Ilk bebeğine hamile anne adayları heyecanımızı beraber paylaşalım

ben hamile oldugumu yeni öğrendim.adetim geciknce 26-eylülde doktora gittim.. bana ayın kaçında adet oldugumu sordu. ben de tam hatırlamıyordum.23 ağustosta olmuştum sanırım dedim.. bana sen 4 haftalk hamilesin dedi sonuçlarıma da bakarak.. ben 7 ve 1 eylülde eşimle bebek denedik.. o iki günden birinde oldu kesin bebeğim.. eğer 11 i ise 2 haftalık olması gerekmez miydi.yani 11 inden 26 ya kadar sayıyorum parmaklarımla 15 kalıooooo :KK70: doktorlar mı yanlış hesaplo ben mi anlamadımmm :26:

hamilelik son adet tarihinden itibaren hesaplanır.atıyorum 5 nisanda adet olmuşsundur..5 mayısta 4 haftalık hamile oluyorsun.eğer hamile kalırsan.yumurtlama ya da ilişki günü baz alınmaz hesaplamada..son adet tarihi o yüzden sorulur

hamilelik son adet tarihinden itibaren hesaplanır.atıyorum 5 nisanda adet olmuşsundur..5 mayısta 4 haftalık hamile oluyorsun.eğer hamile kalırsan.yumurtlama ya da ilişki günü baz alınmaz hesaplamada..son adet tarihi o yüzden sorulur

hımm.ama doğumun zamanı açıından daha doğru bi sonuç vermez mi benm tahminim? ben de doktor sorarsa diye takvimin 7 ve 11 eylülünü yırtıp saklamıştımm :KK70: :nazar: teşekkür ederim canımmm bilgilendirdiğin için..:KK34:

hımm.ama doğumun zamanı açıından daha doğru bi sonuç vermez mi benm tahminim? ben de doktor sorarsa diye takvimin 7 ve 11 eylülünü yırtıp saklamıştımm :KK70: :nazar: teşekkür ederim canımmm bilgilendirdiğin için..:KK34:

rica ederim...ultrasona son adet tarihini giriyor dr.ultrason tahmini doğum tarihini veriyor zaten...adet tarihiyle ilgili o da yani

selam hanımlar bende ilk bebeğime gebeyim. geçen sene bir düşük oldu.inşallah bu sefer sağ salim kucağımıza alırız prensesimizi. şimdi odasını hazırlama telaşındayız Rabbim herkese nasip etsin bu güzel duyguları

selam hanımlar bende ilk bebeğime gebeyim. geçen sene bir düşük oldu.inşallah bu sefer sağ salim kucağımıza alırız prensesimizi. şimdi odasını hazırlama telaşındayız Rabbim herkese nasip etsin bu güzel duyguları

hayırlı olsun..amin canım güzel dileklerin içinde

selam canm..hayırlı olsunn bebişin inşallah..:nazar: senin kaç haftalık..? :KK49:

kızlar iyi geceler.ya bişi sorcam biraz saçma olacak farkındayım ama ben bugün limon yerken sanırım bir tane çekirdek yuttum.saonradan aklıma kurt düştümü bişi olurmu bebişe zarar verirmi diye :18: sinir oldum kendime.şimdi böyle bi soruda dr.a sorulmazkiii:KK53::KK52::KK53:

aaahh ah.. bebek bezi alacagımız günler de gelecekmi acabaa... ben daha yolun çook başındayımmm.. 4 haftalık benm aşkitommmmm .

oyy canım benim Allah kolaylık versin.kalp atışını felan duymadınız o zaman henüz. 2 hafta sonra duyacaksınız öyle mi?

kızlar iyi geceler.ya bişi sorcam biraz saçma olacak farkındayım ama ben bugün limon yerken sanırım bir tane çekirdek yuttum.saonradan aklıma kurt düştümü bişi olurmu bebişe zarar verirmi diye :18: sinir oldum kendime.şimdi böyle bi soruda dr.a sorulmazkiii:KK53::KK52::KK53:

canım korkma bişi olmaz ama gebeliğin başında fazla limon tüketmek iyi değilmiş hem ileriki haftalarda mide sıkıntısı yapar

canım ben bugün akropol hastanesinden randevu aldım da.. ssk'ya muayene ücreti 30 lira dedi. içine normal ultrason dahil.. ama 4 boyutlu olursa 150 tlcik dedi..sen de çok eskiden 150-200 tl veriirlerdi eyince kafam karıştı..şimdi daha mı ucuzladı.yoka benm gittiğim hastane mi pahalı söyledi acabaa? :s: 32:
bu arada sen kaç haftalıktın? belimin sırtımın karnımın ağrısından fazla yazamıorum..aminn inşallah hepisi sağlıklı yumuk yumuk bebeler olurlar :KK66:

