merhaba cnaim.hahah bugun öyleydim valla kacirmadin neyse sonuna yetistin.valla temizlikde yaptik alis verisde yaptik.okani seyrediyoruz simdi.evet annem Türkiyeden gelcek insallah.assagima dogru iki aksamdir özellikle malum bölgeye bir basinc aciyla birlikte varki anlatamam.anneme dedim bugun her seferinde totosunu biulursan pittisla beni beklesin diyo.ama heycanda yapmiyo degil
carsambaya kontrolum var.baksin bakalim acilma sacilma azcik varmi diye.ona göre belli oluruz.tabi o gune kadar bir süpriz yasamazsak.artik gelirsede oglum annemi öyle karsilariz söylemem telde.hevesi kacmasin kadincaz beni hamile görmeyi cok isterdi
.
bu arada masallah Allah esirgesin yavrularinizi.sizide tabi.bugun gunebknin oglusunu gördüm ya.amannnn pek bir tatliymis ayol.o agzi görsen acmis aguuuuuuuuuu diyordu galiba.ben sanirdim kiz bebisler tatli olur diye valla hic fark etmiyo.simdi iyce sabirsizlandim ogluma.bugun kanim kaynayip akynayip oglumu karnimi sevdikce alta daha cok baski yapmaya basladi.oda simariyo hop diye gelcek galiba
aman ya ne özlemisim bebek sevmeyi.resimleri bile agzimin suyunu akitiyor ya