Ilk bebeğine hamile anne adayları heyecanımızı beraber paylaşalım

kızlar bişi sorcam dün de dedim ya daha yeni benmki ama üstüne görme olayını yaşıorum4-5 gündür 2 gündürde akıntım kırmızılastı ama çoğalmadı bu gün adet ağrısına benzer karın agrım oluyor ayrıca sol kasıgımda batıyor yerleşme mevzusu mudur bu? Pazartesi gtcektm doktora yarın mı gitsem acaba??:KK31:

hiç bekletme hemen git öenli bişey olabilir.

Kızlar bir haftadır kasık tarafımda baskı var sanki elini yada kafasını yerleştirdi çıkmaya çalışıyo gibi bugun doktora gidicem inşallah erken doğum falan demez 33+6 olduk stres bastı yaşıyan var mı böyle bişey ?

benimde ilk hamileliğim ve cok heyecanlıyım bir an önce bebeğime kavuşmak istiyorum. sureklı onu düşünüyorum. sureklı araştırmalar içindeyim yazılar okuyorum.. hamilelikle ilgili herşeyi öğrenmeye çalışıyorum. çok mutluyum 19. haftamızdayız :) bebeğim kız ... kızımı buyuk bir heyecanla beklıyorum Allahım kavuşmayı nasib etsn inşallah sağlıkla... aminnn herkez icin aminn :))

ya burda paylaştığınız dogum hikayelerinizi okudum ve okudukça ağladım sureklı aglıyorum cok duygulandım yaaaa Allahım bizede nasip etsin o günleri gormeyı cok guzell yaa

evet malesef..çok kötüyüm sadce 1 gün sürdü mutluluğum oysaki sabah ne kadar mutluydum onu düşündükçe...üstelik eşimle aynı şehirlerde değiliz tek basıma toparlanmaya çalışıyorum..kötü bi rüya olsun diyorum..o kadar cok beklemiştik ki :KK43:((((((((((((((

ya burda paylaştığınız dogum hikayelerinizi okudum ve okudukça ağladım sureklı aglıyorum cok duygulandım yaaaa Allahım bizede nasip etsin o günleri gormeyı cok guzell yaa
inşallah sizin de doğum hikayelerinizi okuyacağız
evet malesef..çok kötüyüm sadce 1 gün sürdü mutluluğum oysaki sabah ne kadar mutluydum onu düşündükçe...üstelik eşimle aynı şehirlerde değiliz tek basıma toparlanmaya çalışıyorum..kötü bi rüya olsun diyorum..o kadar cok beklemiştik ki :KK43:((((((((((((((
üzme kendini geçen sene ağustosta ben de senin yaşadığını yaşamıştım bi gün kan testi yaptırdım hamilesin dediler ertesi gün yaptırdım düşük yapıyosun dediler, ama 2 ay sonra ekim ayında hamilelik haberimi almıştım ve şimdi kuzucum kucağımda, allahtan ümidini kesme hiç bir zaman

Merhaba kızlar benimde ilk bebeğim olacak hayırlısıyla...Çok istedim sonunda o güzel haberi aldım inşallah hepimiz içinde sonu sağlıkla güzellikle biter.şimdiden bebek malzemelerine isimlerine bakıyorum evde beşiğini nereye koyacağımı bile düşündüm:)

Merhaba kızlar benimde ilk bebeğim olacak hayırlısıyla...Çok istedim sonunda o güzel haberi aldım inşallah hepimiz içinde sonu sağlıkla güzellikle biter.şimdiden bebek malzemelerine isimlerine bakıyorum evde beşiğini nereye koyacağımı bile düşündüm:)
tebrikler tatlım sağlıcakla bebişini kucağına alman dileğiyle

X