Ilk bebeğine hamile anne adayları heyecanımızı beraber paylaşalım

kızlar bugün kahverengi lekeler gördüm kasıklarımda da ağrı vardı drumu aradım düşük riski olabilir dedi progestan verdi ve istirahat etmemi söyledi, endişeliyim inşallah birşey olmaz bebeğime :KK43: okula da gidemiycem öğrencilerimde geri kalıcak çok üzülüyorum :KK43:

kızlar bugün kahverengi lekeler gördüm kasıklarımda da ağrı vardı drumu aradım düşük riski olabilir dedi progestan verdi ve istirahat etmemi söyledi, endişeliyim inşallah birşey olmaz bebeğime :KK43: okula da gidemiycem öğrencilerimde geri kalıcak çok üzülüyorum :KK43:

geçmiş olsun canım.dinlen bol bol.sen rahat ol dua et bişey olmaz

Allhin izniyle insallh birsey olmaz dinlenirken surekli sirt ustu yat ve ayaklarinin altina mutlaka

Yukseltici birseyler boy tatlim su durumda yapack birseyin yok mecburen dinlnecn gecmis olSun

Bol bol dinlen ben on haftalikken Boyle oldum bna demedi dr um dusuk riski diye vajinal muanedede

Cikti zaten Kilcal damarlarin gerilmesinden meydana geldigini ve o Kilcal damarlari bile ekografisini

Cikartmisti sorun burda diye insallh seninde budur

Kızlar bugün bir olay yaşadım. paylaşmak istiyorum. sgk ya gitme mecburiyetinden dolayı evden çıktım. minübüse bindim. dönerken minübüste küçük bir kız oturdu annesiyle yanıma. pek ilgilenmedim. döndüm bi baktım. elini uzatıp elimi tuttu. ben seni çok seviyorum dedi. birden afalladım. çok şaşırdım. annesi açık bir kadın. ben baştan aşağı siyah. genelde korkarlarda :) sonra elini uzatıp elimi tuttu. ne yapıcamı bilemedim. ilk defa böyle bir şey oluyor. sende beni seviyormusun dedi. evet dedim. kızın nerde dedi durakladım. kızım yokki dedim. pazaramı gitti gelir o gelir dedi. birden o kadar heyecanlandımki, belki yeni hamile olmasam buna bu kadar mana yüklemezdim. annesine sordum kaç yaşında 2,5 yaşında dedi. Maşşallah çok tatlıydı zilli :) inene kadar elimi hiç bırakmadı. hatta ben belki annesi istemez diye çektim. tekrar elimi alıp sıkı sıkı tuttu yaa. nasıl heyecanlandım anlatamam. birsürü filim şeridi geçti gözümün önünden. paylaşmak istedim. sizede böyle şeyler oluyor mu?

cnm sana şöyle açıklayım...bende ilk hamileliğimi öğrendiğim zamanlarda markete gitmiştim...arkamdan bacaklarıma bir erkek bebek dokundu...beni sevsin diye baktı..

daha önceden biryerde okumuştum..bilmiyorum ne kadar doğru..hamile bir kadına bir çocuk ilgi gösterirse (ilgi gösteren kız bebekse oğlun olurmuş,,erkek bebekse kızın olurmuş)

bende tuttu gerçekten...bekleyelim seninkinide görelim..oğlun olucak mı:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

slm kızlar ben 10. haftamdan beri yani 3 haftadır gün içinde 2-3 bazen 4 kere çok şiddetli karınağrısı ve ishal sancısıyla tuvalete koşuyorum bu nedir anlamış değilim ishaldeki gibi çok su gibi değil ama karnımdaki kramp ve sancı gece uykumdan sürekli uyandırıyor, kan hapı ve muz yememe rağmen bi türlü geçmedi normalde feci kabız olmam lazımdı hiçbişey kesmiyo..aklıma bakteri virüs falan geliyo dışardanda yemem çok seçerim temiz olmasını nerden kaptım bu ne anlamadım..sizinde başınıza geldimi ne yapmam gerekir..doktoruma söylemiştin ilk olduğunda adam basit bir isal sandı üşütme yediklerine dikkat et dedi ama hala geçmedi ben bebeğime zarar verirmi diye çok korkuyorum..toksoplazma ve onun gibi testler varmış yaptıran varmı..

