- 7 Şubat 2011
- 221
- 0
-
- Konu Sahibi berraksuuu
- #4.461
slm kızlar aranızda doğum yapanlar yardımcı olabilirmi,doğum yapalı 1 hafta oldu emzirmeden dolayı yara içindeyim çığlık atıyorum resmen bebeğimi besleyemiyorum moralim çok bozuk...göğüs yaraları ne kadar sürüyo nezaman iyileşicek :2::2::2::2::2::2::2: bildiğiniz formül varmı
2 krem ve en son karbonatla sil dediler ama kızım da çok kuvvetli çekiyo yara yapmasının sebebi omu acaba..aciycak korkusundan kızıma yanaşamıyorum
canım evet söylmesi ayıp söylenmekten çok küfür ettim valla
napıyım ama berbattı her yer..salı günü geldiler canım.neyse ki atlattık..baya kalabalıktı
selam annisler...
evet bayadir yoksun.uamrim hersey iyi gidiyordur.yariyi gectin ya cok sukur.banada doktor bes ayi gectin seninde dinlenme dönemin oclak. 6. ve 7. ayda biraz rahat edersin ..umarim testlerinde guzel cikar,annesi...
inşallah aynısefacım herşey yoluna gider hepimiz için..... ayyyyy senden çok ben heyecanlıyım sanki az kaldı senin bizimde böyle olcak mı hayal gibi:18:
haaaaaa temizledin sukur ama cok berbat bir sey cok iyi bilirim vicik vicik ayyyyy......
iyi iyi ohhhh bitti isde gok gurultusu gibi geldi gitti ama yorulmussundur baya ama esinde yardim etmistir eminim sagolsunlar....
tesekkur ederim cizelge icin optukkk kocaman oglusunu ve seni
yoruldum valla canım.ama dediğin gibi eşim çok yardımcıydı sağolsun.annemde pasta börekte yardım etti hallettik..çizelgeni de güle güle kullan..rica ederim..beğendiysen sorun yok.bizde sizi öpüyoruz..bu arada resminiz çok tatlı.ana kız mükemmel görünüyosunuz.
Ahhhhh analik ahhh oncedende annemi anlitirdum ama cocugum oldkdn sonra daha iyi anliyorum haklari odenmez vallhi allh razi olsun edlerimizden iyiki varlar evet bgndm cizelgeyi ellerine saglik tesekkur ederim senin oglusunu hic gormedim koysana resmini cok merak editorm cok huysuz degustirmedigim mama kalmdi butin yine degistirdim simdilik iyi kolikli Bebek cok zor massallh anladigim kadriyla sende oyle sorun yok massallh
selam annisler...
evet bayadir yoksun.uamrim hersey iyi gidiyordur.yariyi gectin ya cok sukur.banada doktor bes ayi gectin seninde dinlenme dönemin oclak. 6. ve 7. ayda biraz rahat edersin ..umarim testlerinde guzel cikar,annesi...
hos geldin.hamileligin hayirli ugurlu olur insallah.normalde doktora gittiignde sorcagin bi sürü sey oluyor ama yavrucugunu görünce heycanlanip hepsi birden fistttttttttttttt gidiyor aklindan.en hizli pratik bilgileri önce burdan aliyorsun doktoruna donanimli bir sekilde gidiyorsun.bir dolu soru listesiyleburda ilk ögrendigim ne soracaklarini unutmamak icin bir kagida aklina geldikce yazmaya baslamakti
bu gemide iyi yolculuklar sanada
bende bir kac hafta oldu gecti ama arkadaslarima bakacak olrusam yok denecek kadar azdi.illa bulancam diye bekleme benim gibi . sanslisin insallah olmaz...
