Ilk bebeğine hamile anne adayları heyecanımızı beraber paylaşalım

sabaha kadar tv açık...onun sesiyle uyuyorum:KK52::KK52::KK52:

ben bu gece o kadar zorlanmadım uyurken ilginçtir ki:) ama bir sorun var yataktan zor kalkıyorum artık resmen yuvarlanaraK kalkıyorum.:KK1::KK1:doğurana kadar nasıl kalkıcam bilmem...dediğim gibi ya yuvarlanarak kalkabiliyorum ya da eşimden yardım alıyorum...:KK49::KK49:

öle tabi canım inş. Sağ salim sağlıklı olsun da ben sürekli ekşi yiyom herkes ondan diyo kızın olcak bi de karnım yaygın sivri dil ondan da herhalde sen neler canın çekmişti senin ne kadarlık

canım ben biraz garip bi tipim..oğlum olacak 27+1 olduk bugün:nazar::nazar:ben sürekli tuzlu bişeyler istiyorum hala bile..tatlı hiç istemiyorum hiç aram yok..herkes kız dedi ama benim oğluşum geliyor..

kızlar ben çıktım bankaya falan gidicem yoğununm biraz bugün:)) akşama gelirim inşallah görüşmek üzere

merhaba bayanlar nasılsınıızz
ben bugun daha ıyı hıssedıyorum cunkıı
kalp durumum normle dondu gıbı :)

ben bu gece o kadar zorlanmadım uyurken ilginçtir ki:) ama bir sorun var yataktan zor kalkıyorum artık resmen yuvarlanaraK kalkıyorum.:KK1::KK1:doğurana kadar nasıl kalkıcam bilmem...dediğim gibi ya yuvarlanarak kalkabiliyorum ya da eşimden yardım alıyorum...:KK49::KK49:

cnm sen benden 5 hafta öndesin ama ayıptır söylemesi bende yuvarlanarak kalkıyorum:KK30::KK30::KK30::KK30:

saol canım yazdığın için teşekkürler salı günü kontrolüm var dün akşam ve bgn kahverengi akıntım oldu ondan çok korkuyorum yhaa

bence salı gününü bekleme kahverengi akıntın varsa
dr unu arasan belki progesten hap ya da iğne verebilir
inşallah biran önce akıntın geçer ve normale dönersin..

bence salı gününü bekleme kahverengi akıntın varsa
dr unu arasan belki progesten hap ya da iğne verebilir
inşallah biran önce akıntın geçer ve normale dönersin..

doktorun numarası yok canım yha daha hamileliğim öğrenmek için gitmiştim dewlet hastanesine şimdi napıcam bilmiyorumm korkuyorum da internetten araştırdığıma göre düşük tehlikesi olabilir yazıyooo :KK43: napsam eşim gelince hemen hastaneyemi gitsemm

X