kızlar sonunda oldu şuanda oğlumla evimizdeyiz cumartesi günü doğum yaptım normal doğum ayrıntıları gece yazarım darısı başınıza
hayirli ugurlu olsun canim, Allah anali babali büyütmeyi nasip etsin oglusunu insallah... darisi diger hamile kardeslerimizin basina.
buralardayım canım:))) oğlum hastaydı onunla uğraştım.kuzum ateşlendi,boğazları falan derken uğraştık baya.bin şükür iyi şimdi.sonra ben hasta oldum .ateşlendim ama bende iiyiyim şükür ki.7 aylık olduk bizde dediğin gibi Allahıma şükür.
sütüm normal canım oğluma yetiyor .fazla değil ama yetiyor.3 saatte bir emziriyorum.aralarda da meyve püresi,çorba,muhallebi,yoğurt veriyorum.yemeklerin sularından da veriyorum.böyle işte canım.Mikaile de maşalllah kocaman olmuş 4 aylık.görüşmek üzere öptüm sizi
maşşalah canım..Rabbim sağlıklı uzun bi ömür versin kuzunla birlikte sana.
demek sende sancılandın en sonunda:)) hadi Allah kurtarsın habersiz bırakma burayı
canim mesajini görünce sevindim, ama hasta olmaniza üzüldüm canim. Insallah sende bir an önce iyi olursun...Tuna´nin düzelmesine sevindim. Rabbim korusun yavrularimizi ya.. Mikail de bir ara ishal ve grip oldu ama cok sükür atlattik. Masallahh tunacigima, 7 aylik abi oldu haaa, benim oglusumda 4 aylik oldu teyzesi... yakinda bende senin gibi hem emzirip hemde ek gidalardan vermeye baslayacagim hayirlisiyla...
Sen Tuna da yasadin mi bilmiyorum ama, Mikail son zamanlarda baya huysuzlasmisti, emzirmek istiyorum kucagima yatirdigim anda basiyor yaygarayi, kaldirip sakinlestiriyorum, ondan sonra tekrar deniyorum emzirmeye falan...baya bir yorucu olmustu, ama yavas yavas geciyor sanirim... huyu suyu her ay farkli oluyor yaaa
). Bir keresinde annemlere gittik orada deli etti beni, megersem acmis - abim hemen mama ver buna dedi, yanimda mama da yoktu, sonra rezene cayi verdiik sakinlesti, ondan sonra emzirdim rahatladi...
Su anda günde 2 kere falan mama veriyorum, gerisini emziriyorum. Yoksa hic uyumamaya baslamisti gündüzleri, en fazla yarim saat uyuyordu yatirinca... Hem inanirmisin mama ile anne sütünün tadini cok iyi ayirt ediyor, ondan icmiyormus megersem mamayi. Bende zaten pek mama vermek istemiyordum.... ama bu aralar iste huysuzlasinca azda olsa takviye yapiyorum... iste böyle canim... simdi uyuyor, o uyurken gireyim foruma dedim...
Kocaman öpüyorum ikinizide...görüsmek dilegiyle..
:
hatice cancigim iyisin insallah.mikalimizde biraz annesini yoruyoumus demek.benim oglandadun tam uc aylik oldu,gaz sancilarimiz kalmadi ama ilginc bir sekilde uyku öncesi aglama krizlerine basladi.gecen webanneden okumustur bebekler bu ayda gereksiz aglarlar diye.demeye kalmadan hakkatten benimkisi bir vizildamalara basladi.eskiden rahat etmek icin disari cikar arabada gezdirirdim yada babasiyla.simdi en rahat yer ev oldu.acayip yoruluyorum ya inanmazsin.neyseki sagligiy erinde napalim bunlarda gecicek zamanla. birde emzik emmiyor istemiyor ama israrla parmaklarini emiyor.bus eferde butun parmaklari agzina dolduruyor midesi bulanincada agliyo.ay hem cok tatli hem cok alem bu oglan
Allahim bu sicaklarda hamilelre ve bebgi olupda emzirenlere cok sabir direnc versin.ayy ne zordur.valla burda bir hafta sicak yapti oglumla dipdibe yapis yapis,öldüm sanki.cok sukur biz atlattik memleketimdeki insanlar ne yapsin diye dusunemdin degil yani.
kendinize iyi bakin
canim sanada merhaba,
yoruyor minik findigim ama olsun... o bilse yapmazda iste
), her ay farkli huylari ortaya cikiyor... günlerde öyle gelip geciyor onunla. Aglama krizlerini bizde yasadik canim, halen su an istedigi sey olmazsa basiyor yaygarayi... emerken falan telefon calsin yada biri konussun yanimizda emmeyi birakip kafayi ceviriyor o tarafa kulak veriyo... yada uykusu bölününce cok sinirleniyor
), sakinlestirene kadar canim cikiyor...
sorma sicaklarda emzirmek zor ya, yapis yapis oluyoruz...ten tene degdigi icin cok terliyor kafasi falan benimkinin... emzik emmeye mikail biraz biraz basladi, ellerini zaten pek cikarmak istemiyor agzindan, cektirincede cok kizyor, ama fazla sokuncada bu sefer kusacak gibi oluyo, agliyor... kücücük birer alem bu bebisler.. saka maka büyüyorlar ama teyzesi
), gülmelere kahkahalarada basladik bu arada...
Kocaman öpüyoruz sizi...