Ilk bebeğine hamile anne adayları heyecanımızı beraber paylaşalım

Son düzenleme:
şaka bi yana bende öyleyim.sabahları uyuyabiliyorum ama fece saat 3 mesela bende tık yok.eşim yanımda uyuyor ben öyle etrafı seyrediyorum..çok kötü yaaa.sonraki aylar hiç uyunmazmış diyorlar

bende eşimin yanına yatıyorum...ya kafasını yastığa koymasıyla uyuması bir oluyor:63::63::63::63:

diyorum biraz muaabbet edelim benim uykum gelsin tamam diyor..1 soru soruyorum cvplıyor 2.soruda bakıyorum uyumuş bende kalkıyorum...tv izliyorum..nete göz atıyorum...3-3.5 gibi uyku saatim geliyor:KK31::KK31::KK31::KK31:

bende eşimin yanına yatıyorum...ya kafasını yastığa koymasıyla uyuması bir oluyor:63::63::63::63:

diyorum biraz muaabbet edelim benim uykum gelsin tamam diyor..1 soru soruyorum cvplıyor 2.soruda bakıyorum uyumuş bende kalkıyorum...tv izliyorum..nete göz atıyorum...3-3.5 gibi uyku saatim geliyor:KK31::KK31::KK31::KK31:

dur bunada cevap vereyim:))
bizde öyleyiz senin yatınca çenen düşüyor diyo eşim.sürekli aklıma bişey geliyor.ama daha 2. cümlede bizimki rüyalarda tabi bende öyleee tavanı seyrediyorum

kızlar alemsiniz he nasıl uykunuz gelmiyo :))) bende tam tersi bütün dizilerin yarısında sızıyorum geçen akşam diziyi izliyim diye 3-4
bardak çay içtim çaydanlığın yanında sızıp kaldım heheheeeee :))))
benim halim nolcak akşam kocamı görmüyom nerdeyse :)) gözlerim kapanıyo 9,5 dan sonra iptalim koltukta uzanarak tv seyretmem
hüsran oluyo saatlerim şaştı sabahta 6-7 de uyanıp kalkıyorum sanki işe gidicekmiş gibi :))))))))))))))))

kızlar alemsiniz he nasıl uykunuz gelmiyo :))) bende tam tersi bütün dizilerin yarısında sızıyorum geçen akşam diziyi izliyim diye 3-4
benim halim nolcak akşam kocamı görmüyom nerdeyse :)) gözlerim kapanıyo 9,5 dan sonra iptalim koltukta uzanarak tv seyretmem
hüsran oluyo saatlerim şaştı sabahta 6-7 de uyanıp kalkıyorum sanki işe gidicekmiş gibi :))))))))))))))))

kıskandım bak şimdi seni:44::44::44::44:darısı başıma..erkenden uyumak istiyorum:KK53::KK53::KK53:

her sene mı:KK1::KK1::KK1:

hersene cnm :KK16::KK16:şuan 26 yaşım 30 yaşıma gelmeden 3 çocuk istiyorum rabbim nasip ederse...çünkü araya zaman girdiğinde birsürü aksilik çıkıyor:KK52::KK52::KK52:

:KK60::KK60::KK60:hadı masallah dıyelım sana:KK1::KK1:bende uc ıstıyorum ama o kadar sık aralıklı deıl 3 er seneyle:KK1::KK1:

aynı ben yaaa ozelıkle cok sevdıgım bı dızı oldugunda annemlerde kalıom aksam uyumayımda ızleyım dıyee:KK1::KK1:

ayyy aynı ben canım :KK70:
ama ben sabah 6 buçuk 7 de uykum kaçıp uyanıyorum tam işe geliyorum hoop uyku bastırıyor :)

