- Konu Sahibi berraksuuu
- #1.261
merhaba topiğimizin tonton hamişleri ve şanslı bebişleribugün misafirlerimi gönderdim artık sizinleyim.aramıza yeni katılanlar hoşgeldinizAllah hepimizi bi avazla kurtarsın inş..
merhaba canım nasılsın bakalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba topiğimizin tonton hamişleri ve şanslı bebişleribugün misafirlerimi gönderdim artık sizinleyim.aramıza yeni katılanlar hoşgeldinizAllah hepimizi bi avazla kurtarsın inş..
sizler kaç haftalıksınız kızlar aranızda sezeryan olucak varmı acaba ben cok korkuyorum ya
merhaba canım nasılsın bakalım
canım aramıza hoşgeldin.ben 17 haftalık hamileyim ve tıpkı senin gibi çok korkuyorum:78::78::78:doğum konusunda henüz karar veremedik eşim acele etme diyor ki bende artık ilk haftalara göre daha sakinim.umarım hiçbir şey korktuğum gibi olmaz:18::18::18:.aslında riske atmakta istemiyorum ama sonuçta daha çok var düşünmek için.sende alışırsın
iyiyim canım sağol,sizlerle vakit geçirmek bana iyi geliyor.sen nasılsın?
iyiyim bende canım..oğluşumun odası gelecek bugün inşallah onu bekliyorum:))
berraksu bugün d a gidicekti yanılmıyorsam naptı acaba merak ettim:26::26:
iyiyim bende canım..oğluşumun odası gelecek bugün inşallah onu bekliyorum:))
berraksu bugün d a gidicekti yanılmıyorsam naptı acaba merak ettim:26::26:
hoşgeldin canım..tebrikler öncelikle..stres sinirlilik hamilelikten oluyor bende de vardı en başlarda:))
cnm geldim anomali taraması normal şükür...tetenoz aşısı oldum...
magnezyum ve elevit yazdırdım.....dün arkadaşımda kaldım
hoşgeldiiin..maşallah çok sevindim.dün yoktun evet bende 12 olmadan yattım.o yüzden parti yapılamadı maalesef
şükür yaaa şimdi haftaya şeker testim var perşembe günü...14 kasımda 2.aşım var...cnm hadi oğluşuna az kaldı perşembe gidiceksin maşallah kızımın hareketlerini net hissediyorum artık..
evet az kaldı çok şükür.oğluşumun odası gelicekti bugün ama çok dolu yağıyor nasıl gelir bilmem((
cnm hayırlı olsun...
sağol güzelim ama ıslanıp berbat olur mu diye takıldım.korkunç şekilde yağıyor ya(
yok cnm yağmurda indirmezler hrhalde
kızlar merhaba,
3,5 yıllık evliyim.bizde bebiş düşünmeye başladık.
korkularım vardı. hala var ama zamanı geldi.korkunun ecele faydası yok.
bende pazartesi doktora gittim.herşey yolundaymış. 1 hafta sonra çalışmalara başlayın dedi.
eşim tarafında genetik rahatsızlık var.sen hamiş kal öyle gel dedi. sonra tahliller falan. ters giden birşey olursa alırız gibi düşünüyorlar.
onlar için öyle kolayki.............. ooof of.
neyse folik asit almaya başladım.
ekstra birşey yapmalı mıyım bilmiyorum.
diyete başlamak+spor bu etapta doğru olur mu sizce?