Ilk bebeğine hamile anne adayları heyecanımızı beraber paylaşalım

kızlar yine baya zamandır yoktum buralarda forumda yani...çarşı pazar derken vakit bulamadım:))) neyseki çok şükür bütün hazırlıklarımızı yaptık oda geldi yerleşti tüller filan hepsi hazır sadece halımız kaldı oda olcak Allahın izniyle...yanımda yatacağı beşiğide geçen gün aldık şimdi tek eksiğimiz var oda çokoprensim:emir_bebek:

kızlar yine baya zamandır yoktum buralarda forumda yani...çarşı pazar derken vakit bulamadım:))) neyseki çok şükür bütün hazırlıklarımızı yaptık oda geldi yerleşti tüller filan hepsi hazır sadece halımız kaldı oda olcak Allahın izniyle...yanımda yatacağı beşiğide geçen gün aldık şimdi tek eksiğimiz var oda çokoprensim:emir_bebek:

Allahım minşinizi sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah :KK66:

selam kızlar herkese..uzuuuuun zaman olmuş yazmayalı:))
banlandık açıldık bişeyler oldu neyse önemli olan yine buradayım..herkes umarım çok iyidir..ekincikte meleğini kucaklamış maşallah:nazar::nazar: darısı diğer arkadaşların başına..öpüyoruz oğluşla sizi:KK16:

Ekincik hayırlı olsun senin kdar mutlu oldum sağ sağlim yaptın doğumunu.şimdi 34 haftaya girdim.sizler kaçıncı haftada doğum yaptınız dok.37 den sonra hazırlı ol dedi çok heycanlıyım sancılarım var bide kasım tarafıma baskı yapıyo çıkıcak gibi bide doktor baş geliş diye not düşmüş normal doğum mu anlamında mı bu ?

Ekincik hayırlı olsun senin kdar mutlu oldum sağ sağlim yaptın doğumunu.şimdi 34 haftaya girdim.sizler kaçıncı haftada doğum yaptınız dok.37 den sonra hazırlı ol dedi çok heycanlıyım sancılarım var bide kasım tarafıma baskı yapıyo çıkıcak gibi bide doktor baş geliş diye not düşmüş normal doğum mu anlamında mı bu ?

hayırlı olsun yeni haftan canım..ben 37+6 da gece sancılandım 38 +0 da doğum oldu.sezeryan oldum..ben doğuma gitmeden 3 gün önce alt tarafımda müthiş baskı hissetmiştim..afedersin sanki çıkacak gibiydi..aman fazla yorma kendini dikkatli ol sende..baş geliş demek bebek normal doğum pozisyonunu almış demek.ters değil yani..duruma göre normal doğum da olabilir.ama müsait değilse senin durumun..mesela çatın falan darsa sezeryan olursun..Allah kurtarsın sağlıkla canım

40. haftayı doldurmama 4 gün kala geldi benim oğlan

canımmm aman sakın yorma artık kendini dikkat et...

hayırlı olsun yeni haftan canım..ben 37+6 da gece sancılandım 38 +0 da doğum oldu.sezeryan oldum..ben doğuma gitmeden 3 gün önce alt tarafımda müthiş baskı hissetmiştim..afedersin sanki çıkacak gibiydi..aman fazla yorma kendini dikkatli ol sende..baş geliş demek bebek normal doğum pozisyonunu almış demek.ters değil yani..duruma göre normal doğum da olabilir.ama müsait değilse senin durumun..mesela çatın falan darsa sezeryan olursun..Allah kurtarsın sağlıkla canım

tşk ederim.çatınıon dar olduğunu nerden anlarki bide kaçıncı haftada anlar.hatta bazen bebek sanki kasığıma elini atmış gibi hissediyorum :KK9: hayırlısı korku ve heycanla bekliyorum

merhaba canim,

canim aynisefam merhaba,
simdi okuyabildim yazdiklarini, nasilsin iyimisin oglusun nasil??? Bizi sorarsan sükür iyiyiz büyümeye calisiyoruz...ne güzel ya senin bari eben var eve gelen, sana yol gösteren.. su süt konusunda, maltz icecegi nasil bisey, ben burada bulabilirmiyim acaba?? Emzirme cayi bende iciyorum, ama sütüm yetmiyor gibi geliyor, mecburen ek gida veriyorum... bu arada doydugunu nasil anliyorsun bebisin..