slm kızlar ben 10. haftamdan beri yani 3 haftadır gün içinde 2-3 bazen 4 kere çok şiddetli karınağrısı ve ishal sancısıyla tuvalete koşuyorum bu nedir anlamış değilim ishaldeki gibi çok su gibi değil ama karnımdaki kramp ve sancı gece uykumdan sürekli uyandırıyor, kan hapı ve muz yememe rağmen bi türlü geçmedi normalde feci kabız olmam lazımdı hiçbişey kesmiyo..aklıma bakteri virüs falan geliyo dışardanda yemem çok seçerim temiz olmasını nerden kaptım bu ne anlamadım..sizinde başınıza geldimi ne yapmam gerekir..doktoruma söylemiştin ilk olduğunda adam basit bir isal sandı üşütme yediklerine dikkat et dedi ama hala geçmedi ben bebeğime zarar verirmi diye çok korkuyorum..toksoplazma ve onun gibi testler varmış yaptıran varmı..

Canım ben hastanede çalışıyorum belki sana yardımcı olabilirim.

ishal hamilelerde çok tehlikeli canım ishalden dolayı su kaybedip bebekte sende susuz kalabiliyorsun bunuda nalamnın bi tek yolu kasık ağrısı hastanade eğer su kaybın çıkarsa hemen serum bağlıyorlar canım sakın aksatma hemen doktorunu ara. en yakın arkadaşımın 10. haftasında başına geldi hemen iyileşti.

hamilelikte torc testi yani toksoplasma rubella vs. testleri yapılır aslında bunlar hamile kalmadan yapılan testler ben hamile kalmadan yaptırdım mesela rubellaya yani kızamıkçık küçükken geçirdiğim için değer pozitif bağısık çıktı toksoplazma yani haburger iyi pişmemiş çiğ et kedi tüyü ve dışkısında bulunan mikropda toksoplasma denir bundada hamburger çiğ et vs hemen yasaklanıyor.

merhaba herkese.. 23 yaşımdayım ve yaklaşık 4 haftalık hamileyimmm :21: çok mutluyum aslında ama şiddetli karın ağrılarından tadını bile çıkaramadım.angel arkadaşımızın dediği gibi ben de geceleyin karın ağrısından uyuyamıyorum.bende de ishal var ama çok fazla değil. doktora sordum pek bişi demedi.rahim genişliyordur tabi ağrıyacak dedi.ama yolda bile yürüyemiyorumm.daha önce başına gelen var mı böle bi durum.ankarada oturuyorum.doğru düzgün bi doktor bulana kadar hastane hastane dolaşmak istemiyorumm .yardım edebilecek arkadaşlar lüfen cevap yazın :KK43:

Canım ben hastanede çalışıyorum belki sana yardımcı olabilirim.

ishal hamilelerde çok tehlikeli canım ishalden dolayı su kaybedip bebekte sende susuz kalabiliyorsun bunuda nalamnın bi tek yolu kasık ağrısı hastanade eğer su kaybın çıkarsa hemen serum bağlıyorlar canım sakın aksatma hemen doktorunu ara. en yakın arkadaşımın 10. haftasında başına geldi hemen iyileşti.

hamilelikte torc testi yani toksoplasma rubella vs. testleri yapılır aslında bunlar hamile kalmadan yapılan testler ben hamile kalmadan yaptırdım mesela rubellaya yani kızamıkçık küçükken geçirdiğim için değer pozitif bağısık çıktı toksoplazma yani haburger iyi pişmemiş çiğ et kedi tüyü ve dışkısında bulunan mikropda toksoplasma denir bundada hamburger çiğ et vs hemen yasaklanıyor.

ilgilendiğin için saol cnm..şöyle bendeki çok su kaybedicek gibi sulu ishal değil ve gün içinde zamanlamasını bilmiyorum 1-2 defada oluyo 2-3 defada sadece şiddetli kuru karın ağrısı oluyo birden koşuyorum tuvalete ..tahlil yaptırmaktan başka şansım yok gibi..bide şöyle bi ihtimal var oturduğum binada sular artezyen kuyu suyuymuş güvenemiyorum sadece sebze meyve yıkıyorum mikrop kapmış olabilirim diyorum, içme ve yemek suyum damacana ona dikkat ediyorum artık meyvemide damacanadan kullanıyorum....
o torc testi çoklu bir test galiba nerde yaptırabilirim birde fiyatları nasıl bilgin varmı cnm..

