Ilk bebeğine hamile anne adayları heyecanımızı beraber paylaşalım

Günaydin kizlar,
kolumu kaldircak halim yok sanki sifir enerjim.yememde kötü degilde aldigim 11 kilo beni sanki engelliyor gibi.daha yeni kalktim biseler yedim sanki geri yatmaya niyetliyim.acaba gece cok sik uyaniyorum diyemi böyle oldum.sizde öylemisiniz.Allahtan yapacak mecburi bir is güc yok yada beni bekleyen baska bir cocuk.:26:

Günaydin kizlar,
kolumu kaldircak halim yok sanki sifir enerjim.yememde kötü degilde aldigim 11 kilo beni sanki engelliyor gibi.daha yeni kalktim biseler yedim sanki geri yatmaya niyetliyim.acaba gece cok sik uyaniyorum diyemi böyle oldum.sizde öylemisiniz.Allahtan yapacak mecburi bir is güc yok yada beni bekleyen baska bir cocuk.:26:

iyi öğleden sonralar canım:KK1::KK1:artık enerjinin azalması normal.bende öyleydim.geceleri lavaboya kalkmaktan ve karnımın top gibi olmasından uyuyamazdım , gündüzleri de kalkasım gelmezdi..eşim telefon ediyordu mesela geliyorum işten çıktım diye.bende iyi iyi daha 45 dk daha uyuyabilirim diyordum kendi kendime:KK53::KK53:yani 10-15 dknın hesabını yapardım uyku için..hele birde son haftalarda iyice lavaboya gitmeye başlayacaksın.ben dışarı çıkmaya korkardım tuvalet bulamayacağım diye.eşim sana en iyisi tuvalete yatak atalım gel git yorulma diyordu:KK53::KK53:haklıydı da..böyle işte canım.

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

valla hep uyku halinda olunca bana hep kalkdigimda sabah olmus gibi .sen caktirma ben yeni uyanmistim.:KK9::KK9::KK9:
oglun nasil oldu annesi?pisigi iyi oldu galiba!?

benim oglumunda siparis bebek arabasi, maxi cosi si falan geldi simdi kapiya teyzesi cok mutlu olduk.azcik gözü acildi anneciginin:KK9:

Selm herkeseeeee:16
Nasilsiniz biz iyiyz sukur gazdan baska sorunumuz yok

Gnbkn cim denedim birkcsefer muzikleri yatmadan once agliyor ama cabuk susuyor onun makineride var burda duymustm arkadaslardn onlardan. Almayi dusunuyorm odasina mecburen leptopu goturuyorum istemiyorum daha simdiden radyosyonla karsilasmasini daha sonra tabikide tel izleyeck odasina alacaz koyacaz ama ne kadar Gec olursa okadar iyi kucuk prens nasil iyimi s'en nasilsin s'en iyi olman lazim ki bebisinde iyi olur ozamn ilk once annenin iyi olmasi onemli

Aynisefacim bebek arabasi diyince aklima geldi Ève geldiginde biz ONU gezdiriyorduk sanki icinde bebegimiz varmis Gobi maxsikozisini cikartiyorduk takiyorduk arabanin yatagini takiyurdk oyle deli Gibi bir ben birde esim sirayla gezdiriyorduk s'en yine kullnacksin cunku ilk bahard bebegini gezdirirsin bol bol uc kere gezdirebildim oda kapali alis veris yerlerinde diyecegim sana belki sende gezdirirsin evde acayip hevesle gezdiriyorduk bos puseti :KK1:

valla hep uyku halinda olunca bana hep kalkdigimda sabah olmus gibi .sen caktirma ben yeni uyanmistim.:KK9::KK9::KK9:

benim oglumunda siparis bebek arabasi, maxi cosi si falan geldi simdi kapiya teyzesi cok mutlu olduk.azcik gözü acildi anneciginin:KK9:
canım oğlum iyi çok şükür..pişiği bugün yine arttı.bizde hemen dr a götürdük..bi güzel suladı oğlum dr amcasını:KK1::KK1:4 kremi karıştırıp sürücez bakalım iyi olucak dedi.oğluşun güle güle kullansın arabasını inşallah.