Ahhhhh analik ahhh oncedende annemi anlitirdum ama cocugum oldkdn sonra daha iyi anliyorum haklari odenmez vallhi allh razi olsun edlerimizden iyiki varlar evet bgndm cizelgeyi ellerine saglik tesekkur ederim senin oglusunu hic gormedim koysana resmini cok merak editorm cok huysuz degustirmedigim mama kalmdi butin yine degistirdim simdilik iyi kolikli Bebek cok zor massallh anladigim kadriyla sende oyle sorun yok massallh
evet canım Allah razı olsun annelerden..oğluşun resmini bi ara koyarım canım inşallah..nazardan nedense pek korkuyorum:))
benimki genelde gece yarısı huysuzlanıyo canım ya
tunanın 2 aya kadar ağlama nöbetleri vardı akşam 9 da başlıyodu 11 e 12 ye kadar ağlıyordu..şükür azaldı şimdi..gece uykusunu da düzene koysak bi sorunumuz kalmayacak inşallah..15 inde kontrolümüz var bakalım dr amca beğenecek mi biziböyle işte canım..berraksuu nerde acaba gecen gün de yazdım ama cevap yok..sanırım nehir hanım fırsat vermiyor
günay<din kizlar anneler bebisler !!! Umarim guzel bir hafta sonu bizleri bekliyordur.havanin hic tadi yok ama buna ragmen enerji doluyum.tütüütütüt masssallahhhhhhhhhhhhhhhh masallah
angelim nasil oldu memicikler iyimisniz ?
kızlar merhaba,
bende ilk bebeğime hamileyim ve çarşamba günü sabah 8 de mecburen sezeryan olucam.çok heyecanlı ve stresliyim.
sezeryanı epidural istedim. inşallah sağlıkla bebeğimi kucağıma alırım.
günaydııııınnnnnn...bana da bi enerji geldi seni okuyunca
umarım dediğin gibi güzel bi hafta sonu olur..azcık kaldı miniğinin gelmesine maşallahben 37+6 da gece sancılandım sabahına yani tam 38 hafta da sezeryana alınmıştım.ahh ahh aklıma geldi şimdi:94:
kızlar merhaba,
bende ilk bebeğime hamileyim ve çarşamba günü sabah 8 de mecburen sezeryan olucam.çok heyecanlı ve stresliyim.
kızlar merhaba,
günaydin günebkncim sevindim enerjiyi aldigina ama tam yazdim yazdiktan sonra aklima geldi nette bir yerlerde yaziyordu ya, doguma yakin anne adayina bilinmeyen bir enerji gelirmis diye.gözüme göründü kendi kendime korktum hahaha acaba öyle bir durummu diye hahaha.dogru sen 38 girerkendi anneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee oglum yavrum nolur accik daha bekle yaaaa
canim Allahim sizi sag salim kavusturur insallah.hissettigin sadece sivrisinek isirigi gibi oluyor denilen epidural ignen olur umarim.korkma.her sey guzel olcak insallah. hem neden mecburen dedin anlamadim acikcasi.
kızlar merhaba,
Sezeryanı epidural istedim. Inşallah sağlıkla bebeğimi kucağıma alırım.
çok sağol canım hepimizin bebği sağlıkla gelsin.Rabbim sağlıkla kucaklatsın yavrunu
canım herşey normal giderken bikaç hafta önce plasenta aşağı indi hepten.düzelir belki diye bekledik ama düzelmedi. bu şekilde normal doğum yapmam da çok riskliymiş.canim Allahim sizi sag salim kavusturur insallah.hissettigin sadece sivrisinek isirigi gibi oluyor denilen epidural ignen olur umarim.korkma.her sey guzel olcak insallah. hem neden mecburen dedin anlamadim acikcasi.
amin canım amin.az kalmış , ne güzel
bende bu günleri görebilicekmiyim hayal gibi geliyo şimdi düşününce epudural yapan arkadaşlarım var etrafımda hepside memnunlar
hayırlısı olsun canım, sağlıkla almayı nasip etsin kucağına
amin inşallah.inşallah canım böyle duyunca ben daha heycanlıyım sağlıklı doğumun olur inşallah.
:))bekler bekler annesi..benim oğlum bile bekledi..ben 34 den itibaren ha doğurdum ha doğurucam diye bekledim biliyosun:))
canım herşey normal giderken bikaç hafta önce plasenta aşağı indi hepten.düzelir belki diye bekledik ama düzelmedi. bu şekilde normal doğum yapmam da çok riskliymiş.
mecbur kaldık yani sezeryana.normal olmasını doktorumda bende çok istedik aslında ama kısmet değilmiş.
:44::44: