Ilk bebeğine hamile anne adayları heyecanımızı beraber paylaşalım

slm kızlar benimde doğum tarihim15 ağustos ama sezeryanla olucağı için 4 ağustosta yavrumu kucağıma alırım diye düşünüyorum gerci doktor 1 ağustosta gel gün verelimdedi sizce 4 ağustos erken miii

slm kızlar benimde doğum tarihim15 ağustos ama sezeryanla olucağı için 4 ağustosta yavrumu kucağıma alırım diye düşünüyorum gerci doktor 1 ağustosta gel gün verelimdedi sizce 4 ağustos erken miii

40.haftayi doldur tabi ama ben doldurmus ve bebegini hala kucagina alamiyan biri olarak aldir bosver bayrama toparlanirsiniz

merhaba canım,
minişime haftaya cumartesi kavuşcam inşallah :KK66: valla çok kararsız kaldım sürekli düşünür oldum nasıl olsun epidural mi genel mi diye :KK43:

Canım tekrar merhaba,
Ne güzel haftaya bu günlerde coktan yavruna kavuşmuş olacaksın Allah nasip ederse. Bende senin gibi çok korkuyordum ama burada benim anesteziyi seçme gibi bir lüksüm yoktu, yani bel altı olan tüm ameliyatlarda spinal yada epidural anestezi yapılıyor. Hep buradaki arkadaslara soruyordum belden yapılan iğne acitiyormuydu falan diye. Ama İnan korkularım yersizmis. Spinalde en azından ayılma derdi yok. Allah'a şükür ben sorun yasamadım. Sen anestezi uzmanlığa görüş ne diyecek bakalım.

Sağdakim kavuşman dileğiyle inşallah. Güzel haberlerini bekliyoruz.

canım benim nişan doğumdan 2 gün önce gelmişti..kanla karışık sümüksü bi akıntıydı..belime ağrı falan girmemişti..hadi hayırlısı bakalım..

Günbkn canım nerelerdesin özleyin kendini. Nasılsiniz iyimisiniz, Tuna bey neler yapıyor? Maşallah 7 aylık olmuş. Kocaman abi olmuş ya o. Benim mikail beyde 4 aylık oldu şükür. Bu aralar huysuzlugumuz var ana geçecek inşallah.

Senin sütun yeterli geliyormu canım, ek gıdaları ve emzirme ısını nasıl yapıyorsun? Yani kaç defa emziriyorum kaç kere yemek veriyorsun?

Canım fazla ara verme, tunayi op benim yerime.

Gunaydin kizlar geceden beri bel agrim var bide bi akintim var var su gibi ara ara geliyor suyum mu geliyor bilemedim boylemi olur napsam ki telaslancak esime daha demedim emin degilim acaba normal akintimi suyum geliyosa cogalirmi bekliyim mi

Canım tekrar merhaba,
Ne güzel haftaya bu günlerde coktan yavruna kavuşmuş olacaksın Allah nasip ederse. Bende senin gibi çok korkuyordum ama burada benim anesteziyi seçme gibi bir lüksüm yoktu, yani bel altı olan tüm ameliyatlarda spinal yada epidural anestezi yapılıyor. Hep buradaki arkadaslara soruyordum belden yapılan iğne acitiyormuydu falan diye. Ama İnan korkularım yersizmis. Spinalde en azından ayılma derdi yok. Allah'a şükür ben sorun yasamadım. Sen anestezi uzmanlığa görüş ne diyecek bakalım.

çok sağol canım yaa...inşallah sorunsuzca atlatırım ve minişime sağ salim kavuşurum :KK66:

kızlar sonunda oldu şuanda oğlumla evimizdeyiz cumartesi günü doğum yaptım normal doğum ayrıntıları gece yazarım darısı başınıza:KK9:

kızlar sonunda oldu şuanda oğlumla evimizdeyiz cumartesi günü doğum yaptım normal doğum ayrıntıları gece yazarım darısı başınıza:KK9:

ayyy çok sevindim canım :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:bende sabahtan beri sancı çekiyorum evde iğice sıklaşsın gidicem hem sürpriz oldu hem müjde senle baştan beri beraberiz inan çok sevindim muhakkak yaz bekliyorum :KK16::KK16::KK16:

Canım tekrar merhaba,

Günbkn canım nerelerdesin özleyin kendini. Nasılsiniz iyimisiniz, Tuna bey neler yapıyor? Maşallah 7 aylık olmuş. Kocaman abi olmuş ya o. Benim mikail beyde 4 aylık oldu şükür. Bu aralar huysuzlugumuz var ana geçecek inşallah.

