- 26 Ocak 2010
- 751
- 1
-
- Konu Sahibi berraksuuu
dün kesemi gördüm cnm kalp atışı 3 hafta sonrahadi bakalım canım haftaya kalp atışıda duyulur
keseyi gördünüz mü
saol cnm benim evet çok farklı bazen inanamıyorum .allah hepimize nasip etsin güzel bi hamilelik dün gördüm geldim cnm ilk randevumdu keseyi gördük ilaç yazdı doktor 3 hafta sonra gel hem bebeği görelim hemde kalp atışını duyalım dedi testleride o zaman yapcaktı ama dün ben aç gitmiştim onuda hallettim
canım senin ne zaman kalp atışları duyulduğu bebeğinin
tatlım ben sadece keseyi gördüm doktor3 hafta sonra bebeği görmeye gelince dinletcem dedi vardır bi bildiği
arkadaşlar ağrısı olanlar tedirgin okuduğum kadarıyla bendede ağrı var bazen adet ağrısı gibi oluyor dün doktora sordum rahim genişlediği için baskı yapıyomuş ağrı sancıda bundan oluyormuş gayet normalmiş yani ağrısı olan arkadaşlara duyurulur
ayyyy Allah bana da nasip etsin su keseyi gormeyi ya...cok stresliyim cok kafaya takiyorum bi sey olcak diye...insallah senin gibi benimde hersey yolunda gider, ben carsambu sabahi gidicem, tekrar bi hafta sonra gene gidicem...once kese, sonra kalp atisi:)
rica ederim cnm bilgilerimizi paylaşıcaz böle acemiyiz haliylesuperssinnnnnn canim sagol:)
dün kesemi gördüm cnm kalp atışı 3 hafta sonra
tatlım ben sadece keseyi gördüm doktor3 hafta sonra bebeği görmeye gelince dinletcem dedi vardır bi bildiği
canım yani 3 hafta sonra kaç haftalık olacaksın hayırlısıyla ?
amin cnm dün sabaha kadar bende senin gibi çok korkuyodum ama keseyi görünce rahatladım darısı başına bişey kalmamış görür gelirsin keseni güzel haberlerini bekliyoruz
rica ederim cnm bilgilerimizi paylaşıcaz böle acemiyiz haliyle
Teşekkür ederim içim rahatladıııııııııııBu arada hangi hastane/ doktora gidiyorsunuz??
şuan 6.haftam bitiyo cnm kontrole gittiğimde 9.haftanın sonunda olacağım inş.lahdün kesemi gördüm cnm kalp atışı 3 hafta sonra
canım yani 3 hafta sonra kaç haftalık olacaksın hayırlısıyla ?
cnm ben izmirde oturuyorum tabdi buca tıp hastanesine/ayşalı yılmaz a gidiyorum
şuan 6.haftam bitiyo cnm kontrole gittiğimde 9.haftanın sonunda olacağım inş.lah
demek kalp atışını duymanın 9. haftaya kadar yolu var.benide 15 gün sonra çağırdı ya 6,5 7 hafta olcak kısmetse.beni erken çağırmış o halde
Allah razi olsun paylastiklarin icin. iki kere konu actim, bir kisi gelipte bir bilgi vermedi, cok uzuldum.
Amin canim, 5 haftalik oluyor, gorurum dimi keseyi? ay cok soru soruyorum nolur hos gor...
ne demek cnm bilgilerimizi elbet paylaşcaz ben çok tedirgin oluyodum öğrendim rahatladım neden kendime saklayayımki bildiğim bişeyi
rahat görürsün cnm rahat ol 4 hafta sonrada bebeğini görürsün allahın izniyle
cnm ben izmirde oturuyorum tabdi buca tıp hastanesine/ayşalı yılmaz a gidiyorum
demek kalp atışını duymanın 9. haftaya kadar yolu var.benide 15 gün sonra çağırdı ya 6,5 7 hafta olcak kısmetse.beni erken çağırmış o halde
tatlım kalp atışını haftayada duyabilirim fakat doktor çağarmadı onun için 3 hafta sonra gel hem bebeği görelim hem kalp atışınıduyalım dedi hepsi bi arada çıkcak yani.sen kalp atışını duymaya gideceksin 7 haftalık olsan o zaman 2-3 hafta sonrada bebeğini görürsün hayırlısıyla
tatlım kalp atışını haftayada duyabilirim fakat doktor çağarmadı onun için 3 hafta sonra gel hem bebeği görelim hem kalp atışınıduyalım dedi hepsi bi arada çıkcak yani.sen kalp atışını duymaya gideceksin 7 haftalık olsan o zaman 2-3 hafta sonrada bebeğini görürsün hayırlısıyla
anladım canım.mersi aydınlattın.daha netten bu hafta için tam manasıyla okuyup bilgi almak için bi mesai harcamadımbide benim değer olması gerekenden çok yüksek çıkınca açıkcası biraz nasıl yani diğerlerine göre benimki ne durumda olur diye meraktan acele ediyorum sanırım
peki kızlar rahatsızlıklar başladı mı ne gibi belirtiler var sizlerde
ayyyy hadi bakalim bi an once carsamba gunu olsada gorsem yaaa....zaten sabirsiz bi yapiya sahibim, simdi iyiden uctum yani:)
ya benim gibi sizde hamile moduna girdinizmi yoksa benmi kendimi cok erken kaptirdim? :)
Allah herkese nasip etsin 1 hafta oldu ögrenelı ama cok heyecanlıyım cok tuhaf bı duygu Allah herkese nasip etsinn :)