Ilk bebeğine hamile anne adayları heyecanımızı beraber paylaşalım

bugün uykudan gçzlerimi açamadım...ayyy giderek halsizleşiyorum.

hmm...olacak artık bunlar.bende öyleyim geceleri bakınıyorum uyuyamıyorum sabahları kalkasım gelmiyor şimdide oğlumla oturuyoruz başbaşa:)babamızı bekliyoruz gelip bizi gezmeye götürsün diye

hmm...olacak artık bunlar.bende öyleyim geceleri bakınıyorum uyuyamıyorum sabahları kalkasım gelmiyor şimdide oğlumla oturuyoruz başbaşa:)babamızı bekliyoruz gelip bizi gezmeye götürsün diye

avatarına bayıldım ve kıskandım...diğer bebeğin neydi öyle korkuyordum düşecek diye

diğeri havada uçuyordu...bu tay tay yapıyor

senin oğluşun dilini böyle mi gösterdiydi:76::76::76::76::76:

evet aynen öyleydi..
bu arada biz daha gidemedik bi yerlere saat 7 gibi gelecekmiş babamız.bauhausa gidelim oğlumun odasına perde bakayım bari:)

merhaba seker anne adaylarııııı ve tatlı bebişleriiiiiiii
bende 1 temmuzda sezeryan dogumla ilk bebişimi kucagıma aldımmm rabbime sükürler olsun ki çok güzel bir duygu darısıda size olsun inşallahhh hayırlı dogumlar

Rabbim bebeğine uzun sağlıklı bir ömür nasip etsin tebrikler.darısı bize inşallah

hayırlı olsun bebeğin cnm..

bak cnm bak..benim kızım için aldığım tek şey prima oldu

bende de ondan yok daha almadım:)))onuda ilerleyen haftalarda inşallah...sen ne zaman hazırlık yapacaksın 30 haftayı falan bekliyodun yanılmıyorsam dimi?*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…