-
- Konu Sahibi berraksuuu
- #1.401
doktorun numarası yok canım yha daha hamileliğim öğrenmek için gitmiştim dewlet hastanesine şimdi napıcam bilmiyorumm korkuyorum da internetten araştırdığıma göre düşük tehlikesi olabilir yazıyooonapsam eşim gelince hemen hastaneyemi gitsemm
cnm sen benden 5 hafta öndesin ama ayıptır söylemesi bende yuvarlanarak kalkıyorum
bugün doktora gittim bebişim 4 haftalık,ultrasonda görünemiyicek kadar küçük olduğu için vajinal ultrasonla baktı.küçücük bir karanlık vardı:))haftaya cuma gideceğim ultrasonda bakıcak çok heyecanlıııııı:))))))
komik oluyor ama dimi?ağır vasıta gibi olduk ..telefon çalıyor mesela ben açasıya kadar en az 6-7 kere çalıyor..çekiliiiiin ağır vasıta geliyoooooooooooor
bugün doktora gittim bebişim 4 haftalık,ultrasonda görünemiyicek kadar küçük olduğu için vajinal ultrasonla baktı.küçücük bir karanlık vardı:))haftaya cuma gideceğim ultrasonda bakıcak çok heyecanlıııııı:))))))
hayırlısı olsun cnm bende bugun 5. haftaya basladım saglıkla gelsin bebişler
Herkese iyi aksamlar nasilsiniz okuduguma Gore herkes iyi bebislerde iyi sukurler olSun
Bu aralar grip olmak uzereyim anlayacgnz soguk algini aldim gunduzleri kendi halsizligim
Yetmezmis Gibi birde soguk alginligiyla ugrasiyorm aksam olunca atesve bogaz agrim oluyor
ONU iyilestirmeye calisiyorum ama sukur bunada birde bebek buyudukce annedeki vitamini daha
Da cok aliyor resmen emzik Gibi butin vitaminleri aliyor bndeki oyuzden en ufak birseyde hemen
Hasta oluyorm olSun feda olSun kizima annesinin vitaminleriHeeee bu arada kismetse cumartesi
Gunu kizimin odasi geliyor ayyy cok heyecanliyim iyice vakit geliyor diye cok mutlu oluyorum birde
Kucgmdada olsa insallh ogunleride nasip eder rabbim hepimize be
ıkı gündür cok kötüyümm
mdiem cok bulanıyor napsam arkadaşlar
dün sabah olmuştu
bugün şu saat oldu devam etti
önce hiç bişey yoktu nazarmı degdı ne
geçmiş olsun cnm,bende yeni yeni iyileşiyorum,daha yeni hamileyim 5. haftama girdim çok korktum hasta olunca bebişime bişey olur die..bol bol meyve tüketip iyileşiyorum:))))ayy eminim çok heyecanlısındır bebişin odası hazırlıkları,doğum heyecanı,ayyy ben bile daha şimdiden herşeyi araştırıyorum.RABBİM hepimizi sağlıkla sığhatle bebişlerimize kavuştursun inşallahhh..doğumunu nasıl düşünüyorsun cnm:)))
ıkı gündür cok kötüyümm
mdiem cok bulanıyor napsam arkadaşlar
dün sabah olmuştu
bugün şu saat oldu devam etti
önce hiç bişey yoktu nazarmı degdı ne