- 23 Şubat 2010
- 1.580
- 11
- Konu Sahibi berraksuuu
- #5.401
selam kızlar nasılsınız? bebişleriniz ve sizler iyisiniz inşallah . ben fena degılım.tatıle geldık gelcez bavul hazırla oglandan snra benım son kontrollerımız ve asılıarımız deken gıremez oldum nete. sımdı tatile geldık tabıı ailemını yanına.özlem gıderızoruz ama ınanılmaz bır sıcak vardı neysekı atlattık ama oglum kucaktan dusmez oldu.tam besıncı ayda ıyıce etrafın farkına varırken annene dede dayı ve dıgerlerı ortasında hareketlı bır yasamın varlıgını kavradı ve 7/24 action ıstıyo. sımdı onu burda normal duzeıne oturtmaya calısıyorum cok yoruldum.8 kilo olmuş belım yanım ayrılıo agrıdan. son gunlerdede rüzgar cok estı gözü capak yaptı ve tek gözünü extradan kırpmaya başlayınca bıraz telaşlandım. doktora götürcem ama herkez herseyın normal oldugunu söyleince bekledım.ama önümüzdekı hafta planımda var.
aynı sorunu yaşıyanımız oldumu aramızda hiç duymadım.,oglum aglıyo cıkmak zorundayım.öptüm bebıslerınızı ve sızı.kendınıze cooookkkkkkkk ıyı bakın
merhaba canim,
oohhh ne güzel tatilin tadini cikartin, benim yerimede tatil yap canim..her seyin güzel gidiyor olmasina sevindim... memleket neresiydi canim senin???
Bebisininde iyi olmasina sevindim... gözüde gecer hemen insallah.. biz iyiyiz oglusumla... büyümeye calisiyor o da...
Öpüyoruz canim kocaman sizi...
========================================
evanur´um canim,
nasilsin iyimisin, asya hanim nasil??? Uzun zamandir ugramiyorsun foruma... ya buralari sessiz kaldi.. gunebkn da yok, o da gelemiyor bayadir.. insallah o ve ailesi iyidir...
canim SIK girmeye calisin yanliz birakmayin...öpüyorum sizide...