Gaz problemimizde yavas yavas geciyor canim, onun disinda Allaha sükür bir yaramazlik yok. Bende sizi öpüyorum canim kocamannnnnn....yine yazarim en kisa zamanda insallah...

selam canim ikimizde iyiyiz cok sukur.sizde iyimissiniz sevindim cok.Allah nazardan saklasin. bu maltz icecegi marketlerde bulursun sor gösterirler.biirnde yoksa digerinde mutlaka vardir.biranin ana hammeddesi olan icecek ama korkma alkolsuz. birde cok su ve maydanoz aninda süt yapiyor bende.her emzirmeye koca bir bardak su iciyorum.verdigin sütün yerine tekrar hemen sivi almak gerekiyormus.benim ebenin her dedigini uyguladim gercekten dedikleri oluyor.dene her emzirmeye suyu boca et kendine.doydugunu nasil anliyoruma gelince benimde süphelerim vardi kadin dedi bebeginin surekli kaka yapmasindan belli dedi.hakket benim oglan bir bez dolu bir bez bos yapiyor kakayi.gunde bir cok kez.bence hic mamaya dokunmasaydin.mama alinca tok haliyle yeterli sut cekemiyormus ve memede böylece yavas yavas sut azaliyormus.hic deneme bile dedi kadin sadece cay veriyorum oda iyi uyumasi ve gazi icin.
simdide doktor söyledi esimde eczaneden elektirikli süt pompasi getirdi .süt yogunlugundan gögsümde süt dügümlenmesi oluyor arada.sagicam ara ara aksamlari hem masaj olmus oluyor agri vermesin diye hemde devamliligi artirsin diye.deneyimlerimi yine yazarim.
bu arada yazdimmi bilmyoiorum gecenlerde disardaydim cin yemegi yedim bol sebzeli diye.aman yarabbim cocugum iki gun sanci cekti.megerse mercimek nohut disinda lahana mantar brokoli yesil soganin yesil yerleri pirasa bunlar cok sanci yapiyormus.genelde karbonhidrat ye dedi.annem tr dedn kuru incir getirmisti di her gun bir tanede ondan atiyorum agzima.pilav makarna bol slaata ve marmelat ye dedi kadin.öyle süt olsun diye tika basa yemiyorim yavas yavas kilo vermeye basladim bile. toplamda 10 kilo oldu. su icmekle sütü kurtardim bana yetiyo.yarim saat gerekirse bir saat bekle kucaginda gögsune masaj yapa yapa emzir oglusunu yavas yavas cogalacaktir bezini degisirken anlarsin sende canim.
olmazsa bos ver Allah saglik sihhat versin yavrunada sanada .kendine iyi bak.

canimmmm simdiye coktan yavrunu kucagina almissindir... Allah anali babali büyütmeyi nasip etsin... dogum hikayeni bekliyoruz unutma..

olmaz miiiii :-)))), o yüzden sezeryan dogum yaptimmmm

kızlar merhaba, sonunda aşkımı kucağıma aldım. 29 ağustos salı saat sabah 08.25'te dünyalar tatlısı ediz'im doğdu. biliyosunuz sezeryan oldum, doktor artık bi gün belirle zira senin bu velet normal doğmayacak dedi, zaten çatım da dardı, biz de istanbul'un fethi olan 29 mayısı seçtik ve o günü beklemeye başladık, doğumdan bi gün önce hastaneye kontrole gittik ve o gece hiç uyumadım, çünkü sabah 6'da hastanede olmamız lazımdı, evden zaten sabah 5'te çıktık annemi de alıp hastanenin yolunu tuttuk, tabi yol boyunca benim gözyaşım gözümün ucunda ağladım ağlayacağım, sadeece dua ediyorum hiç kimseyle konuşmuyorum falan, hastaneye geldik, ben odaya yerleştim ve sezeryan hazırlıkları başladı, serum takıldı, lavman yapıldı, lacivert ameliyat önlüğünü giydirdiler ve ben sedyeyle ameliyathaneye gitmeye hazırdım, odadan sedyeyle çıktığımda gözlerimi kapattım ne annemin ne eşimin gözlerine bakamadım baksam ağlayacağım biliyorum, odadan çıkar çıkmaz kapattım gözlerimi ta ameliyathaneye kadar doktor gelene kadar açmadım gözlerimi, doktor ve anestezi uzmanı geldi, zaten doktorum çok şeker bi kadın anestezi uzmanı da bi o kadar tatlı bi adamdı yaptığı herşeyi önceden tek tek anlattı önce epudrali yapmadan sırtımın alt kısmınabi ağrı kesici yaptı sonra epudral işlermleri başladı 15-20 dk sürdü galiba epudral işlemleri, sonra ben o anda uyumak istedim beni uyuttular kısa süreliğine sonra uyandırdılar ve gözlerimi açtığımda ağlayarak gözlerimim içine bakan meleğimi yanıma getirdiler ben de başladım ağlamaya o anda öyle bi ağlamışım ki doktor dikişeri atarken problem yaşamamak için bei yine kısa süreliğine uyuttular, dikişlerim bitince yine uyandırdılar ve benim bıdığımı giydirmişlerdi, öyle bi ağlıyodu ki dudakları morarmıştı, sonra bi gece hastanede kaldım, 2 gün sütüm gelmedi, ilk 2 gece felaketti, sonra emzirmeye başlayınca ben de rahatladım bıdığım da, şimdi evdeyiz 12 günlük olduk bile, doğum sırasını bekleyen bütün arkadaşlarıma allah kolaylıklar versin,