Senin sütun yeterli geliyormu canım, ek gıdaları ve emzirme ısını nasıl yapıyorsun? Yani kaç defa emziriyorum kaç kere yemek veriyorsun?

buralardayım canım:))) oğlum hastaydı onunla uğraştım.kuzum ateşlendi,boğazları falan derken uğraştık baya.bin şükür iyi şimdi.sonra ben hasta oldum .ateşlendim ama bende iiyiyim şükür ki.7 aylık olduk bizde dediğin gibi Allahıma şükür.:nazar::nazar:sütüm normal canım oğluma yetiyor .fazla değil ama yetiyor.3 saatte bir emziriyorum.aralarda da meyve püresi,çorba,muhallebi,yoğurt veriyorum.yemeklerin sularından da veriyorum.böyle işte canım.Mikaile de maşalllah kocaman olmuş 4 aylık.görüşmek üzere öptüm sizi
:nazar::nazar: maşşalah canım..Rabbim sağlıklı uzun bi ömür versin kuzunla birlikte sana.
ayyy çok sevindim canım :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:bende sabahtan beri sancı çekiyorum evde iğice sıklaşsın gidicem hem sürpriz oldu hem müjde senle baştan beri beraberiz inan çok sevindim muhakkak yaz bekliyorum :KK16::KK16::KK16:

demek sende sancılandın en sonunda:)) hadi Allah kurtarsın habersiz bırakma burayı:KK16:

:emir_bebek: :nazar: :KK9: tebrik ederim canim, Allah anali babali saglikli huzurlu mutlu büyütmek nasip etsin.ya ne guzel acilisi yaptin.oglusunda aslan burcu oldu böylece.guclu karakteri olcak insallah.

canim ya sende gunebkn ve benden sonra ayni kaderi yasiyosun.dogurdum dogurcam derken bekle bekle.agrilaribda artmistir.
valla gecen gun sana ve arkadaslara bi dolu yazdim.hatta gönderildi okudum.bir saat sonra msj a baktim yok.neyse
artik.normal dogum uzerine yazmistim.sancin gelirse fazla bekleme benim gibi ,git epiduralini yaparlar.ben sancinin cogunu acemilikten evde ayakta cektim.epidural öyle zor ve acili bise degil.sakin korkma.sadece kiprdamamaya özen gösteriyosun.anestezi uzmani seni yönlendiriyor.umarim sag salim kolayca atlatirda kavusursun minik prensesine.dua edicem senin icin.iyi haberlerini bekliyoruz...

Canım tekrar merhaba,
Ne güzel haftaya bu günlerde coktan yavruna kavuşmuş olacaksıin Allah nasip ederse. Bende senin gibi çok korkuyordum ama burada benim anesteziyi seçme gibi bir lüksüm yoktu, yani bel altı olan tüm ameliyatlarda spinal yada epidural anestezi yapılıyor. Hep buradaki arkadaslara soruyordum belden yapılan iğne acitiyormuydu falan diye. Ama İnan korkularım yersizmis. Spinalde en azından ayılma derdi yok. Allah'a şükür ben sorun yasamadım. Sen anestezi uzmanlığa görüş ne diyecek bakalım.

