Ilk bebeğine hamile anne adayları heyecanımızı beraber paylaşalım

bugün uykudan gçzlerimi açamadım...ayyy giderek halsizleşiyorum.

hmm...olacak artık bunlar.bende öyleyim geceleri bakınıyorum uyuyamıyorum sabahları kalkasım gelmiyor:KK43: şimdide oğlumla oturuyoruz başbaşa:)babamızı bekliyoruz gelip bizi gezmeye götürsün diye

hmm...olacak artık bunlar.bende öyleyim geceleri bakınıyorum uyuyamıyorum sabahları kalkasım gelmiyor:KK43: şimdide oğlumla oturuyoruz başbaşa:)babamızı bekliyoruz gelip bizi gezmeye götürsün diye

avatarına bayıldım ve kıskandım:KK47::KK47::KK47::KK47:...diğer bebeğin neydi öyle korkuyordum düşecek diye:KK60::KK60::KK60:

diğeri havada uçuyordu...bu tay tay yapıyor:KK52::KK52::KK52:

senin oğluşun dilini böyle mi gösterdiydi:76::76::76::76::76:

evet aynen öyleydi..:KK66::KK66:
bu arada biz daha gidemedik bi yerlere saat 7 gibi gelecekmiş babamız.bauhausa gidelim oğlumun odasına perde bakayım bari:)

merhaba seker anne adaylarııııı ve tatlı bebişleriiiiiiii :nazar: :emir_bebek: :KK49: :KK71:
bende 1 temmuzda sezeryan dogumla ilk bebişimi kucagıma aldımmm rabbime sükürler olsun ki çok güzel bir duygu darısıda size olsun inşallahhh hayırlı dogumlar :KK16: :KK16: :KK16:

merhaba seker anne adaylarııııı ve tatlı bebişleriiiiiiii :nazar: :emir_bebek: :KK49: :KK71:
bende 1 temmuzda sezeryan dogumla ilk bebişimi kucagıma aldımmm rabbime sükürler olsun ki çok güzel bir duygu darısıda size olsun inşallahhh hayırlı dogumlar :KK16: :KK16: :KK16:

Rabbim bebeğine uzun sağlıklı bir ömür nasip etsin tebrikler.darısı bize inşallah

X