-
- Konu Sahibi berraksuuu
dila22 7009 (yedibindokuz) baya yüksek bir değer canım dogru mu yazdın bilmiyorum ama 1000-2000 aralıgında cıkınca bebek 4-5 haftalık oluyor bir yanlıştık var gibi geldi bana
batım 18 eylüldü.dr. da baya yüksek dedi.bakalım bekleyeceğim ama 15 gün geçermi yaa:26:
batım 18 eylüldü.dr. da baya yüksek dedi.bakalım bekleyeceğim ama 15 gün geçermi yaa:26:
dilaaa tatlım ikiz olmasın değerin baya yüksek
yok canım yanlış yazmadım evet normalden hayli yüksek.nedense dr üzerinde durmadı.daha çok üzerinde durduğu konu kalp atışlarını duymak oldu.hayırlısıyla inş.15 gün sonra belli olcak
gozun aydin canim...su anda ne kadarlik hamilesin??
saol cnm son adet tarihime göre 6.haftadayım ama doktor kesin bi şekilde 3 hafta sonra bebeği görünce belli olca dedi hesap karışık yani
saol cnm son adet tarihime göre 6.haftadayım ama doktor kesin bi şekilde 3 hafta sonra bebeği görünce belli olca dedi hesap karışık yani
inan zaten dünden beri bi şaşkınlık bi belirsizlik aldı başını gidiyor.canım 15 gün nası geçecek:26:
geçer tatlım rahat ol bebek(ler) etkilenmesinherşey olacağına varır sen hamileliğin keyfini çıkar
dila dr 1 tanemi kese gördü...gerçi ikiz olunca diğer kese 1 hafta sonra görünüyor..
merhaba. o kasik agrilari zaman zaman geliyor bana, sende sureklimi? bel agrim var ama rahatsiz edici boyutta degil...mide bulantin varmi`? Allah saglikli bir hamilelik gecirmemizi nasip etsin insallah...
cnm hayırlı olsun...bebek rahime yerleşirken bende çok ağrılar çekmiştim...özellikle göğüslerimden...
sanırım biraz daha çekersin..sonra yavaş yavaş düzelirsin..
saol cnm benim evet çok farklı bazen inanamıyorum .allah hepimize nasip etsin güzel bi hamilelik dün gördüm geldim cnm ilk randevumdu keseyi gördük ilaç yazdı doktor 3 hafta sonra gel hem bebeği görelim hemde kalp atışını duyalım dedi testleride o zaman yapcaktı ama dün ben aç gitmiştim onuda hallettim:) ne kadar farkli bir duyguymus:) ALLAH saglikli bir hamilelik gecirmeni nasip etsin...keseyi gordun ama dimi?
saol cnm ben adete 2 gün kala evde test yaptım hafif çizgi gördüm ertesi gün kan testi yaptırdım iki yerde birden 1er saat arayla ilki 200.2 çıktı ikincisi 247 çıktı canımhayırlı olsun canım degerin kaçtı senın kandan baktırmışmıydın
Evet şimdetli değil ama sürekli kasıklarımda ve belimde ağrı var. Midem bulanmıyor ama kaynama gibi bişi var..İnş. iyiye işarettir..
sen icini rahat tut...o kaynama bendede var...zamanla bu agrilar diner...
saol cnm benim evet çok farklı bazen inanamıyorum .allah hepimize nasip etsin güzel bi hamilelik dün gördüm geldim cnm ilk randevumdu keseyi gördük ilaç yazdı doktor 3 hafta sonra gel hem bebeği görelim hemde kalp atışını duyalım dedi testleride o zaman yapcaktı ama dün ben aç gitmiştim onuda hallettim
saol cnm ben adete 2 gün kala evde test yaptım hafif çizgi gördüm ertesi gün kan testi yaptırdım iki yerde birden 1er saat arayla ilki 200.2 çıktı ikincisi 247 çıktı canım
saol cnm benim evet çok farklı bazen inanamıyorum .allah hepimize nasip etsin güzel bi hamilelik dün gördüm geldim cnm ilk randevumdu keseyi gördük ilaç yazdı doktor 3 hafta sonra gel hem bebeği görelim hemde kalp atışını duyalım dedi testleride o zaman yapcaktı ama dün ben aç gitmiştim onuda hallettim
canım senin ne zaman kalp atışları duyulduğu bebeğinin
arkadaşlar ağrısı olanlar tedirgin okuduğum kadarıyla bendede ağrı var bazen adet ağrısı gibi oluyor dün doktora sordum rahim genişlediği için baskı yapıyomuş ağrı sancıda bundan oluyormuş gayet normalmiş yani ağrısı olan arkadaşlara duyurulur