hatice cancigim iyisin insallah.mikalimizde biraz annesini yoruyoumus demek.benim oglandadun tam uc aylik oldu,gaz sancilarimiz kalmadi ama ilginc bir sekilde uyku öncesi aglama krizlerine basladi.gecen webanneden okumustur bebekler bu ayda gereksiz aglarlar diye.demeye kalmadan hakkatten benimkisi bir vizildamalara basladi.eskiden rahat etmek icin disari cikar arabada gezdirirdim yada babasiyla.simdi en rahat yer ev oldu.acayip yoruluyorum ya inanmazsin.neyseki sagligiy erinde napalim bunlarda gecicek zamanla. birde emzik emmiyor istemiyor ama israrla parmaklarini emiyor.bus eferde butun parmaklari agzina dolduruyor midesi bulanincada agliyo.ay hem cok tatli hem cok alem bu oglan:KK1:

günebkncim cok cok gecmis olsun yaaa.valla kactir yaziyorum amann gitmiyo yazdikalrim birbisleer oluyo anlamadim gitti.sinir olyuorum.baglantimla ilgili sanirim.simdi daha iyisiniz insallah.ne oolduda böyle hastalandiniz.ankaranin havasi daha iyiidir heralde.ablamalar ankarada,diger yerler yaniyor size göre daha fazla.Tunamizda saka maka buyuyor.valla muhallebi yogurt yemek sulari demissin acayip imrendim.masallah disleride cikmaya basladimi ne zaman basliycak umarim sikintisiz atlatir yavrun.öpüyorum sizi

Allahim bu sicaklarda hamilelre ve bebgi olupda emzirenlere cok sabir direnc versin.ayy ne zordur.valla burda bir hafta sicak yapti oglumla dipdibe yapis yapis,öldüm sanki.cok sukur biz atlattik memleketimdeki insanlar ne yapsin diye dusunemdin degil yani.
kendinize iyi bakin

çok teseşekkür ederim kızlar iyi dilekleriniz için...cuma günü sizinle paylaşmıstım zaten nişanım geldi diye aynı gece hiç uyku tutmadı ama hafiften sancım var yine..neyse saat 2 bucuga geliyodu tv izlerken suyum gelmeye başladı anlamıstım ama yıne de emin olamıyordum cunku daha bı hafta vardır gec gelcek bızımkı dıyordm...neyseki ben artık wc ye yetısemez oldum suyum baya geldi tabi hemen dus aldım sogukkkanlılıkla esyalarımızı gözden gecirdim bu arada sahur oldu eşim sahura kalkıcaktı ben bir yandan sacımı tarıyor bı yandan da hadi uyan diyorum oda sahura kalkcak ya şüphelenmıyo hiç dogumdan...ben üstümü giydim hazırım aslında tabi wc ye de sürekli ugruyorum suyum hala gelıyo cunku....neyseki eşime söyluyorum haastaneye gtmemız ın vaktı geldı dıye ...eşim uyku sersemliğiyle bırlıkte şokta...nasıl yani filan diyo:KK9:bu arada bende sancı fılan kalmadı doktoru arayıp blgılendırıyoruz saat 4 fılan oldu...benim sancılar sıklastı 15 dk da 1 10 dk 1derken doktor gelin demiş eşime sabaha kadar bekleyemezdım çunkü...saat 4 51 de hastaneye giriş yaptık ardından sancı sancı ve sancı.....4cmydi 6 cmydi derken açılmalarım 8 cm ye cıktı bu arada sancının alasını cekıyorum ama nefes kontrolle daha da dizginliyorum sancıları...saat 8 de fılan dogumhaneye ınıyorum ve 09:01 de oglum dunyaya gözlerını acıyorteyzeleri çok şükür dünyalara bedel gözleiryle karsımda sonrada kucagımda yerini alıyor....benim dikiş işlemi tamamlanıyor ve dogru odamıza cıkıyoruzzzzzzzzzzzz :emir_bebek:veeee dünyanın en güzel duygusu olan anneliği tadıyorsunuz tüm sevdikleriniz yanınızda mükemmel ve herşeye değer bi duygu bizim doğum hikayemiz kısaca böyle Allah herkesi hayırlısıyla kavuştursun bebeğine kızlar cok dua edin ben giderken bile meryem süresini okuyamasamda netten dinliyordum...şimdilik hoşçakalın:nazar::nazar::nazar::nazar:

