Ilk bebeğine hamile anne adayları heyecanımızı beraber paylaşalım

merhaba canım,öncelikle Allah yardımcın olsun.bende çok çektim krem de sürdüm ama nafile.üstelik emzirmeden önce silmek zorunda kalıyordum her defasında.e zaten küçük olduğu için çenesi çok çabuk yoruluyordu sık sık emdiği için de beni mahfediyordu.sağolsun biri karbonatı söyledi bi çay bardağına az bişey sulandırıp başucuma koydum,her emzirdikten sonra pamuğu batırıp sildim inan iki gün sonra neredeyse hiç ağrısı kalmadı.sen devam et faydasını göreceksin.hem kuvvetli çekmesiyle alakası yok mutlaka oluyormuş.benim de oğlum bi yapışıyordu ki sorma,ama faydasını gördüm ben.seni ve kızını öpüyoruz canım..

canım evet söylmesi ayıp söylenmekten çok küfür ettim valla
napıyım ama berbattı her yer..salı günü geldiler canım.neyse ki atlattık..baya kalabalıktı

haaaaaa temizledin sukur ama cok berbat bir sey cok iyi bilirim vicik vicik ayyyyy......

iyi iyi ohhhh bitti isde gok gurultusu gibi geldi gitti ama yorulmussundur baya ama esinde yardim etmistir eminim sagolsunlar....

tesekkur ederim cizelge icin optukkk kocaman oglusunu ve seni

yoruldum valla canım.ama dediğin gibi eşim çok yardımcıydı sağolsun.annemde pasta börekte yardım etti hallettik..çizelgeni de güle güle kullan..rica ederim..beğendiysen sorun yok.bizde sizi öpüyoruz..bu arada resminiz çok tatlı.ana kız mükemmel görünüyosunuz.

Ahhhhh analik ahhh oncedende annemi anlitirdum ama cocugum oldkdn sonra daha iyi anliyorum haklari odenmez vallhi allh razi olsun edlerimizden iyiki varlar evet bgndm cizelgeyi ellerine saglik tesekkur ederim senin oglusunu hic gormedim koysana resmini cok merak editorm cok huysuz degustirmedigim mama kalmdi butin yine degistirdim simdilik iyi kolikli Bebek cok zor massallh anladigim kadriyla sende oyle sorun yok massallh

evet canım Allah razı olsun annelerden..oğluşun resmini bi ara koyarım canım inşallah..nazardan nedense pek korkuyorum:))
benimki genelde gece yarısı huysuzlanıyo canım ya
tunanın 2 aya kadar ağlama nöbetleri vardı akşam 9 da başlıyodu 11 e 12 ye kadar ağlıyordu..şükür azaldı şimdi..gece uykusunu da düzene koysak bi sorunumuz kalmayacak inşallah..15 inde kontrolümüz var bakalım dr amca beğenecek mi biziböyle işte canım..berraksuu nerde acaba gecen gün de yazdım ama cevap yok..sanırım nehir hanım fırsat vermiyor

teşekkür ederim , ama daha bebişimi göremedim sadece küçücük bir kese gördük , tekrar 20 nisanda gidicem hem tahlilde yapıcak o gün aç gel dedi , hemde bebişimi net görürüz ,

dimi ana kiz masallah .Allahim hepinizi nazarlardan esirgesin,yavrulairniza ve size huzur versin yarabbim

günay<din kizlar anneler bebisler !!! Umarim guzel bir hafta sonu bizleri bekliyordur.havanin hic tadi yok ama buna ragmen enerji doluyum.tütüütütüt masssallahhhhhhhhhhhhhhhh masallah

angelim nasil oldu memicikler iyimisniz ?

günay<din kizlar anneler bebisler !!! Umarim guzel bir hafta sonu bizleri bekliyordur.havanin hic tadi yok ama buna ragmen enerji doluyum.tütüütütüt masssallahhhhhhhhhhhhhhhh masallah

angelim nasil oldu memicikler iyimisniz ?

günaydııııınnnnnn...bana da bi enerji geldi seni okuyunca
umarım dediğin gibi güzel bi hafta sonu olur..azcık kaldı miniğinin gelmesine maşallah ben 37+6 da gece sancılandım sabahına yani tam 38 hafta da sezeryana alınmıştım.ahh ahh aklıma geldi şimdi:94:

kızlar merhaba,
bende ilk bebeğime hamileyim ve çarşamba günü sabah 8 de mecburen sezeryan olucam.çok heyecanlı ve stresliyim.
sezeryanı epidural istedim. inşallah sağlıkla bebeğimi kucağıma alırım.