Gnbkn cim denedim birkcsefer muzikleri yatmadan once agliyor ama cabuk susuyor onun makineride var burda duymustm arkadaslardn onlardan. Almayi dusunuyorm odasina mecburen leptopu goturuyorum istemiyorum daha simdiden radyosyonla karsilasmasini daha sonra tabikide tel izleyeck odasina alacaz koyacaz ama ne kadar Gec olursa okadar iyi kucuk prens nasil iyimi s'en nasilsin s'en iyi olman lazim ki bebisinde iyi olur ozamn ilk once annenin iyi olmasi onemli

Aynisefacim bebek arabasi diyince aklima geldi Ève geldiginde biz ONU gezdiriyorduk sanki icinde bebegimiz varmis Gobi maxsikozisini cikartiyorduk takiyorduk arabanin yatagini takiyurdk oyle deli Gibi bir ben birde esim sirayla gezdiriyorduk s'en yine kullnacksin cunku ilk bahard bebegini gezdirirsin bol bol uc kere gezdirebildim oda kapali alis veris yerlerinde diyecegim sana belki sende gezdirirsin evde acayip hevesle gezdiriyorduk bos puseti :KK1:

bizde iyiyiz canım..gaz bizde de var sorma:KK43: pişik arttı bugün bende dr a götürdüm.4 kremi karıştırıp süreceğiz geçer korkma dedi dr.dediğim müzik oğlumu az da olsa rahatlatıyor.yıkadım uyuyor şimdi.:KK16::KK16:umarın asya da çok iyidir.kendinize çok iyi bak canım.

Allah iyilik versin canim ailece iyisiniz.sizinde sevgililer gününüz kutlu olsun.
bizde iyiyiz oglumla.bugun kursda sessizlikte bir karnimi pittisladiki disardan göründü yani.arsizim benim annesini güldürüyor ya olmadik zamanda.bayiliyorum ona.sabahda calar saat gibi uyandiriyor annecini.sipsivri bir yeri neresiyse karnimin yan tarafindan cikartiyor dayiyor oraya.elimi koyuyorum uzerine.yapiyor kaciyor geri geliyor.yavrum oyunmu oynuyosun sikildinda diyorum.mutresem duygular.hep derlerdi hamileigin tadini cikar.bende diyordum nasil cikacakki agridan sizidan mide yanmasindan baska.simdi daha iyi anliyiorum tabi:KK9::KK9::KK9:

bu arada ayni olay bende de var.gögsüm koyu renk oldu ve koyulasan yer kuruyor.hatta bazen hafif agri daha cok kaisnti oluyo.ben uzun zamandir hamileler icin yag kullaniyorum.hic almadim badem yagi falan dedielrde.kötü kokuyo .oda yakandan sana geliyo rahatsiz ediyo.bübchenin hamileler icin masaj yagi var,fiyatida uygundu.onu iyce yediyorum.aninda geciyo o zaman kasinmada olmuyo.dene.karnimada kullaniyorum onu.bütün kilo karnimda galiba,cok buyudu ama Allaha cok sukur tek bir cizgim dahi olmadi.
zaten bir ay sonrada anne memesini dogumdan sonra bebegin emzirmesinde yara veya tahris olmasini önleyen krem var.eczaneden almistim.onu kullanmaya basliycam.önceden hazirlamak gerekiyormus memeyi diye söylemisti doktor.aklinda olsun.
gerci birazda genlerle alakali.bizim ailede catlayan olmamis hic ama meme acisini riske atmak istemiyorum bebisimi rahatca emzirebilmek icin.

merhaba canim,
nasilsin iyimisin? Bugün eczaneden bir krem aldim simdi onu sürmeye basladim bakalim faydasini görecekmiyim. Benimde Allaha sükür cok catlagim falan yok...