çok teseşekkür ederim kızlar iyi dilekleriniz için...cuma günü sizinle paylaşmıstım zaten nişanım geldi diye aynı gece hiç uyku tutmadı ama hafiften sancım var yine..neyse saat 2 bucuga geliyodu tv izlerken suyum gelmeye başladı anlamıstım ama yıne de emin olamıyordum cunku daha bı hafta vardır gec gelcek bızımkı dıyordm...neyseki ben artık wc ye yetısemez oldum suyum baya geldi tabi hemen dus aldım sogukkkanlılıkla esyalarımızı gözden gecirdim bu arada sahur oldu eşim sahura kalkıcaktı ben bir yandan sacımı tarıyor bı yandan da hadi uyan diyorum oda sahura kalkcak ya şüphelenmıyo hiç dogumdan...ben üstümü giydim hazırım aslında tabi wc ye de sürekli ugruyorum suyum hala gelıyo cunku....neyseki eşime söyluyorum haastaneye gtmemız ın vaktı geldı dıye ...eşim uyku sersemliğiyle bırlıkte şokta...nasıl yani filan diyo:KK9:bu arada bende sancı fılan kalmadı doktoru arayıp blgılendırıyoruz saat 4 fılan oldu...benim sancılar sıklastı 15 dk da 1 10 dk 1derken doktor gelin demiş eşime sabaha kadar bekleyemezdım çunkü...saat 4 51 de hastaneye giriş yaptık ardından sancı sancı ve sancı.....4cmydi 6 cmydi derken açılmalarım 8 cm ye cıktı bu arada sancının alasını cekıyorum ama nefes kontrolle daha da dizginliyorum sancıları...saat 8 de fılan dogumhaneye ınıyorum ve 09:01 de oglum dunyaya gözlerını acıyorteyzeleri çok şükür dünyalara bedel gözleiryle karsımda sonrada kucagımda yerini alıyor....benim dikiş işlemi tamamlanıyor ve dogru odamıza cıkıyoruzzzzzzzzzzzz :emir_bebek:veeee dünyanın en güzel duygusu olan anneliği tadıyorsunuz tüm sevdikleriniz yanınızda mükemmel ve herşeye değer bi duygu bizim doğum hikayemiz kısaca böyle Allah herkesi hayırlısıyla kavuştursun bebeğine kızlar cok dua edin ben giderken bile meryem süresini okuyamasamda netten dinliyordum...şimdilik hoşçakalın:nazar::nazar::nazar::nazar:

hayırlı uğurlu olsun canım,Allah analı babalı büyütsün inşallah :KK66:

hayirli ugurlu olsun canim, Allah anali babali büyütmeyi nasip etsin oglusunu insallah... darisi diger hamile kardeslerimizin basina.

buralardayım canım:))) oğlum hastaydı onunla uğraştım.kuzum ateşlendi,boğazları falan derken uğraştık baya.bin şükür iyi şimdi.sonra ben hasta oldum .ateşlendim ama bende iiyiyim şükür ki.7 aylık olduk bizde dediğin gibi Allahıma şükür.:nazar::nazar:sütüm normal canım oğluma yetiyor .fazla değil ama yetiyor.3 saatte bir emziriyorum.aralarda da meyve püresi,çorba,muhallebi,yoğurt veriyorum.yemeklerin sularından da veriyorum.böyle işte canım.Mikaile de maşalllah kocaman olmuş 4 aylık.görüşmek üzere öptüm sizi

:nazar::nazar: maşşalah canım..Rabbim sağlıklı uzun bi ömür versin kuzunla birlikte sana.

demek sende sancılandın en sonunda:)) hadi Allah kurtarsın habersiz bırakma burayı:KK16:

canim mesajini görünce sevindim, ama hasta olmaniza üzüldüm canim. Insallah sende bir an önce iyi olursun...Tuna´nin düzelmesine sevindim. Rabbim korusun yavrularimizi ya.. Mikail de bir ara ishal ve grip oldu ama cok sükür atlattik. Masallahh tunacigima, 7 aylik abi oldu haaa, benim oglusumda 4 aylik oldu teyzesi... yakinda bende senin gibi hem emzirip hemde ek gidalardan vermeye baslayacagim hayirlisiyla...

