maşşalllah oğlun sağlıkla yatsın odasında inşallah...
biz de 4 ay aşımızı olup geldik.çok ağladı yavrum.içim acıdı.
(
şimdi uyuyor bende ateşini kontrol ediyorum sık sık..bu gece uyku yok yani bana..
selam canim,
nasilsin iyimisin, Tuna da iyi insallah - fazla atesi cikmamistir umarim... 16 mayis´ta bizimde ilk asimiz var, damla asisi, sanirim ondan sonra bizdede baslayacak can yakacak asilar.. nasil dayanirim bilmiyorum.
Ne var ne yok görüsmeyeli baska canim.... foruma firsat buldukca girmeye calisiyorum ama pek giremiyorum.. sizleride cok özlüyorum... Mikail simdi uyuyorda ancak firsat buldum iste.. gecmisi okumaya calisiyorum bir yandan
)
Haftaya hem oglumun hem benim kontrolümüz var, insallah güzel haberlerle geliriz.. Ayni sefa´dan haber yok mu halen ya...kisa bir yazsaydi iyi olurdu..insallah hersey yolundadir..
yeni anneler terketti topiği huu nerelerdesin kızlarrr
ekincik merhaba canim,
ya terketmek degilde, eskisi gibi SIK giremiyoruz diyelim
) Senin dogum ne zaman Allahin izniyle?? Sende yavrunu kucagina alinca, bakalim vakit bulup girebilecekmisin
)
Hayirli dogumlar olsunda, gerisi önemli degil.
kizlar bu aralar okadar cok yogunum ki kismetse mayisin dokuzunda haftaya carsamba turkiyeye gidiyorum kismetse temmuzun ondokuzunda gelecem esim evde olacak bir ay boyunca sonra beraber donecez hazirliklara basladim kizin asilari doktorlari randevular derken anca firsat bulabildim yarin da takip icin randevusunu degistirmeye gidecem yazamazsam diye korktum haber vereyim dedim....
aynisefadan haber bekliyorum bir yazsa icim rahat gidecektim iyiyiz falan diye aklimda takilmadi desem yalan olur....gunbkncim beraaksucumda yazarsa cok cok selem solersin kenidinize iyi bakin....
Evanurcum selam,
sen nasilsin iyimisin, Asya hanim ne yapiyor, o da iyi insallah...büyüyormu?? ne kadarlik oldu?
ne güzel sen bari memlekete gidiyorsun izin icin, ve baya uzun kalacaksin...benim yerimede dinlen olurmu??? Memleket neresiydi senin ve su an nerdeydin??? Canim insallah cok güzel bir izin gecirirsin ve enerji dolu geri dönersin...
kendine ve Asya´ya dikkat et...görüsemezsek simdiden hayirli yolculuklar...Allaha emanet olun..öpüyorum kocamann
canim, güzel günlerde kullan insallah... bakalim bende alicakmiyim anneler günü hediyesi
), aslinda coktan aldik bizler hediyeyide bakma
))
bende ilk bebişime hamileyim oğlum 3 ay sonra geliyorrrr :)))
hayirli olsun canim hamileligin...sag salim alirsin insallah kucagina...