merhaba herkese.. 23 yaşımdayım ve yaklaşık 4 haftalık hamileyimmm :21: çok mutluyum aslında ama şiddetli karın ağrılarından tadını bile çıkaramadım.angel arkadaşımızın dediği gibi ben de geceleyin karın ağrısından uyuyamıyorum.bende de ishal var ama çok fazla değil. doktora sordum pek bişi demedi.rahim genişliyordur tabi ağrıyacak dedi.ama yolda bile yürüyemiyorumm.daha önce başına gelen var mı böle bi durum.ankarada oturuyorum.doğru düzgün bi doktor bulana kadar hastane hastane dolaşmak istemiyorumm .yardım edebilecek arkadaşlar lüfen cevap yazın :KK43:

slm cnm aynısı sanki :KK37::KK37::KK37::KK37: gece gündüz farketmiyo karnıma ishaldeki ağrı saplanıyo kuru sancı sonra gidiyorum cıvık ama hani ishal olduğumuz zamanki sıklıkta ve sıvılıkta değil :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53: benim doktorda bişey demedi bağırsak tempon değişmiş olabillir dedi bazıları kabızlık çekiyomuş dedi..normalde 1 muz yesem 2 gün çıkamaz feci kabız olurdum 3 haftadır gayet cıvık :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1: bide kan hapıda kabız yapar dediler bende muz ve hapa rağmen bişey olmadı nasıl bir şey olduysa etkilemiyo :)))
yolda ağrıdan mı yürüyemiyosun anlamadım neden...yediklerine dikat et temiz olmasına çok pişmiş olmasına doktorum söylemişti çiğ et türleri yasak salam sucuk sosis, çiğköfte,kokoreç,dışardaki döner türleri,salatalar meyveler iyi yıkancak demişti..ben çok pirpirikliyim çok sakınırım beni buluyoo işte :KK37::KK37::KK37::KK37::KK37::KK37:
bi sonuç alırsan mutlaka yaz gelişmeleri sanada çok geçmiş olsun :KK5::KK5::KK5::KK5::KK5::KK5:

kızlar size uyumanın formülünü verim bikaçgün sabah 6-7 de uyanın güne başlayın akşamda 9 da koltukta uzanarak yatar pozisyonu alın tv ye bakın :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1: benim gibi bütün dizileri kaçırıcaksınız garanti...bu hafta hiçbi diziyi izliyemedim yarısı yok noldu merakta ediyorum :)))) akşam eşimde uyuya kalmış koltukta ailcek salonda uyucaktık :)))))) onada bulaştırdım uykuyu :))))

ilgilendiğin için saol cnm..şöyle bendeki çok su kaybedicek gibi sulu ishal değil ve gün içinde zamanlamasını bilmiyorum 1-2 defada oluyo 2-3 defada sadece şiddetli kuru karın ağrısı oluyo birden koşuyorum tuvalete ..tahlil yaptırmaktan başka şansım yok gibi..bide şöyle bi ihtimal var oturduğum binada sular artezyen kuyu suyuymuş güvenemiyorum sadece sebze meyve yıkıyorum mikrop kapmış olabilirim diyorum, içme ve yemek suyum damacana ona dikkat ediyorum artık meyvemide damacanadan kullanıyorum....
o torc testi çoklu bir test galiba nerde yaptırabilirim birde fiyatları nasıl bilgin varmı cnm..