Sen Tuna da yasadin mi bilmiyorum ama, Mikail son zamanlarda baya huysuzlasmisti, emzirmek istiyorum kucagima yatirdigim anda basiyor yaygarayi, kaldirip sakinlestiriyorum, ondan sonra tekrar deniyorum emzirmeye falan...baya bir yorucu olmustu, ama yavas yavas geciyor sanirim... huyu suyu her ay farkli oluyor yaaa :-)). Bir keresinde annemlere gittik orada deli etti beni, megersem acmis - abim hemen mama ver buna dedi, yanimda mama da yoktu, sonra rezene cayi verdiik sakinlesti, ondan sonra emzirdim rahatladi...

Su anda günde 2 kere falan mama veriyorum, gerisini emziriyorum. Yoksa hic uyumamaya baslamisti gündüzleri, en fazla yarim saat uyuyordu yatirinca... Hem inanirmisin mama ile anne sütünün tadini cok iyi ayirt ediyor, ondan icmiyormus megersem mamayi. Bende zaten pek mama vermek istemiyordum.... ama bu aralar iste huysuzlasinca azda olsa takviye yapiyorum... iste böyle canim... simdi uyuyor, o uyurken gireyim foruma dedim...

Kocaman öpüyorum ikinizide...görüsmek dilegiyle..

:
hatice cancigim iyisin insallah.mikalimizde biraz annesini yoruyoumus demek.benim oglandadun tam uc aylik oldu,gaz sancilarimiz kalmadi ama ilginc bir sekilde uyku öncesi aglama krizlerine basladi.gecen webanneden okumustur bebekler bu ayda gereksiz aglarlar diye.demeye kalmadan hakkatten benimkisi bir vizildamalara basladi.eskiden rahat etmek icin disari cikar arabada gezdirirdim yada babasiyla.simdi en rahat yer ev oldu.acayip yoruluyorum ya inanmazsin.neyseki sagligiy erinde napalim bunlarda gecicek zamanla. birde emzik emmiyor istemiyor ama israrla parmaklarini emiyor.bus eferde butun parmaklari agzina dolduruyor midesi bulanincada agliyo.ay hem cok tatli hem cok alem bu oglan:KK1:

Allahim bu sicaklarda hamilelre ve bebgi olupda emzirenlere cok sabir direnc versin.ayy ne zordur.valla burda bir hafta sicak yapti oglumla dipdibe yapis yapis,öldüm sanki.cok sukur biz atlattik memleketimdeki insanlar ne yapsin diye dusunemdin degil yani.
kendinize iyi bakin

canim sanada merhaba,

yoruyor minik findigim ama olsun... o bilse yapmazda iste :-)), her ay farkli huylari ortaya cikiyor... günlerde öyle gelip geciyor onunla. Aglama krizlerini bizde yasadik canim, halen su an istedigi sey olmazsa basiyor yaygarayi... emerken falan telefon calsin yada biri konussun yanimizda emmeyi birakip kafayi ceviriyor o tarafa kulak veriyo... yada uykusu bölününce cok sinirleniyor :-)), sakinlestirene kadar canim cikiyor...

sorma sicaklarda emzirmek zor ya, yapis yapis oluyoruz...ten tene degdigi icin cok terliyor kafasi falan benimkinin... emzik emmeye mikail biraz biraz basladi, ellerini zaten pek cikarmak istemiyor agzindan, cektirincede cok kizyor, ama fazla sokuncada bu sefer kusacak gibi oluyo, agliyor... kücücük birer alem bu bebisler.. saka maka büyüyorlar ama teyzesi :-)), gülmelere kahkahalarada basladik bu arada...

Kocaman öpüyoruz sizi...

canım geçmişler olsun ve de allah analı babalı büyütsün, yine ağladım doğum hikayeni okuyunca, çok şükür sağlıcakla kucağında oğluşun...

X