• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilk bebeğine hamile anne adayları heyecanımızı beraber paylaşalım

sizler kaç haftalıksınız kızlar aranızda sezeryan olucak varmı acaba ben cok korkuyorum ya

canım aramıza hoşgeldin.ben 17 haftalık hamileyim ve tıpkı senin gibi çok korkuyorum:78::78::78:doğum konusunda henüz karar veremedik eşim acele etme diyor ki bende artık ilk haftalara göre daha sakinim.umarım hiçbir şey korktuğum gibi olmaz:18::18::18:.aslında riske atmakta istemiyorum ama sonuçta daha çok var düşünmek için.sende alışırsın:31::31::31:

canım aramıza hoşgeldin.ben 17 haftalık hamileyim ve tıpkı senin gibi çok korkuyorum:78::78::78:doğum konusunda henüz karar veremedik eşim acele etme diyor ki bende artık ilk haftalara göre daha sakinim.umarım hiçbir şey korktuğum gibi olmaz:18::18::18:.aslında riske atmakta istemiyorum ama sonuçta daha çok var düşünmek için.sende alışırsın:31::31::31:

inş ben 33 haftalığım fazla kalmadı zaman yaklaştıkça insan daha bi korkuyo ama yapıcak bişey yok allah hepimziizn yardımcısı olsun

iyiyim bende canım..oğluşumun odası gelecek bugün inşallah onu bekliyorum:))
berraksu bugün d a gidicekti yanılmıyorsam naptı acaba merak ettim:26::26:

oo maşallah siz bayağı hızlısınız.bizimkine daha çooook var.ama gözüm hep vitrinlerde:9::9::9:inş herşey yolundadır canım belki işi uzamıştır.

iyiyim bende canım..oğluşumun odası gelecek bugün inşallah onu bekliyorum:))
berraksu bugün d a gidicekti yanılmıyorsam naptı acaba merak ettim:26::26:

cnm geldim anomali taraması normal şükür...tetenoz aşısı oldum...

magnezyum ve elevit yazdırdım.....dün arkadaşımda kaldım:66::66::66::66:

hoşgeldiiin..maşallah çok sevindim.dün yoktun evet bende 12 olmadan yattım.o yüzden parti yapılamadı maalesef:17::17:

şükür yaaa şimdi haftaya şeker testim var perşembe günü...14 kasımda 2.aşım var...cnm hadi oğluşuna az kaldı perşembe gidiceksin:34::34: maşallah kızımın hareketlerini net hissediyorum artık..:nazar::nazar::nazar:

şükür yaaa şimdi haftaya şeker testim var perşembe günü...14 kasımda 2.aşım var...cnm hadi oğluşuna az kaldı perşembe gidiceksin:34::34: maşallah kızımın hareketlerini net hissediyorum artık..:nazar::nazar::nazar:

evet az kaldı çok şükür.oğluşumun odası gelicekti bugün ama çok dolu yağıyor nasıl gelir bilmem:(((

Bende ilk meleğime hamileyim daha çok yeni birkaç haftalık..öyle heyecanlıydım ki bugün doktora kaç haftalık olduğunu bile sormayı unuttum :) şaşkın gibi.. Çok mutluyum, aynı zamanda farklı. Bir insanın annesi olabilmek nasıl birşey anlamaya çalışıyorum. Beni duymuyor ama ona onu çok sevdiğimi söylüyorum. Meleğim diyorum. Şimdiden olgunlaştım bile. bugün bir ağlamaklı bir gülmeli geçti. Bazen durdum Anne oluyorum dedim kendime. Annemi düşündüm. Sanki o hep anneydi. Hiç düşünmemiştim. O kadar farklı duyguları bir arada yaşıyorum ki. Ve bunu daha hiç kimse bilmiyor:) Eşime süpriz yapmayı planlıyorum. Galiba yarına kadar bekleyecek..

lucia sana tüm kalbimle katılıyorum aynı duyguları ben de yaşadım 2 gün önce. bizde yaklaşık 1 seneden beri uğraştık. Allahın izniyle dualarımız kabul oldu. rabbim tüm isteyenlere versin. bu duyguyu isteyen herkeze nasip etsin..

kızlar merhaba,
3,5 yıllık evliyim.bizde bebiş düşünmeye başladık.
korkularım vardı. hala var ama zamanı geldi.korkunun ecele faydası yok.
bende pazartesi doktora gittim.herşey yolundaymış. 1 hafta sonra çalışmalara başlayın dedi.
eşim tarafında genetik rahatsızlık var.sen hamiş kal öyle gel dedi. sonra tahliller falan. ters giden birşey olursa alırız gibi düşünüyorlar.
onlar için öyle kolayki.............. ooof of.
neyse folik asit almaya başladım.
ekstra birşey yapmalı mıyım bilmiyorum.
diyete başlamak+spor bu etapta doğru olur mu sizce?

kızlar merhaba,
3,5 yıllık evliyim.bizde bebiş düşünmeye başladık.
korkularım vardı. hala var ama zamanı geldi.korkunun ecele faydası yok.
bende pazartesi doktora gittim.herşey yolundaymış. 1 hafta sonra çalışmalara başlayın dedi.
eşim tarafında genetik rahatsızlık var.sen hamiş kal öyle gel dedi. sonra tahliller falan. ters giden birşey olursa alırız gibi düşünüyorlar.
onlar için öyle kolayki.............. ooof of.
neyse folik asit almaya başladım.
ekstra birşey yapmalı mıyım bilmiyorum.
diyete başlamak+spor bu etapta doğru olur mu sizce?

canım aramıza hoşgeldin,umarım en kısa zamanda hamiş haberlerini paylaşırsın bizimle.yazın dikkatimi çekti de eşinin genetik rahatsızlığı neydi?evet doktorlar için herşey çok kolay malesef.sen gönlünü ferah tut,inş birşey olmaz..

Back