Ilk bebeğine hamile anne adayları heyecanımızı beraber paylaşalım

kızlar yine baya zamandır yoktum buralarda forumda yani...çarşı pazar derken vakit bulamadım:))) neyseki çok şükür bütün hazırlıklarımızı yaptık oda geldi yerleşti tüller filan hepsi hazır sadece halımız kaldı oda olcak Allahın izniyle...yanımda yatacağı beşiğide geçen gün aldık şimdi tek eksiğimiz var oda çokoprensim

Allahım minşinizi sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

selam kızlar herkese..uzuuuuun zaman olmuş yazmayalı:))
banlandık açıldık bişeyler oldu neyse önemli olan yine buradayım..herkes umarım çok iyidir..ekincikte meleğini kucaklamış maşallah darısı diğer arkadaşların başına..öpüyoruz oğluşla sizi

Ekincik hayırlı olsun senin kdar mutlu oldum sağ sağlim yaptın doğumunu.şimdi 34 haftaya girdim.sizler kaçıncı haftada doğum yaptınız dok.37 den sonra hazırlı ol dedi çok heycanlıyım sancılarım var bide kasım tarafıma baskı yapıyo çıkıcak gibi bide doktor baş geliş diye not düşmüş normal doğum mu anlamında mı bu ?

hayırlı olsun yeni haftan canım..ben 37+6 da gece sancılandım 38 +0 da doğum oldu.sezeryan oldum..ben doğuma gitmeden 3 gün önce alt tarafımda müthiş baskı hissetmiştim..afedersin sanki çıkacak gibiydi..aman fazla yorma kendini dikkatli ol sende..baş geliş demek bebek normal doğum pozisyonunu almış demek.ters değil yani..duruma göre normal doğum da olabilir.ama müsait değilse senin durumun..mesela çatın falan darsa sezeryan olursun..Allah kurtarsın sağlıkla canım

40. haftayı doldurmama 4 gün kala geldi benim oğlan

canımmm aman sakın yorma artık kendini dikkat et...

tşk ederim.çatınıon dar olduğunu nerden anlarki bide kaçıncı haftada anlar.hatta bazen bebek sanki kasığıma elini atmış gibi hissediyorum hayırlısı korku ve heycanla bekliyorum

canim allaha cok sukur kavusmussun oglusuna.hayirli olsun Sag salim buyumek nasip olsun yavrucuguna.bak gördünmü bebislerimiz adas olmusda haberimiz yok birbirimizden.bende oglumun adini Ediz koydum daha dogrusu babasi oglan olcagini duydugunda karar vermisti.insallah isimleri sans getirir meleklerimize.Umarim hersey gönlünce olur bebisinle bol bol kokla.öpüyorz oglusumla sizi

Allahım sizi hiç ayırmasın

merhaba gunebkncim nasilsin oglusun nasil duzene girdinizmi biraz buyuyunce iyice?

selam canım biz iyiyiz çok şükür.oğluş ta büyümeye çalışıyor teyzesi..daha iyi artık şükür..gündüz uykusu yok denecek kadar az olsa da takmıyorum.o iyi olsun da yeter bana..senin meleğin nasıl?umarım ikinizde çoook iyisinizdir..kocaman öpüyorum sizi

canım teşekkür ederim, biz de babasıyla birlikte karar verdik ismine, dediğin gibi umarım isimleri şans getirsin meleklerimize

ayy ben daha şimdiden heyecanlandım yaa... şimdiden korkmaya başladım...:26: Allah hepimizin yardımcısı olsun.. çok kolay bi şekilde yapın inşallah doğumu...

uzun bir süredir istioduk ve rabbim nasip etti şükür...daha çook yeni..tuhaf hissediyourm bu gün test yaptırdım 33 çıktı :)

kızlar bişi sorcam dün de dedim ya daha yeni benmki ama üstüne görme olayını yaşıorum4-5 gündür 2 gündürde akıntım kırmızılastı ama çoğalmadı bu gün adet ağrısına benzer karın agrım oluyor ayrıca sol kasıgımda batıyor yerleşme mevzusu mudur bu? pazartesi gtcektm doktora yarın mı gitsem acaba??

öncelikle hayırlı olsun minişin olmadı önce doktorunuzu arayıp durumu anlatın,o sizi yönlendirsin,yani hemen gelin yada pazartesi gelirsiniz der siz de ona göre davranırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…