bende ssk li 20 veriyorum muayeneye hem güzel hemde uygun sadece işlemler tahliller pahalı gerçi kısa süre sonra muayene ücreti artar gibi geliyo çünkü yeni açılmış çok güzel temiz bi klinik ve doktorum çok tutulmuş seviliyo hastası çok..4 boyutlu için ayrıca ücret vermiyorumki hermuayenede bakıyo benimde karşımda ekran var uzandığım yerden bakıyorum seçmeye çalışıyorum şeklini şemalini :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1: ben dün baktırdım 13+3 falanmışım..bende ayakta çok durunca ve gezince çok bel ağrısı çekiyorum..

slmmlar ben bu topiği herkesin güzel hamilelilk haberlerini paylaşıp birbirlerine destek olunup bilgi paylaşımı yapılan bi yer sanmıştım ama 3-5 kişinin toplanıp sohpet ettiği bi yermiş en azından bi hayılrı olsun denmesini isterdim neyse ALLAH hepinize sağa sağlişm yavrularınızı kucağınıza almayı nasip etsin

slmmlar ben bu topiği herkesin güzel hamilelilk haberlerini paylaşıp birbirlerine destek olunup bilgi paylaşımı yapılan bi yer sanmıştım ama 3-5 kişinin toplanıp sohpet ettiği bi yermiş en azından bi hayılrı olsun denmesini isterdim neyse ALLAH hepinize sağa sağlişm yavrularınızı kucağınıza almayı nasip etsin

canım neden böyle sitem ediyorsun.belki mesajına denk gelmemişlerdir.mesela ben görmedim mesajını.kaç haftalıksın canım?? ben şuan 6+3 üm.yarın dr. kontrolümüz var bakalım minik kalbimizii duyucaz inş..

geçmiş olsun dinlen bol bol canım.Allah korusun bebeğini

çok sağol canım, dinleniyorum işe de gitmedim kaç gündür bakalım bişey olmaz inşallah.
genede yorma kendini..allah korusun cnm.tekrardan geçmiş olsun...birkaç gün önce yazmıştın evet kusura bakma herşeyi ama herşeyi unutur oldum.

olur canım öyle unutkanlıklar, sorun değil dinleniyorum işte ben de yapacak bişey yok :KK43:
amin canım, hayırlı olsun bebişin Allah bize de nasip eder odasını hazırlamayı inşşallah daha 5 haftalık oldu çok yeni bizimki.

canım benim hayırlı olsun bebeğin, takip ederim topiği ama mesajını görmemişim, sitem etme mesajına denk gelmemiştir kimse yoksa burada herkes destek olur birbirine ben daha yeni olmama rağmen çok sevdim.bu alınganık hamişlikten de olabilir :)

bende ssk li 20 veriyorum muayeneye hem güzel hemde uygun sadece işlemler tahliller pahalı gerçi kısa süre sonra muayene ücreti artar gibi geliyo çünkü yeni açılmış çok güzel temiz bi klinik ve doktorum çok tutulmuş seviliyo hastası çok..4 boyutlu için ayrıca ücret vermiyorumki hermuayenede bakıyo benimde karşımda ekran var uzandığım yerden bakıyorum seçmeye çalışıyorum şeklini şemalini :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1: ben dün baktırdım 13+3 falanmışım..bende ayakta çok durunca ve gezince çok bel ağrısı çekiyorum..

canım 4 boyutlu diye arkadaşın bahsettiği detaylı ultrason.yoksa neredeyse bütün doktorların kullandığı USG cihazı aynı.bebeğin bütün kemikleri iç organları tek tek inceleniyor yarım saat kadar süren bir kontrol ve 18 ile 22 hafta aralarında yapılmaktadır. yalnız hanımlar bunu yaptırırken yaptıracağınız yeri iyi araştırın yapacak kişi başarılı ve işinde uzman olsun normal kadın doğumcunun alanı değil bu radyolog yapıyor bu kontrolu ben Ankarada Fatih üniv de prof dr a yaptırdım 150 lira ücret ödedim 1 cd verdiler bebeğin görüntüleri kayıtlı 2 tane de bebeğin fotografını verdiler.

nedenini biliyormusun? yani neden iyi değilmiş.ben limonu oldum olası dilimleyip tuzlayıp yemeyi çok severim ki şuanda canım çok istiyor.:KK53:

canım duyduğuma göre ileriki haftalarda mide sıkıntısına sebep oluyormuş birde sanırım düşükten dolayı fazlasını önermiyorlar tıpki ilk 3 ay maydanoz tüketmemek gerektiği gibi

X