-
- Konu Sahibi berraksuuu
- #1.341
şükür geldin çok merak ettim vallahi...bebiş ve sen kaç kilosun bakalım
canım annemlere gittim drdan sonra..kilo konusuna gelince ben baya baya semirmişim:26::26:10 kilo almışım.57 olmuşum..oğluşum 1050 gr olmuş...dr çok iyi dedi..sezeryan olacağım kesinleşti.çok dar seni riske atamam bu halde dedi.bende tamam dedim.sen nasılsın canım
oooo maşallh..cnm bende 2 gündür tazmanya canavarı gibi ne bulursam yiyorum...lütfen biri bana dur desin...
yememe tek sevinen karnımdaki pıtırcığım
ye canım yarasın kızına:))bende de bi iştah var bu günlerde.dr bana tatlıyı mı abarttın diyor ben hiç tatlı yemiyorum ki:))tuzlu istiyor hep canım..birde dra ben yılbaşında doğurmaktan korkuyorum dedim.telefon edersin ben gelirim dedi çoook sevindim.epidüral olacağım kısmetse...inceledim baya oğlumu bugün..çook özlemişim..bu arada doğumu ocağın ilk haftası diye konuştuk ama tabi kısmet...
cnm doğum ücretlerini biliyormusun???
sezeryan 1250 dedi..normal yanılmıyorsam 1000 küsür dedi.ama odalara acyip zam gelmiş.200 olmuş geceliği( artık şimdiden biriktirelim paraları.senin gittiğin yer ne dedi doğuma.ve bu arada nereye gittiğini unuttum yine ben
özgür atlıya gidiyorum...ama nerde yapacağım henüz belli değil..
pahalıymış doğum gerçekten..istanbulda 6000 -7000 e çıkıyor.
evet öyle duydum canım..peki senin kafanda bi hastane var mı...aslında karar vermelisin.gider hastaneyi gezersin fikir edinirsin falan...
cnm 30.haftalara bi geleyim...
oğlunun odasını beğendinmi??ıslandı mı herhangi bi sorun olmadı dimi?
beğendim gidip gidip bakıyorum iyice manyaklaştım:)ıslanmamış ama taşırken az biraz yaralamışlar küçük bi yerini onu düzeltecekler gelip..
bu arada haftaya da 4 boyutluya gidelim diyoruz oğlumu daha yakından görürüz
bugün hangisine girmiştin cnm....oğluşunuz biraz daha büyüsün annesi çok rahatsız etmeyin
bugün normal hastane ultrasonu.diğeri renkli olan olacak..4 boyutluya 28-32 haftalar arası daha net olur demişti drum..32 den sonra net görünmez çok büyür demişti.en iyisi 28 29 demişti bende o yüzden haftaya diyorum..rahtasız edip duruyoruz dediğin gibi
şaka cnm şaka doya doya gör oğluşunu...evet bebek büyüyünce net görünmez...
hala inanamıyorum biliyomusun canım...o kadar bekledim ki mucizemi sanki rüyadaymışım gibi...çok mutluyum oğlumu gördüm yine bugün..Allah aratmasın kimseye çok zor..
öyle cnm bebeğim 5,5 aydır içimde yaaa gecem oo gündüzüm ooo rabbim sağsağlim kucaklarımıza almayı nasip etsin..
evet onu kucağımıza alacağımı düşünüyorum hayal gibi imkansız gibi geliyor...
amiiin canım .aynen öyle herşeyde onlar var dimi??şimdide acaba kime benziyor ki diye düşünüyorum
cnm sağlıklı olsunlarda kime benzedikleri çok önemli diil
30 haftayı bir doldursaydık
tabiki canım önce sağlık o en önemlisi zaten..benimki düşünce fazlası...düşünüp düşünüp seviniyorum işte:))
35 ten sonra rahatız canım:))35. haftayada daha baya bi var ama yavrularımız sağlıkla zamnaında gelsinde beklenir tabi
evet cnm 35 ten sonra allah korusun erken doğum olsa bile yaşama şansları çok yüksek....
güzel sağlıklı haftalar geçiririz inşallah..