Yeni dogum yapan arkadasim var o da söyledi dogumdan sonra bebisi emzirirken yara oluyormus gögüs uclari, onun icinde lansinoh mu diye bir krem varmis onu kullanmaya basla dedi...ondan da alacagim bakalim...

Bizde baska yeni haber yok su an icin :-))... Allaha emanet olun - öpüyorum canim...:KK54:

maxi cosinin hangi modelini aldın canım bende bakıyorumda özelden msj atarsan sevinirim ve nerden aldığını da belirtirsen...

canım oğlum iyi çok şükür..pişiği bugün yine arttı.bizde hemen dr a götürdük..bi güzel suladı oğlum dr amcasını:KK1::KK1:4 kremi karıştırıp sürücez bakalım iyi olucak dedi.oğluşun güle güle kullansın arabasını inşallah.

bizde iyiyiz canım..gaz bizde de var sorma:KK43: pişik arttı bugün bende dr a götürdüm.4 kremi karıştırıp süreceğiz geçer korkma dedi dr.dediğim müzik oğlumu az da olsa rahatlatıyor.yıkadım uyuyor şimdi.:KK16::KK16:umarın asya da çok iyidir.kendinize çok iyi bak canım.
iyi olmaniza sevindim kizlar.Allahim bebislerinizi büyük sorunlaardan esirgesin.pisikti gazdi hepsi gecicek insallah..sevindim.
bende yorgunluktan,uykusuzluktan can sikintisi yasiyordum.bebek arabasi gelicne moral olduydu dün.valla bende aynen dun actim kurdum gezdim bir kooridordan mutfaga mutfaktan yatak odasina.kesmedi ama:KK1: yavrum bak baba ne aldi sana diyorum ama kendime söylüyorum iste.görmemisin bebegi olmus diyorum kendime ama demek her hamile yapiyormus ayol :KK9:

merhaba canim,
nasilsin iyimisin? Bugün eczaneden bir krem aldim simdi onu sürmeye basladim bakalim faydasini görecekmiyim. Benimde Allaha sükür cok catlagim falan yok...

Yeni dogum yapan arkadasim var o da söyledi dogumdan sonra bebisi emzirirken yara oluyormus gögüs uclari, onun icinde lansinoh mu diye bir krem varmis onu kullanmaya basla dedi...ondan da alacagim bakalim...

Bizde baska yeni haber yok su an icin :-))... Allaha emanet olun - öpüyorum canim...:KK54:

canim Allah iyilik versin sana .bende iyiiym nefesim yavas yavas aciliyor ama nefes nefese geziyorum hala.gece wc ziyretleri ve agrulardan uyku problemi yaisorum.bu gece birde mide yanmasi eklendi tekrardan hic uyuamadim.sabah uyurum dedim ama erkendende kalkmak zorunda kaldim.induksiyoncu gelcek tatilden beri bir ayi gecti ocagim bozuktu bi türlü gelemediler tamire. garanti kapsaminda güya.ilk eve tasindik mutfaksizdim tekli bir enduksiyoun ocagim vardi onda psiriyordum yemekleri.tekrar onu kullanmaya basladiydim.yemegi pisir bekle pilavi pisir bekle.bayildim ne zamandir.zaten ymeek yapasim yok iyce bay geldiydi.gelselerde yapsalar artik diyorum.
krem olayina eczaci dogumdan bir ay önce basla dediydi.bi ara bakim markasi neymis kremin.hic aklimda yok.demek o problemleri yasayanlar olmus.önceden temkinli olmak lazim.benimkide kurudugu icin bakim yapmam gerekiyo.bizde sizi öpüyoruz teyzesi iyi bakin kendinize :KK49:

maxi cosinin hangi modelini aldın canım bende bakıyorumda özelden msj atarsan sevinirim ve nerden aldığını da belirtirsen...