Allhin izniyle insallh birsey olmaz dinlenirken surekli sirt ustu yat ve ayaklarinin altina mutlaka

Yukseltici birseyler boy tatlim su durumda yapack birseyin yok mecburen dinlnecn gecmis olSun

Bol bol dinlen ben on haftalikken Boyle oldum bna demedi dr um dusuk riski diye vajinal muanedede

Cikti zaten Kilcal damarlarin gerilmesinden meydana geldigini ve o Kilcal damarlari bile ekografisini

Cikartmisti sorun burda diye insallh seninde budur

inşallah canım, bir de ben okulkda baya üşüttüm acaba ondan da olabilir mi bilmiyorumki, şimdilik kanama yok inşallah geçer.

slm kızlar ben 10. haftamdan beri yani 3 haftadır gün içinde 2-3 bazen 4 kere çok şiddetli karınağrısı ve ishal sancısıyla tuvalete koşuyorum bu nedir anlamış değilim ishaldeki gibi çok su gibi değil ama karnımdaki kramp ve sancı gece uykumdan sürekli uyandırıyor, kan hapı ve muz yememe rağmen bi türlü geçmedi normalde feci kabız olmam lazımdı hiçbişey kesmiyo..aklıma bakteri virüs falan geliyo dışardanda yemem çok seçerim temiz olmasını nerden kaptım bu ne anlamadım..sizinde başınıza geldimi ne yapmam gerekir..doktoruma söylemiştin ilk olduğunda adam basit bir isal sandı üşütme yediklerine dikkat et dedi ama hala geçmedi ben bebeğime zarar verirmi diye çok korkuyorum..toksoplazma ve onun gibi testler varmış yaptıran varmı..

cnm sıvı kaybetmemek için bol bol su iç,,soda iç,,patates haşlaması,,ayva yiyebilirsin....yazdığın testi ilk defa duydum cnm..

ne güzel inş.sonradanda çıkmaz ...hamile kalmadan önce çok korkardım hemen hamile kalır kalmaz çok kilo alıcam,,cildim bozulacak zannederdim...

demek ki hamileliğin son 2.-3. ayında koca göbekli hamile gibi geçecek....böyle olursa allahta nasip ederse ben hersene hamileyim:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

her sene mı:KK1::KK1::KK1:

hamileyken saç kestirilmezmiş doğrumu?

ben kestırdım ya hemde ıkı kere bence bu hurafe ınanmıyorum yanı:emir_bebek:

cnm sıvı kaybetmemek için bol bol su iç,,soda iç,,patates haşlaması,,ayva yiyebilirsin....yazdığın testi ilk defa duydum cnm..

yediklerimden düzeliceğini de sanmıyorum ama..bugün sağlıkocana gittim doktorda ilaç veremem hastaneye git gaita tahlili yaptır istersen dedi of kim uğraşıcak..buaylarda toksoplazma mıydi öyle bişey dedi bikaç tahlil varmış hemşirede onlar çok önemli mutlaka yaptır dedi kendi doktorumdan isticem muhtemelen çok pahalı..

yediklerimden düzeliceğini de sanmıyorum ama..bugün sağlıkocana gittim doktorda ilaç veremem hastaneye git gaita tahlili yaptır istersen dedi of kim uğraşıcak..buaylarda toksoplazma mıydi öyle bişey dedi bikaç tahlil varmış hemşirede onlar çok önemli mutlaka yaptır dedi kendi doktorumdan isticem muhtemelen çok pahalı..

cnm araştırdım bu toksoplazma kedi dışkısından,,,çiğ etten falan bulaşırmış...bende ilk defa duydum...

korkma cnm hamilelikte ishal ya da kabızlık çok görülürmüş...geçmezse akşam acil servise git işlemlerini daha çabuk yaparlar belki serum falan verirler iyi gelir...

ama aksatma cnm.

her sene mı:KK1::KK1::KK1:

hersene cnm :KK16::KK16:şuan 26 yaşım 30 yaşıma gelmeden 3 çocuk istiyorum rabbim nasip ederse...çünkü araya zaman girdiğinde birsürü aksilik çıkıyor:KK52::KK52::KK52:

maşşallahh :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1: ben doğumdan korkuyorum 1 çocukla nasıl oluruz acaba derken sendeki cesarete diyecek söz yok :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53: engüzel yaşda düşünmüşsün ben geçbile kaldım minnoşum doğduğunda 30 olucam :KK37::KK37::KK37::KK37::KK37::KK37:

X