Ilk bebeğine hamile anne adayları heyecanımızı beraber paylaşalım

çok sağol canım,hayırlısı ile atlatırız inşallah normal doğum mu yaptınız ?

merhaba canim,

ben normal dogumdan cok korktugum icin sezeryan istedim ve sezeryan dogum yaptim (spinal anestezi ile). Allaha sükür bir sorun yasamadim, simdi dogum yapali 2 ay oldu, sükür iyiyim..

Hayirli dogumlar diliyorum sanada... sen nasil düsünüyorsun peki?

canim aynisefam merhaba,
simdi okuyabildim yazdiklarini, nasilsin iyimisin oglusun nasil??? Bizi sorarsan sükür iyiyiz büyümeye calisiyoruz...ne güzel ya senin bari eben var eve gelen, sana yol gösteren.. su süt konusunda, maltz icecegi nasil bisey, ben burada bulabilirmiyim acaba?? Emzirme cayi bende iciyorum, ama sütüm yetmiyor gibi geliyor, mecburen ek gida veriyorum... bu arada doydugunu nasil anliyorsun bebisin..

Gaz problemimizde yavas yavas geciyor canim, onun disinda Allaha sükür bir yaramazlik yok. Bende sizi öpüyorum canim kocamannnnnn....yine yazarim en kisa zamanda insallah...

kızlar merhabalar salı günü sezaryan randevum var, hayırlısıyla atlatırım inşallah

canimmmm simdiye coktan yavrunu kucagina almissindir... Allah anali babali büyütmeyi nasip etsin... dogum hikayeni bekliyoruz unutma..

kızlar doğum korkusu yaşayan var mı :/

olmaz miiiii ))), o yüzden sezeryan dogum yaptimmmm

valla çok kararsızım.normal yapanla da konuşuyorum sezeryan yapanla da.her konuşmamda aklım daha da karışıyor.normalden hem korkuyorum hem istiyorum

DAVETIYE MERHABA kizlar oncelikle doguma gideceklerim ALLAH yardimcisi olsun.ve yeni hamile kalanlara tebrikler.subat ve mart ayinda dogum yapacak olanlar varsa yeni topigimiz 2013 subat-mart anneleri...buyurun 9 aylik maratonaacildi.paylasim icin bekleriz.

kizlar ben daha yeni hamileyim.ama simdiden sezeryan dogum diye tutturdum cunki normal dogumdan cok korkuyorum.sanki dogururken bebek cikmaz icerde kalir gucum olmaz bunlar ve bide doguranlarin anlattiklari agrihikayeleri beni cok korkutuyor.sezeryan cok iyi ve rahat bisey.estetik amelyat gibi zannedin bitsin.

kızlar merhaba, sonunda aşkımı kucağıma aldım. 29 ağustos salı saat sabah 08.25'te dünyalar tatlısı ediz'im doğdu. biliyosunuz sezeryan oldum, doktor artık bi gün belirle zira senin bu velet normal doğmayacak dedi, zaten çatım da dardı, biz de istanbul'un fethi olan 29 mayısı seçtik ve o günü beklemeye başladık, doğumdan bi gün önce hastaneye kontrole gittik ve o gece hiç uyumadım, çünkü sabah 6'da hastanede olmamız lazımdı, evden zaten sabah 5'te çıktık annemi de alıp hastanenin yolunu tuttuk, tabi yol boyunca benim gözyaşım gözümün ucunda ağladım ağlayacağım, sadeece dua ediyorum hiç kimseyle konuşmuyorum falan, hastaneye geldik, ben odaya yerleştim ve sezeryan hazırlıkları başladı, serum takıldı, lavman yapıldı, lacivert ameliyat önlüğünü giydirdiler ve ben sedyeyle ameliyathaneye gitmeye hazırdım, odadan sedyeyle çıktığımda gözlerimi kapattım ne annemin ne eşimin gözlerine bakamadım baksam ağlayacağım biliyorum, odadan çıkar çıkmaz kapattım gözlerimi ta ameliyathaneye kadar doktor gelene kadar açmadım gözlerimi, doktor ve anestezi uzmanı geldi, zaten doktorum çok şeker bi kadın anestezi uzmanı da bi o kadar tatlı bi adamdı yaptığı herşeyi önceden tek tek anlattı önce epudrali yapmadan sırtımın alt kısmınabi ağrı kesici yaptı sonra epudral işlermleri başladı 15-20 dk sürdü galiba epudral işlemleri, sonra ben o anda uyumak istedim beni uyuttular kısa süreliğine sonra uyandırdılar ve gözlerimi açtığımda ağlayarak gözlerimim içine bakan meleğimi yanıma getirdiler ben de başladım ağlamaya o anda öyle bi ağlamışım ki doktor dikişeri atarken problem yaşamamak için bei yine kısa süreliğine uyuttular, dikişlerim bitince yine uyandırdılar ve benim bıdığımı giydirmişlerdi, öyle bi ağlıyodu ki dudakları morarmıştı, sonra bi gece hastanede kaldım, 2 gün sütüm gelmedi, ilk 2 gece felaketti, sonra emzirmeye başlayınca ben de rahatladım bıdığım da, şimdi evdeyiz 12 günlük olduk bile, doğum sırasını bekleyen bütün arkadaşlarıma allah kolaylıklar versin,

herkese selam bende ilk çocuğuma gebeyim 5aylık olduk rabbim herkese bu güzel tekmelerden nasip etsin inşallah :))

Allah analı babalı büyütsün inşallah lavman neden yapıyorlar onu anlamadım

hamiler arkadaşlar bir sorum var
hamilelikte iştahsızlık yaşadınızmı? bütün iştahımkapandı hiçbirşey yiyemiyorumda acaba bu bir belirtimi dedim?

hamiler arkadaşlar bir sorum var
hamilelikte iştahsızlık yaşadınızmı? bütün iştahımkapandı hiçbirşey yiyemiyorumda acaba bu bir belirtimi dedim?

olabilir tabi ama genelde iştah kabarması oluyor tabi her bünyeye göre değişir belirtiler ama genel olarak bakıldığında istifra eden kişilerde iştah kapanması oluyor...inşallah hamlesindir Allah hayırlısını versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…