

tatlim bak bende normal diyorum dr.da ama son anda ne olur bilinmez heee onceden senin gibi mecburi olsaydi artik el mahkum allah yardimcin olsun....

normalde evet sancilarin kasilmalarin normal ama olsun iyi olmus dr.nada sordugun o bizden daha iyi biliyor tabikide cok heyecanliyim ama korkuyuda yasiyorum kendimi telkin etmeye calissamda yinede insan isde korkuyor ister istemez allahin izniyle bunuda atlatacam buda bitecek insallah
Allah sağlıkla kurtarsın bir avazda doğur inşallah canım:))bu güzel heyecan yerini bebeğinle geçireceğin güzel zamanlara bırakacak inşallah
evet gunebkncm sennki mecburiyetten....tabi ben normal istiyorum ama rabbim bilir....allah korusun bir aksilik falan çıkar.....bakalım kısmet:KK49::KK49::KK49::KK49:

haklısın canım ne olacağı bilinmiyor son ana kadar.Rabbim hepimizi ve bebeklerimizi sağlıkla kurtarsın inşallah

gunebkn sen nasısın???bebiş nasıl çok hareketli mi yoksa hareketleri yavaşladımı bu haftalarda yavaşlıyormuş

gunebkn sen nasısın???bebiş nasıl çok hareketli mi yoksa hareketleri yavaşladımı bu haftalarda yavaşlıyormuş

iyiyim canım bende.valla benim miniğin günü gününe uymuyor teyzesi:)) bazen o kadar hareketli oluyor ki geceleri tekmelerle uyanıyorum kimi gün zar zor bi kaç pıt ediyor...anlamadım bende.ama bu haftalarda yavaşladığını bende okumuştum.

herkese hayirli aksamlar arkadaslar bugun dr.a gittik sukurler olsun ki hersey yolunda bebegim 2.750gram sisko bir sey olacak sanirim dr.dedi 3veya4hafta icinde normalde kafasi assagi donmesini bekliyorum dedi su anda yukarda kafasi dedi ama normal bu donemde yukarida olmasi dedi 2kasimda tekrar randevumuz var bakalim ozaman ne diyecek birde cok saci var dedi ama gozukuyorduda kizimin saclari ayni cimadam gibiydi saclari birde suyun icinde diklenmisdi saclari:KK1:...resmen bir ayagi yuzundeydi akrobat diyor dr amcasi isin en guzel yani sukurler olsun ki saglikli olmasi gerisini tabikide merak ediliyor ama basda saglik sukurler olsun ki hersey yolunda

herkese hayirli aksamlar arkadaslar bugun dr.a gittik sukurler olsun ki hersey yolunda bebegim 2.750gram sisko bir sey olacak sanirim dr.dedi 3veya4hafta icinde normalde kafasi assagi donmesini bekliyorum dedi su anda yukarda kafasi dedi ama normal bu donemde yukarida olmasi dedi 2kasimda tekrar randevumuz var bakalim ozaman ne diyecek birde cok saci var dedi ama gozukuyorduda kizimin saclari ayni cimadam gibiydi saclari birde suyun icinde diklenmisdi saclari:KK1:...resmen bir ayagi yuzundeydi akrobat diyor dr amcasi isin en guzel yani sukurler olsun ki saglikli olmasi gerisini tabikide merak ediliyor ama basda saglik sukurler olsun ki hersey yolunda

maşallah cnm maşallah....sorunsuz doğumlar versin rabbim....inşallah bizde o haftaları sağsalim görürüz:KK19::KK19::KK19::KK19:

insan 40. haftaya kadar gün sayar mi ya? Ben daha 5+2 haftalik hamileyim. Hergun sayiyorum.
Hergun ne kadar geliscek nasil degisikler oluyor diye de okuyorum. Ayni seyi tekrar tekrar. Gunler cok yavas geciyor. Acaba doguma kadar boyle mi devam etcem : ))

maşallah canım..çim kız geliyor he:KK1::KK1::KK1:saçlı falan:))Allahım sağlıklı güzel doğumlar versin inşallah..

Allh razi olSun hic somma ama annemin diyisine Gore bnde oyleymisim Annem diyor dogdugunda toka bile
Takilirmis karakizim olacak:KK1:

maşşallah canım ya ne tatlıdır şimdi o.bende tekrar 4 boyutluya gidcem yarın oğlum yüzünü göstermemişti dr yarın bi daha çağırdı bakalım minik oğlum gösterecekmi kendini bu sefer:))

maşşallah canım ya ne tatlıdır şimdi o.bende tekrar 4 boyutluya gidcem yarın oğlum yüzünü göstermemişti dr yarın bi daha çağırdı bakalım minik oğlum gösterecekmi kendini bu sefer:))

hadi bakalim insan okadar cok heyecanlaniyor ki bebegini gorecegi icin bnmde kizim cinsiyetini gostermemekde cok direniyordu resmen sedyede yatarken dr.saga yatiriyordu olmadi soluna don diyordu cok zor buluyordu ama simdi yeri fazla olmadigindan bugun okadar cok net gordukki:KK1:biz de bundan yana cok sansizdik zor bulunuyordu gebeligin ilerledikce 30.haftayi gectikden sonra biraz daha zorluyorlar ama rahat bulunuyor sende oyle olacaksin bnmkide hep surat gosterdi 31.haftdan sonra simdi 35 olduk sende goreceksin rahatlikla ama zaman resmen bnmki emzik emiyordu yaaa esim diyor ki acikmis bu diyor bana halbuki karnimda tokdu bnde diyorum dogdukdan sonra gohus emmeye antreman yapiyor:KK1:

iyiyim canım bende.valla benim miniğin günü gününe uymuyor teyzesi:)) bazen o kadar hareketli oluyor ki geceleri tekmelerle uyanıyorum kimi gün zar zor bi kaç pıt ediyor...anlamadım bende.ama bu haftalarda yavaşladığını bende okumuştum.

tatlim normal ama bnde 33.haftdamda birazcik hareketleri kisitlanmisdi oynasada veya ben hissetmiyordum senin haftalarindada oyle olmustum iki uc gun gectikden sonra enerji alip oyle bir oynuyorduki birde buyudukce tekmelerini daha net bir sekilde hissediyorsun mesela ben simdi neresi neremde oldugunu az cok anliyorum kafasini oynatti mi daha sert ve daha buyuk elleri veya ayaklari oldumu vur kac ama daha can yakici kafadan daha da kemikleri gelissin daha net hissedeceksin ve daha sert olacak

ilk dogumu ben mi gerceklestirecem normal de

X