Ilk bebeğine hamile anne adayları heyecanımızı beraber paylaşalım

2 senelik evliyim canım doguma az kaldı 33 haftlık gebeyim ama benim bi sorunum var hamişim ama aynı zamanda vajinismus hastasıyım

maşallah az kalmış seninvajinismus içinde umarım düzelir canım( bu arada sende ankaradasın galiba doğumu nerde yapacaksın

maşallah az kalmış seninvajinismus içinde umarım düzelir canım( bu arada sende ankaradasın galiba doğumu nerde yapacaksın

sendemi ankaradasın evet doguma az kaldı sincan lokman hekime gidiyorum galiba dogumda orda olucak ve büyük ihtimalle sezeyan olucak

sendemi ankaradasın evet doguma az kaldı sincan lokman hekime gidiyorum galiba dogumda orda olucak ve büyük ihtimalle sezeyan olucak

bende ankaradayım canım evet.ben yüzüncü yıl hastanesine gidiyorum benimde sezeryan gibi görünüyor.çatı çok darmış..birde benimki kıymetli bebek diye geçiyor uzun bekleyiş sonrasında kavuştuğum için riske atmıyorlar o yüzden:)

senin adına cok sevindim senin bebişin ne kadarlık ben cok korkuyorum ya normal dogum yapamam ama sezeryanda beni cok korkutuyo ne yapıcagmı bilmiyorum bu arada catı muayenesi ne zaman oldun benim bebişim kız..

senin adına cok sevindim senin bebişin ne kadarlık ben cok korkuyorum ya normal dogum yapamam ama sezeryanda beni cok korkutuyo ne yapıcagmı bilmiyorum bu arada catı muayenesi ne zaman oldun benim bebişim kız..

biz 26+3 olduk bugün.erkek benim bebeğimde.çatı muayenesi henüz olmadım ama tedavi gördüğüm zaman söylemişti drum.rahim filmi çekilirken çatın çok dar kanül bile girmiyor demişti.normal aslında en iyisi ama çare yoksa sezeryan maalesef

kızlar ben hazırlanmaya gidiyorum eşim 7 gibi gelicek.topik açık dursun işim bitince gelir devam ederim:))

Herkese merhaba ,
1 yıllık evliyim 5 haftalık hamileyim vajinismus hastasıydıım ama atlattım cok şükür .
Ama yinede vajina konusunda çok hassasım doktora gittiğimde muayene falan olamıyorum ,korkuyorum,
Bunu eşime yansıtmak istemiyorum çünkü kızıyor . Eşim normal doğum yapmamı istiyor bense korkuyorum.
Doğum esnasında kendimi kasarım sıkarım çocuk gelmez Allah korusun birşey olur diye düşünüyorum ama bunu eşime anlatamıyorum.
Normal doğum yapan arkadaşlar varsa bana zorluğunu ve kolay yönlerini anlatabilirler mi ?
Kendimi iyi hissetmem için

selam herkeseeeeee nasilsiniz

ben giremiyorum surekli cunku artik kosusturma icerisindeyim artik hazirliklara basladim birden start verdim bugun de gittim kizima bir suru seyler aldim sukurler olsun ki hastahanedeki eksikleri bitti ama daha cantasini yapmadim mobilya kismetse bu ayin sonunda gelecek aldiklarimi yikayip utuleyip yerlesdikden sonra hastahene cantasini hazirlayacam insallah birde bu son zamanlara dogru cok cabuk yoruluyorum alisverisden sonra eve geldigimde pesdilim cikiyorum koltuga uzandimmi zor kalkiyorum yerimden oyuzden de giremiyorum birde geceleri olmak uzere hic uyku denen birseyim yok allahim bebislerimizi saglikla kucagimiza almak nasip etsin insallah kendinize iyi bakin opyorum herkesi

berraksuuu nerdesin canım gittin mi dr a
gelince bildir bize ufaklık ne alemdeymiş

Son düzenleme:

selam canım bende seni merak ediyordum neden girmiyor diye...az kaldı senin ne güzelhazırlık zamanı tabii.gece uyku problemi bende de var canım.hiç uyuyamıyorum uyuyana kadar saat 2-3 oluyor napıcam bilmiyorum

:) Ben de 7 hafta 5 günlük hamileyim... İlk hamileliğim ve çok heyecanlıyım... Aranıza yeni katıldım ve bu foruma ilk mesajım... Kadınlar kulübüne evlenmeden evvel üye oldum, çünkü gerçekten samimi, güvenilir ve güzel bir ortamı var... Şimdi de hamileliğimde çok faydasını göreceğime inanıyorum... Hepinize sevgiler... Çok heyecan verici ama bir o kadar da zorlu bir süreçmiş bu... Doktora gittiğimde yüz ifademden de hemen anlamıştı ilk hamileliğim olduğunu doktor ... Tokat yemiş sincap gibi bakan bir kadın vardı karşısında ... Gerçekten güzel bir duygu ama şu sıralar çok huzursuz ve stresliyim... Hergün ağlıyorum neredeyse... Anlayamadığım bir sinir hali var üzerimde... Hassasiyette son noktayı yaşıyorum sanırım :S ... Doktor ve hastane arayışlarım hala sürüyor, çünkü doktorum da hamile ve beni bırakmak zorunda kalacak ... O yüzden de biraz endişeliyim... Hayırlısıyla iyi ve bilgili bir doktor da bulabilirim inşallah... Bişiler yazayım istedim ben de... Herkese iyi günler dilerim..........

merhaba topiğimizin tonton hamişleri ve şanslı bebişleribugün misafirlerimi gönderdim artık sizinleyim.aramıza yeni katılanlar hoşgeldinizAllah hepimizi bi avazla kurtarsın inş..

hoşgeldin canım..tebrikler öncelikle..stres sinirlilik hamilelikten oluyor bende de vardı en başlarda:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…