Allah iyilik versin canim ailece iyisiniz.sizinde sevgililer gününüz kutlu olsun.
bizde iyiyiz oglumla.bugun kursda sessizlikte bir karnimi pittisladiki disardan göründü yani.arsizim benim annesini güldürüyor ya olmadik zamanda.bayiliyorum ona.sabahda calar saat gibi uyandiriyor annecini.sipsivri bir yeri neresiyse karnimin yan tarafindan cikartiyor dayiyor oraya.elimi koyuyorum uzerine.yapiyor kaciyor geri geliyor.yavrum oyunmu oynuyosun sikildinda diyorum.mutresem duygular.hep derlerdi hamileigin tadini cikar.bende diyordum nasil cikacakki agridan sizidan mide yanmasindan baska.simdi daha iyi anliyiorum tabi
bu arada ayni olay bende de var.gögsüm koyu renk oldu ve koyulasan yer kuruyor.hatta bazen hafif agri daha cok kaisnti oluyo.ben uzun zamandir hamileler icin yag kullaniyorum.hic almadim badem yagi falan dedielrde.kötü kokuyo .oda yakandan sana geliyo rahatsiz ediyo.bübchenin hamileler icin masaj yagi var,fiyatida uygundu.onu iyce yediyorum.aninda geciyo o zaman kasinmada olmuyo.dene.karnimada kullaniyorum onu.bütün kilo karnimda galiba,cok buyudu ama Allaha cok sukur tek bir cizgim dahi olmadi.
zaten bir ay sonrada anne memesini dogumdan sonra bebegin emzirmesinde yara veya tahris olmasini önleyen krem var.eczaneden almistim.onu kullanmaya basliycam.önceden hazirlamak gerekiyormus memeyi diye söylemisti doktor.aklinda olsun.
gerci birazda genlerle alakali.bizim ailede catlayan olmamis hic ama meme acisini riske atmak istemiyorum bebisimi rahatca emzirebilmek icin.