Ilk bebeğine hamile anne adayları heyecanımızı beraber paylaşalım

hadi bakalım canım haftaya kalp atışıda duyulur
keseyi gördünüz mü
dün kesemi gördüm cnm kalp atışı 3 hafta sonra

Teşekkür ederim içim rahatladııııııııııı Bu arada hangi hastane/ doktora gidiyorsunuz??

amin cnm dün sabaha kadar bende senin gibi çok korkuyodum ama keseyi görünce rahatladım darısı başına bişey kalmamış görür gelirsin keseni güzel haberlerini bekliyoruz

superssinnnnnn canim sagol:)
rica ederim cnm bilgilerimizi paylaşıcaz böle acemiyiz haliyle

Allah razi olsun paylastiklarin icin. iki kere konu actim, bir kisi gelipte bir bilgi vermedi, cok uzuldum.

Amin canim, 5 haftalik oluyor, gorurum dimi keseyi? ay cok soru soruyorum nolur hos gor...

Teşekkür ederim içim rahatladııııııııııı Bu arada hangi hastane/ doktora gidiyorsunuz??

cnm ben izmirde oturuyorum tabdi buca tıp hastanesine/ayşalı yılmaz a gidiyorum

Allah razi olsun paylastiklarin icin. iki kere konu actim, bir kisi gelipte bir bilgi vermedi, cok uzuldum.

Amin canim, 5 haftalik oluyor, gorurum dimi keseyi? ay cok soru soruyorum nolur hos gor...

ne demek cnm bilgilerimizi elbet paylaşcaz ben çok tedirgin oluyodum öğrendim rahatladım neden kendime saklayayımki bildiğim bişeyi

rahat görürsün cnm rahat ol 4 hafta sonrada bebeğini görürsün allahın izniyle

ayyyy hadi bakalim bi an once carsamba gunu olsada gorsem yaaa....zaten sabirsiz bi yapiya sahibim, simdi iyiden uctum yani:)
ya benim gibi sizde hamile moduna girdinizmi yoksa benmi kendimi cok erken kaptirdim? :)

peki kızlar rahatsızlıklar başladı mı ne gibi belirtiler var sizlerde

bende hiç bir belirti yok gibi.kasık ağrılarım vardı o da birkaç gündür iyice azaldı.bide çok uzun süre aç kalınca gözüm kararıyo.bu zamanda olur mu bilemiyorum ama başka da bişi yok.

ayyyy hadi bakalim bi an once carsamba gunu olsada gorsem yaaa....zaten sabirsiz bi yapiya sahibim, simdi iyiden uctum yani:)
ya benim gibi sizde hamile moduna girdinizmi yoksa benmi kendimi cok erken kaptirdim? :)

valla benim hiç belirtim yok şekerim yaa arada kasıklarım ağrıyo akıntım hala devam harici bişey yok bide çok uyuyorum

bende kasık ağrıları oluyodu oda birkaç gündür yok denecek kadar azaldı.birde çok uzun saat aç kalınca gözüm kararıyor.başkada bi belirti yok.sanırım erken başka belirtiler için

Allah herkese nasip etsin 1 hafta oldu ögrenelı ama cok heyecanlıyım cok tuhaf bı duygu Allah herkese nasip etsinn :)

kızlar dr um balık yağı ile folik plus günde 3 tane başladı.aslında biz korunmayı bıraktığımızda folidoce günde 1 tane vermişti.şimdi değiştirdi folic plus günde 3 oldu.sizlerde nasıl?

ben de sasrdım evlenenlı 2 ay oldu :) ve 3+5 şiz 29 agstos sat 18 ağustosta idarr testı yaptım sılık cıktı bendede belırtıde yok ben cok meraklıyımdır :) erken davrandım yanı daha sonra bıtane daha yaptım oda sılık cıktı ve dayanamadım 19undada kan testi yaptrdım ve 3+0 olmusum :)) bı saskınlık oldum heyecandan nebılıyım ilk bebek bıde sonra ebe kayıt bıle yapamadı cok erken dıye ben de dıyorum bebişimde ben gıbı sabırsız 6 haftayı beklıyrum doktora gtmek ıcın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…