slm canim.ben bebek arabasi ABC Design turbo 4S aldim.cok arastirdim hatta gittim denemeye cogunda hayal kirikligina ugradim.ya malzemesi ince ya araba eskimis gibiydi kumasi.ici dardi yada.tam olarak begendiklerim süper pahaliydi.buna karar verdim.ben biraz uzunum.bu arabada bebek daha yukarda kaliyo cok egilmem gerekmiyo.maxi cosiyide oturtsam bebek bana yakin.sürmek icin koluda uzuyor.ben birde kis memleketinde yasadigim icin tekerlekler falan baya saglam geldi.artik gerisi kullandiktan sonra ortaya cikacak.ayrica extradan semsiye yagmurluk ve maxi cosi marka anakucagini oturtmak icin adaptörde satiliyor.adaptörün üstüne oturtuoysun baya kullanisli.hazir indirimdede olunca fiyatida iyiydi.
dicegim oki bebek arabama uygun bir maxi cosi aldim cabrio fix. bi cok yerden cok iyi raporu almis ama en iyi raporu anneler verir diyorum ben.
bu arada ben yurt disinda yasiyorum.eger sende öyleysen alidigm yeri belirteyim.

teşekkür ederim aynısefacım ama ben türkiyedeyim ama çok araştırıyorum concord neo da kararlıyım aslında ama fiyat biraz yüksek...maxi cossi ve quiny de çok iyi bu anlamda arabana baktım netten çok hoş hayırlısıyla kullanmak nasip etsin Allahım...

selam kızlar ben de geçen gün baktım arabalara beğendiğim bi kaç şey oldu ama hiç markalarına bakmak aklıma gelmedi.

selam kızlar ben de geçen gün baktım arabalara beğendiğim bi kaç şey oldu ama hiç markalarına bakmak aklıma gelmedi.
bence marka olaraka bakma.kendine uygunu sec.benim arkadas hauck cok önerdi görümcem joggin de yapabildigin bir bebek arabasi tavsiye etti.ama en önemlisi senin denemen.tutusu sana konforu önemli birde bebegin yattigi yer.benimm aldigim mesela Türkiyede sicak yerlerde yasayanlar icinde cazip.%50 Uv filtreli.yasadiign yerde önemli.markalara takilma yani.:KK19:

mesela buggaboonun bir arabasi var 1500 euro cocuk olursa yanina oturtabiliyosun buyuyo yada kucultum yan tarafa alis veris servis yeri kyoabiliyiyosun.ama ne kadar kullanisli olur 1500 euro vermeden öcne dusunmek lazim.zaten cogu ayni eskiyo.

teşekkür ederim aynısefacım ama ben türkiyedeyim ama çok araştırıyorum concord neo da kararlıyım aslında ama fiyat biraz yüksek...maxi cossi ve quiny de çok iyi bu anlamda arabana baktım netten çok hoş hayırlısıyla kullanmak nasip etsin Allahım...

maxi cosinin arabasini hic dusunmedim.ama Türkiyede genelde maxi cosi kullaniyor.burdada bugaboo kullanan cok.benim favorim condord ve joolz markaydi.ama gercekten icime sinmedi 900 -1000 euro vermeyi.gercekten degermi diye cok duusndum.
gerci Türkiyenin yollarinin durumunu dusununce garantilemek lazim .en azindan tekerlekler saglam havali olan arabalardan yada iknci bir araba kesin dusunmek lazim olur.ablam ikinci arabayi eskitmisti. sadece tatilleri orda gecmesine ragmen. ilki maxi cosiydi ikincisi chicco.Türkiyenin sokaklarinda kaldirimlarda inerken cikarken.yasadigin sartlarda önemli.in cik.ben burda daha cok soguklari ve kendi boyumu posumu dusundum.helekei bu aralar bel agrisi ve egilme problemi yasayinca :KK9:

MUHTEMEL DOĞUM TARİHİ -CİNSİYETİ
evanur........................................ 17 Kasım -kız(Asya)
berraksuuu.................................. 18 şubat -kız(doğum yaptı )
gunebkn..................................... ............ -erkek(Tuna)
troubled..................................... 20 Mart -erkek
HaticeCan................................... 5 Nisan -erkek
glsh-arikan................................. 29 Temmuz -
gunnur2010................................ 11 Ocak -kız
nutella61................................... 30 Temmuz -
IIFaToShII.................................. 12 Ağustos -
tulll.......................................... 16 Ağustos -
zammbak................................... 11 Ağustos -
ekincik....................................... 2 Haziran -erkek
hacettepeli4807.......................... 5 Haziran -
e2burner.................................... 4 Ağustos -
Minnasu..................................... 28 Şubat -kız
nursavaskan............................... ............ -erkek
icetea17..................................... ............................
sakaar....................................... ............................
cırkınordekyavrusu....................... ............................
baska-basak............................... ............................
sirinatike.................................... ............................
yuksel84.................................... ............................
Sedda89.................................... ............................
huris33...................................... ............................
-Bertaraff................................... ............................
dilniya....................................... ............................
serkan-deniz............................... .............................
evlimutlu00................................. ............................
onlymine.................................... ............................
piXie86...................................... ............................
Ceydaerhan................................ ............................
-ELA-06..................................... ...........................
HanımeliHH................................ ............................
:nazar::nazar::nazar:liste en son böyleydi galiba.doğum tarihi belli olanlar lütfen eklesin..

eisik 26 mart kızım olucak inşallah

iyi olmaniza sevindim kizlar.Allahim bebislerinizi büyük sorunlaardan esirgesin.pisikti gazdi hepsi gecicek insallah..sevindim.
bende yorgunluktan,uykusuzluktan can sikintisi yasiyordum.bebek arabasi gelicne moral olduydu dün.valla bende aynen dun actim kurdum gezdim bir kooridordan mutfaga mutfaktan yatak odasina.kesmedi ama:KK1: yavrum bak baba ne aldi sana diyorum ama kendime söylüyorum iste.görmemisin bebegi olmus diyorum kendime ama demek her hamile yapiyormus ayol :KK9:

canim Allah iyilik versin sana .bende iyiiym nefesim yavas yavas aciliyor ama nefes nefese geziyorum hala.gece wc ziyretleri ve agrulardan uyku problemi yaisorum.bu gece birde mide yanmasi eklendi tekrardan hic uyuamadim.sabah uyurum dedim ama erkendende kalkmak zorunda kaldim.induksiyoncu gelcek tatilden beri bir ayi gecti ocagim bozuktu bi türlü gelemediler tamire. garanti kapsaminda güya.ilk eve tasindik mutfaksizdim tekli bir enduksiyoun ocagim vardi onda psiriyordum yemekleri.tekrar onu kullanmaya basladiydim.yemegi pisir bekle pilavi pisir bekle.bayildim ne zamandir.zaten ymeek yapasim yok iyce bay geldiydi.gelselerde yapsalar artik diyorum.
krem olayina eczaci dogumdan bir ay önce basla dediydi.bi ara bakim markasi neymis kremin.hic aklimda yok.demek o problemleri yasayanlar olmus.önceden temkinli olmak lazim.benimkide kurudugu icin bakim yapmam gerekiyo.bizde sizi öpüyoruz teyzesi iyi bakin kendinize :KK49:

merhaba canim,
nasil oldun daha iyisindir insallah?? Bizde iyiyiz oglusumla, gribi yavas yavas atlattik sükür. Burun tikanikligi hafif hafif var. Umarim sende daha iyisindir. Gece uykularina gelince, malum son zamanlarimizdayiz o yüzden agrilar normal diyor herkes... artik babamiz da oglusum gel artik diye heyecan yapip duruyor :-), gelde seninle bari oynayalim biraz diyor - evimize ses gelsin diyor... Bende artik gelsin istiyorum oglusum...

Bugün hastaneye gittim, anestezi bölümüne, spinal anestezi olacak Allah nasip ederse... insallah sag salim o günüde atlatiriz hepimiz. Bizde simdilik haberler bu kadar.. Allaha emanet ol sen ve bebisin...