Rabbim sağlıkla kucaklatsın yavrunu

günaydin günebkncim sevindim enerjiyi aldigina ama tam yazdim yazdiktan sonra aklima geldi nette bir yerlerde yaziyordu ya, doguma yakin anne adayina bilinmeyen bir enerji gelirmis diye.gözüme göründü kendi kendime korktum hahaha acaba öyle bir durummu diye hahaha.dogru sen 38 girerkendi anneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee oglum yavrum nolur accik daha bekle yaaaa

canim Allahim sizi sag salim kavusturur insallah.hissettigin sadece sivrisinek isirigi gibi oluyor denilen epidural ignen olur umarim.korkma.her sey guzel olcak insallah. hem neden mecburen dedin anlamadim acikcasi.

az kalmış , ne güzel
bende bu günleri görebilicekmiyim hayal gibi geliyo şimdi düşününce epudural yapan arkadaşlarım var etrafımda hepside memnunlar
hayırlısı olsun canım, sağlıkla almayı nasip etsin kucağına

:))bekler bekler annesi..benim oğlum bile bekledi..ben 34 den itibaren ha doğurdum ha doğurucam diye bekledim biliyosun:))

inşallah canım böyle duyunca ben daha heycanlıyım sağlıklı doğumun olur inşallah.

Rabbim sağlıkla kucaklatsın yavrunu
çok sağol canım hepimizin bebği sağlıkla gelsin.

canim Allahim sizi sag salim kavusturur insallah.hissettigin sadece sivrisinek isirigi gibi oluyor denilen epidural ignen olur umarim.korkma.her sey guzel olcak insallah. hem neden mecburen dedin anlamadim acikcasi.
canım herşey normal giderken bikaç hafta önce plasenta aşağı indi hepten.düzelir belki diye bekledik ama düzelmedi. bu şekilde normal doğum yapmam da çok riskliymiş.
mecbur kaldık yani sezeryana.normal olmasını doktorumda bende çok istedik aslında ama kısmet değilmiş.

amin canım amin.
zaman su gibi akıp geçiyo.bi bakacaksın seninde doğum gelmiş.

inşallah canım böyle duyunca ben daha heycanlıyım sağlıklı doğumun olur inşallah.
amin inşallah.
ne hissediyorum anlayamıyorum heyecanmı stresmi korku mu :44::44:

:))bekler bekler annesi..benim oğlum bile bekledi..ben 34 den itibaren ha doğurdum ha doğurucam diye bekledim biliyosun:))

senin bebisi hep berbaer dogurduk canim zaten.ben tatildeydim.otelde bile pc basinda 3 hafta senle ilgili ajans haberleri takip ettim. giremeyince heralde dogurdu dedigimizde sen online oldun dun hastanedeydik ama su an evdeyiz ahberini verdiydin seninki hiakyen eskielrin ben seni on gunde dogurdum gibisinden olduydu.cok sukür bugunune.ama genelde dogum hikayelerinde genelde salya sümük olurdum sende baya gülmüstüm.hele esinle kapinin önündeki hallerin gözümün önünde hala

hayirlisi canim.sag salim kucagina alman en önemlisi.ne demisler tedbir senden takdir Allahtan.bende öyle normal dusunuyorum ama saglik durumu bu ne gtirecegi belli olmaz.cogunluk sezeryan dogum yapiyor zaten hic heycan yapma.tek heycanin yavruna kavusmak olsun :) haftaya bugun duusnsene minicik yavrun kucaginda annesi ahhhhhhhh ahhhh ne guzel

aynisefaaa avatarım da oğlumun resmi var:) bak ta azcık kaldırıyım..evanur gelince de koyarım sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…