- Konu Sahibi berraksuuu
- #4.441
aynisefacim cok guzel ugrasmamana cok sevindim tatlim ugrasmak insani kahrediyor sanki hic olmayacak korkusunu kapiliyorsun guc bela oldu sukurler olsun rabbime bunada sukur...merak etme allahin izniyle oda olacak insallah alirsin sagsaglim kucagina insallah....bazen oyle bir anin gelecek ki bebek oldukdan sonra acaba biraz daha mi kalsaydin karnimda diyeceksin ben dedim cok cunku gercekden de cok zor bir bebek bnm kizim dogdu fitik ameliyati kolikli zaten insallah oglun kolikli bebek olmaz ozaman cok zor bu ayin on yedisinde bes ayimizza girecez insallah ama hala da cekiyoruz koliklerini insallah olmaz oyle seninki saatlerce agliyor ayy ayyy bildigin bir cadi anlayacagin ugrastim olmasi icin simdide o beni ugrastiriyor dogumda aldigim kilolar dort bucuk ay icinde nerdeyse gitti hamile kalmadan onceki kilomun altina dustum ne yemek yediriyor bana ne bir sey kafayi yedirtecek bana bnden baskada kimsede durmuyor babasinda bile ne yapacam bilmiyorum artik en son carem pedegog paklayacak sanirim bizi....su anda varya bir dagin tepesine cikip butun sikintilarimi bosaltircasina avazim ciktigi bogazlarim patlayana kadar aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa diye bagirmak istiyorum ama yok boyle bir yer icimde tutuyorum