- 11 Temmuz 2011
- 1.840
- 23
-
- Konu Sahibi berraksuuu
- #1.361
canım 00,00 partimizi gecikmeli yapayım:)Allah sağlıklı haftalar nasip etsin...ben yatayım aartık berraksucum..çok yorgunum.uyuyamasamda dinleneyim bari.iyi geceler sana ve prensesine bay bay
normal cnm bende yaşamıştım...adet sancısı gibi
merhaba kızlar bende ilk bebeğime hamileyim ama aslında hamile değilim gibi kafam çok karışık yani adetime daha 1 hafta var ve ben duramayıp kan testi yaptırdım 26 çıktı sevinsem mi bilmiyorum emin olamıyorum adetim geçmediği içinde değer düşer diye korkuyorum dua edin bana lütfen
topraksucum bugün dr. gittik. 2 tane pıt pıt kalp atışı gördük Elhamdulillah. serum verdi dr. evde taktırıcam. İnşallah sancılarım geçer. ben pek su içmeyorum. dr ondan olabileceğini birazda miyomdan olabilceğini söyledi.
denizkızı canım benim kalbim sıkışmıyordu. dr. sordum çarpıntı normal dedi. çünkü vücüt daha hızlı kan pompalamaya başlıyormuş.
topraksucum bugün dr. gittik. 2 tane pıt pıt kalp atışı gördük Elhamdulillah. serum verdi dr. evde taktırıcam. İnşallah sancılarım geçer. ben pek su içmeyorum. dr ondan olabileceğini birazda miyomdan olabilceğini söyledi.
denizkızı canım benim kalbim sıkışmıyordu. dr. sordum çarpıntı normal dedi. çünkü vücüt daha hızlı kan pompalamaya başlıyormuş.
selaam kızlar nasılsınız
şimdi uyandık...ben iyice kafayı yedim
teşekkür ederim canım.nekadar sürüyo bu böyle ?
limannnnnnnnnnnn topraksuuuu kimmmmmmmm
benimde senden kalır yanım yok.11de de ben uyandım:)
herkese hayrlı cumalar bende haziranda kısetse alıcam bebeğimi kucağıma herkesin allah bebişin sağ salim kucağına alır inş.
herkese hayrlı cumalar bende haziranda kısetse alıcam bebeğimi kucağıma herkesin allah bebişin sağ salim kucağına alır inş.
hayırlı cumalar.tebrikler taze anne..selamlıyoruz seni oğluşumla
oo ne güsel hayrlı olsun tşkkür ederim belli senin ne güsel benim daha küçük 7 haftamıza gircez bakalım allah analı babalı büyütsün bizim içimizden kız geçiyo bakalım hayrlısı
amiin canım...sağlıklı olsun kız erkek hiç farketmez.
oo ne güsel hayrlı olsun tşkkür ederim belli senin ne güsel benim daha küçük 7 haftamıza gircez bakalım allah analı babalı büyütsün bizim içimizden kız geçiyo bakalım hayrlısı