canim allaha cok sukur kavusmussun oglusuna.hayirli olsun Sag salim buyumek nasip olsun yavrucuguna.bak gördünmü bebislerimiz adas olmusda haberimiz yok birbirimizden.bende oglumun adini Ediz koydum daha dogrusu babasi oglan olcagini duydugunda karar vermisti.insallah isimleri sans getirir meleklerimize.Umarim hersey gönlünce olur bebisinle bol bol kokla.öpüyorz oglusumla sizi:nazar:

Allahım sizi hiç ayırmasın :KK66:

selam kızlar herkese..uzuuuuun zaman olmuş yazmayalı:))
banlandık açıldık bişeyler oldu neyse önemli olan yine buradayım..herkes umarım çok iyidir..ekincikte meleğini kucaklamış maşallah:nazar::nazar: darısı diğer arkadaşların başına..öpüyoruz oğluşla sizi:KK16:

merhaba gunebkncim nasilsin oglusun nasil duzene girdinizmi biraz buyuyunce iyice?:emir_bebek:

canim allaha cok sukur kavusmussun oglusuna.hayirli olsun Sag salim buyumek nasip olsun yavrucuguna.bak gördünmü bebislerimiz adas olmusda haberimiz yok birbirimizden.bende oglumun adini Ediz koydum daha dogrusu babasi oglan olcagini duydugunda karar vermisti.insallah isimleri sans getirir meleklerimize.Umarim hersey gönlünce olur bebisinle bol bol kokla.öpüyorz oglusumla sizi:nazar:

merhaba gunebkncim nasilsin oglusun nasil duzene girdinizmi biraz buyuyunce iyice?:emir_bebek:

selam canım biz iyiyiz çok şükür.oğluş ta büyümeye çalışıyor teyzesi..daha iyi artık şükür..gündüz uykusu yok denecek kadar az olsa da takmıyorum.o iyi olsun da yeter bana..senin meleğin nasıl?umarım ikinizde çoook iyisinizdir..kocaman öpüyorum sizi:KK16:

emir_bebek:
canım teşekkür ederim, biz de babasıyla birlikte karar verdik ismine, dediğin gibi umarım isimleri şans getirsin meleklerimize

ayy ben daha şimdiden heyecanlandım yaa... şimdiden korkmaya başladım...:26: Allah hepimizin yardımcısı olsun.. çok kolay bi şekilde yapın inşallah doğumu...

uzun bir süredir istioduk ve rabbim nasip etti şükür...daha çook yeni..tuhaf hissediyourm bu gün test yaptırdım 33 çıktı :)

kızlar bişi sorcam dün de dedim ya daha yeni benmki ama üstüne görme olayını yaşıorum4-5 gündür 2 gündürde akıntım kırmızılastı ama çoğalmadı bu gün adet ağrısına benzer karın agrım oluyor ayrıca sol kasıgımda batıyor yerleşme mevzusu mudur bu? pazartesi gtcektm doktora yarın mı gitsem acaba??:KK31:

kızlar bişi sorcam dün de dedim ya daha yeni benmki ama üstüne görme olayını yaşıorum4-5 gündür 2 gündürde akıntım kırmızılastı ama çoğalmadı bu gün adet ağrısına benzer karın agrım oluyor ayrıca sol kasıgımda batıyor yerleşme mevzusu mudur bu? pazartesi gtcektm doktora yarın mı gitsem acaba??:KK31:

öncelikle hayırlı olsun minişin :KK66: olmadı önce doktorunuzu arayıp durumu anlatın,o sizi yönlendirsin,yani hemen gelin yada pazartesi gelirsiniz der siz de ona göre davranırsınız

X