- 30 Ekim 2011
- 116
- 0
-
- Konu Sahibi berraksuuu
- #5.221
bugunude devirdim ve ben hala doğuramadım cumartesi tekrar kontrolum var of umudumu kestim dicem olmıcak
doktorumuz 4ağustosa gün verdi
süper yanlış hatırlamıyorsam bi arkadaşım da 4 ağustosa gün almış, geri sayım başladı, en azından bi süpriz yapmazsa tarihi belli
sezeryan mı senin sen bile allah nasip ederse bende önce alcaksın bebğini kucağına bizimkinin geleceği yok daha duy kızım duy da utan
süper yanlış hatırlamıyorsam bi arkadaşım da 4 ağustosa gün almış, geri sayım başladı, en azından bi süpriz yapmazsa tarihi belli
eveet,yavruşuma,meleğime kavuşcamcuma gecesi bana uyku yok,heycandan nasıl uyuycaksam :/ epidural mi genel anestezi mi olsam bilemiyorum kararsızım.epiduralden sonra bazı sorunlar olabiliyormuş galiba,kararsız kaldım :/
benimde sadece bi karnım var hatta monte edilmiş gibi bakettopu koymuşl gibi diyorlar , bende hiç kusma bulantım yaşamadım çok rahat hamilelik geçirdim kızım olcak 40 hafta içindeyim hatta belli olmuyor böyle şeyler
evet ben de o gece hiç uyumamıştım, sabah 5'te evden çıkmıştık annemi ve görümcemi alıp, hastaneye gitmiştik, ne hastanede ne de hastaneye giderken arabada tek kelime edemedim, öyle bir duygu yoğunluğu var ki bir kelime etsem biliyrom ki ağlayacağım o yüzden kimseyle tek kelime konuşmadan ameliyathaneye gittim hatta ameliyathaneye giderken odadan çıkarken gözlerimi kapattım çünkü ne annemin ne de eşimin gözlerine baksam yine ağlayacağım taa doktor ameliyathaneye gelip benimle konuşmaya başlayana kadar hiç açmadım gözlerimi, neyse doktorum çok sevimli bir kadın espirili beni konuşarak gevşetti ve biraz toparladım,eveet,yavruşuma,meleğime kavuşcamcuma gecesi bana uyku yok,heycandan nasıl uyuycaksam :/ epidural mi genel anestezi mi olsam bilemiyorum kararsızım.epiduralden sonra bazı sorunlar olabiliyormuş galiba,kararsız kaldım :/
eveet,yavruşuma,meleğime kavuşcamcuma gecesi bana uyku yok,heycandan nasıl uyuycaksam :/ epidural mi genel anestezi mi olsam bilemiyorum kararsızım.epiduralden sonra bazı sorunlar olabiliyormuş galiba,kararsız kaldım :/
az önce doktorumu aradım böyle böyle diye nişan olabilirde olmayabilirde doğuma hazırlık süresince bu şekil akıntılar olur dedi ya ben heyecan yapıorum yada o cok rahat anlamadımya da beni heyecana sokmamak için bu şekil konuştu..akşam üstü sancın olursa filan gel dedi:26:
az önce doktorumu aradım böyle böyle diye nişan olabilirde olmayabilirde doğuma hazırlık süresince bu şekil akıntılar olur dedi ya ben heyecan yapıorum yada o cok rahat anlamadımya da beni heyecana sokmamak için bu şekil konuştu..akşam üstü sancın olursa filan gel dedi:26:
canım benim nişan doğumdan 2 gün önce gelmişti..kanla karışık sümüksü bi akıntıydı..belime ağrı falan girmemişti..hadi hayırlısı bakalım..
bi arkadaşım bebeğini o anda ilk gören olmak için epidural yaptırmıştı ve çok güzl oldu herkese tavsiye ederim diyordu...normal doğumu sen mi istemiyorsun yoksa sezeryan olman mecburi mi?
evet ben de o gece hiç uyumamıştım, sabah 5'te evden çıkmıştık annemi ve görümcemi alıp, hastaneye gitmiştik, ne hastanede ne de hastaneye giderken arabada tek kelime edemedim, öyle bir duygu yoğunluğu var ki bir kelime etsem biliyrom ki ağlayacağım o yüzden kimseyle tek kelime konuşmadan ameliyathaneye gittim hatta ameliyathaneye giderken odadan çıkarken gözlerimi kapattım çünkü ne annemin ne de eşimin gözlerine baksam yine ağlayacağım taa doktor ameliyathaneye gelip benimle konuşmaya başlayana kadar hiç açmadım gözlerimi, neyse doktorum çok sevimli bir kadın espirili beni konuşarak gevşetti ve biraz toparladım,
ben epudral oldum, hiç bi zararını görmedim, beni epudral esnasında 2 kez kısa süreli uyuttular bi kesi esnasında bi de dikiş esnasında onun haricinde uyanıktım zaten bebeği öpmek için yanıma getirdiklerinde öyle bi ağlamayamaya başladım ki doktor dikişleri düzgün yapmak için beni uyuttu yine kısa süreliğine
tarifsiz hayal gibi anlar bizim hastanede kendileri doğumu kameraya alıyorlar bebişimle il kavuşma anımız çok özel bakıp bakıp ağlıyorum
selam canim,
hadi hayirlisi sanirim yarin yavruna kavusacaksin, Allah kolay dogum nasip etsin insallah. Sezeryan olacak galiba, epidural mi genel anestezimi falan diye yazmissin..ben sana tecrübe mi yazayim... dogumdan cok korkuyordum ve o yüzden istege bagli sezeryan yaptirdim ve spinal anesteziyle...inan cok rahatti - bebegimide hemen gördüm, cok güzel bir duyguydu... insan o an aglamaya basliyor duygu yogunlugundan... dogumda esimde yanimdaydi... En azindan ayilma derdin olmuyor canim anesteziden.. spinal yada epidural iyi...
Yinede tabi anestezi uzmani karar verir senin icin uygun olanina... tekrar hayirli dogumlar diliyorum canim..
kızlar yarın kontrol var sabah 10 da ve ben 40,haftayıda devirdim ve tık yok gayet iyim hiç doğum yapıcak havam yok bugun akşam yemeğinin yanında bide ekler pastası yaptım.zorla güzellik olmaz diyorum kızıma gel diyorum gelmiyor mecbur kalcam sonunda