heryerde yapıyorlar doktoruna söyle yassın çok pahalı değil 1-2 saatte çıkıyor zaten ssk da bedava

heryerde yapıyorlar doktoruna söyle yassın çok pahalı değil 1-2 saatte çıkıyor zaten ssk da bedava

az önce gittiğim kliniğe sordum telefonda fiyat veremiyoruz dedi ama 150 tl civarını buluyomuş :KK43:(((( yaptıramam çok pahalı daha yeni ikili testi 100 tl verdik..valla bizim junior çok sarsçak hastane masraflarıyla :)))
devlet hastanesinde yaptırmam için direk kadındoğuma randevu alıp doktora bu tahlili yaptırmak istiyorum demem yeterlimi genelde devlet hastaneleri doktorları fırçalıyoda yaparlarmı acaba...sonucu kaç güne çıkıyo eğer ücretsiz yaptırabilirsem iyi olur benim için..

az önce gittiğim kliniğe sordum telefonda fiyat veremiyoruz dedi ama 150 tl civarını buluyomuş :KK43:(((( yaptıramam çok pahalı daha yeni ikili testi 100 tl verdik..valla bizim junior çok sarsçak hastane masraflarıyla :)))
devlet hastanesinde yaptırmam için direk kadındoğuma randevu alıp doktora bu tahlili yaptırmak istiyorum demem yeterlimi genelde devlet hastaneleri doktorları fırçalıyoda yaparlarmı acaba...sonucu kaç güne çıkıyo eğer ücretsiz yaptırabilirsem iyi olur benim için..

Ben özel hast çalışıyorum pahalı diye yaptıramadım gittim ssk ya doktora söledim böle böle bide hocam hocam die konuştum doktorla çok hoşuna gitti hamilelik öncesi felan testleri yaptırmak istiyorum dedim azarladı ama yazdı sonuçları alınca da kendi doktoruma gittim :)

Merhabalar; yıllardır kk üyesiyim fazla aktif bi üye olmasamda topiklere girer nceler bakarım yıllar öncesinde el emekleri makyaj bakım, sonraları çeyiz ve bir yıl önce bugün nikahım kıyıldı evlilik topikleri derken kendimi hiç ummadığım hamilelik konularını inceliyorum şimdi. 1 yıllık evliim ve bebek düşünmediğimiz bi anda sürpriz oldu minik noktam:emir_bebek: hala borç ödüyorum kirada oturuyorum geleceimizle ilgili hep planlar yapıyoruz fakat çocuğa yer veremiyoduk çünkü hayat şartları şuanlık bizim için buna müsade etmiyordu ama benim minik inatçı noktam kendisine annesinin içinde bi yer bulmuşta oturmuş bile yaklaşık 8 ay korundum ve ilacı bıraktığımın 2. ayı kaza sonucu hamile kalmışım adetim 2 gün gecikince farkına vardım istemiyodum yüreğim korkarak adet olmayı bekledim resmen ama olmadı pts meraktan test yaptım negatif gibi bişi çıktı ama inanmadm çünkü içimde bişi hissetmeye başladım ertesigün sağlıkocağında idrar testi yapıldı ve hamilelik var dendi dizlerim çözüldü resmen hemen kan testi yaptırdım sonucunu 2 gün sonra alıcakmışım ama yinede ultrasona girip keseyi görün dediler 2 gün bekleyeedim bile aynı gün gittim ve bi baktım minik noktacık eşimle göz göze geldik istemediğimiz hamilelik bi anda farklı mutluluk verdi bize herkese duyurduk herkesle mutluluğumuzu paylaştık eşim baba olucam diye uçuyo aynı bana benziyo oda kara diye herkese ilan ediyo bu bile nasıl bir duyguki ALLAHım inş isteyen herkese anne olmayı nasip eder bizede yavrularmızı kucağımıza almayı şimdi içimde bi canlı var ama daha kalp atışlarını bile duymadım inş bidahaki kontrolumde bana ses vericek iyiki kadınım iyiki bu duyguyu yaşayabiliyorum seni seviyorum minik noktam benim:nazar::KK69:

X