Öpüyorum canim...:emir_bebek::nazar:

MUHTEMEL DOĞUM TARİHİ -CİNSİYETİ
evanur........................................ 17 Kasım -kız(Asya)
berraksuuu.................................. 18 şubat -kız (Nehir)
gunebkn..................................... 29 Aralık-erkek(Tuna)
troubled..................................... 20 Mart -erkek
eisik............................................26 Mart-kız
aynisefa....................................... -erkek
HaticeCan.................................... 26 Mart -erkek
glsh-arikan................................. 29 Temmuz -
gunnur2010................................ 11 Ocak -kız
nutella61................................... 30 Temmuz -erkek
IIFaToShII.................................. 12 Ağustos -
tulll.......................................... 16 Ağustos -
zammbak................................... 11 Ağustos -
ekincik....................................... 2 Haziran -erkek
hacettepeli4807.......................... 5 Haziran -
e2burner.................................... 4 Ağustos -
Minnasu..................................... 28 Şubat -kız
nursavaskan............................... ............ -erkek
icetea17..................................... ............................
sakaar....................................... ............................
cırkınordekyavrusu....................... ............................
baska-basak............................... ............................
sirinatike.................................... ............................
yuksel84.................................... ............................
Sedda89.................................... ............................
huris33...................................... ............................
-Bertaraff................................... ............................
dilniya....................................... ............................
serkan-deniz............................... .............................
evlimutlu00................................. ............................
onlymine.................................... ............................
piXie86...................................... ............................
Ceydaerhan................................ ............................
-ELA-06..................................... ...........................
HanımeliHH................................ ............................
yasemin061................................ ............................
GamseliM................................... ............................
elifoyku...................................... ............................
vizon.......................................... ............................
zeytinn........................................ ............................
:nazar::nazar::nazar:..
sanırım böyleydi en son,değişiklikleri ekleyelim..

Son düzenleme:
selam kızlar.nasılsınız bugün?
ben ve oğlum iyiyiz şükür.
bugün tartıldım da yine hamilelik öncesi kiloma dönmüşüm:KK43:( 3-5 kilo kalsaydı bari ya..neyse bende bol bol yiyeyim bari:) sadece azıcık bi göbek kaldı hepsi bu.o da belli belirsiz..demek ki bir ay içinde bütün kilolar veriliyormuş:131::131::131::131:

selam kızlar.nasılsınız bugün?
ben ve oğlum iyiyiz şükür.
bugün tartıldım da yine hamilelik öncesi kiloma dönmüşüm:KK43:( 3-5 kilo kalsaydı bari ya..neyse bende bol bol yiyeyim bari:) sadece azıcık bi göbek kaldı hepsi bu.o da belli belirsiz..demek ki bir ay içinde bütün kilolar veriliyormuş:131::131::131::131:

ayy ne güzel yaa, bende doğumdan sonra eski kiloya dönebilsem ne güzel olur.
Gerçi henüz almadım, umarım bebiş alır ben pek almam :))

ayy ne güzel yaa, bende doğumdan sonra eski kiloya dönebilsem ne güzel olur.
Gerçi henüz almadım, umarım bebiş alır ben pek almam :))

12 kilodan fazla alırsak dönmek zor olurmuş.ben tam 13 kilo aldım ve döndüm kiloma..gerçi normalde de zayıfım ama.bünyeyle alakalı biraz da.bebişin inşallah boool boool alır kiloları:)

Herkese selam,
ben Alissa`nin annesi Gunnur.Oncelikle hamileyken tanistigim ve suan dogum yaptigini gordugum tum arkadaslarim icin hayirli ugurlu olsun.Bebis bekleyen annelerede insallah saglicakla kucaginiza alirsiniz:nazar:
listede Alissamin dogumu 11 ocak 2012 gorunuyor. Ama kuccuk cadi kizim supriz yapti 3 hafta erken geldi. 21 aralik 2011 de dogdu.:emir_bebek::nazar::nazar::nazar:
cok guzel bi duyguymus Anne olmak:KK31:
uzun zaman oldu siteye girmeyeli, tekrar gorusmek uzere arkadaslar...:21:

X