- 27 Eylül 2011
- 459
- 0
- 39
-
- Konu Sahibi berraksuuu
- #4.921
kızlar bişi sorcam dün de dedim ya daha yeni benmki ama üstüne görme olayını yaşıorum4-5 gündür 2 gündürde akıntım kırmızılastı ama çoğalmadı bu gün adet ağrısına benzer karın agrım oluyor ayrıca sol kasıgımda batıyor yerleşme mevzusu mudur bu? Pazartesi gtcektm doktora yarın mı gitsem acaba??
Kızlar bir haftadır kasık tarafımda baskı var sanki elini yada kafasını yerleştirdi çıkmaya çalışıyo gibi bugun doktora gidicem inşallah erken doğum falan demez 33+6 olduk stres bastı yaşıyan var mı böyle bişey ?
canımm inş. Erken doğum demez,güzel haberlerini bekliyorum...
saol canım kalp çarpımtım başladıkorkudan
ya burda paylaştığınız dogum hikayelerinizi okudum ve okudukça ağladım sureklı aglıyorum cok duygulandım yaaaa Allahım bizede nasip etsin o günleri gormeyı cok guzell yaa
ah bu hormonlarbenim son 3aylık dönemde daha da arttı duygusallık :)
canımmm stres yapma,belki de bi şey yok...daha çok stres yapıp bebişi üzme annesi :/ kaçta gitceksin doktora ?
gerçekten hormonsal olmalı yaa gülerken bile gozlerim sulanıyor :))))))
şimdi çıkıyorum eşimi bekliyorum :)
bebeğin düşmüş olabilir dedi tahlil bile yapmadı o kadar ruhsuz söylediki çok zoruma gitti((((((((
inşallah sizin de doğum hikayelerinizi okuyacağızya burda paylaştığınız dogum hikayelerinizi okudum ve okudukça ağladım sureklı aglıyorum cok duygulandım yaaaa Allahım bizede nasip etsin o günleri gormeyı cok guzell yaa
üzme kendini geçen sene ağustosta ben de senin yaşadığını yaşamıştım bi gün kan testi yaptırdım hamilesin dediler ertesi gün yaptırdım düşük yapıyosun dediler, ama 2 ay sonra ekim ayında hamilelik haberimi almıştım ve şimdi kuzucum kucağımda, allahtan ümidini kesme hiç bir zamanevet malesef..çok kötüyüm sadce 1 gün sürdü mutluluğum oysaki sabah ne kadar mutluydum onu düşündükçe...üstelik eşimle aynı şehirlerde değiliz tek basıma toparlanmaya çalışıyorum..kötü bi rüya olsun diyorum..o kadar cok beklemiştik ki((((((((((((((
tebrikler tatlım sağlıcakla bebişini kucağına alman dileğiyleMerhaba kızlar benimde ilk bebeğim olacak hayırlısıyla...Çok istedim sonunda o güzel haberi aldım inşallah hepimiz içinde sonu sağlıkla güzellikle biter.şimdiden bebek malzemelerine isimlerine bakıyorum evde beşiğini nereye koyacağımı bile düşündüm:)