Ilk bebeğine hamile anne adayları heyecanımızı beraber paylaşalım

Himmm insallh gecer bak aklima ne geldi hic olmadi amerikan bezler varya oyle yaparsin yani eski usul vaktin her bez dokunuyor en son care ONU denersin bnmkinknde burnu tikanti iki gunden bêri fizyolijilzrini sikmama ragmen tikanti burda havalar cok soguk kaloruferler son derecede artik evdeki butuun nemi aldi kuruttu hep burunlarimizi oyuzden eczaneden aldim acici sprzyil ama fayda goremdm artik aspirotorle temuzlennck mecbur o anlik aciliyor burnu bes dk icinde yine tikaniyor bnde ONU dusunuyordum yarin bunun icin nereler aranirda Ève dr gelip yapilir diye anam Biri bitiyor oteki basliyor ne zormus

geçmiş olsun canım..baktıkça oğlumun pişiğine içim sızlıyor aklımdan çıkmıyor..suçluluk duyuyorum resmen..halbuki elimden geleni yapıyorum..bezini sık sık değiştiriyorum yıkıyorum krem vs.sürüyorum:KK43:.

kızlar ya oğlum çok fena pişik oldu:KK14::KK14::KK14::KK14:
her altını açtığımda içim fena oluyor..aklınıza ne geliyorsa denedim..dr un verdiği ilaçları da düzenli sürdüm..bezin markasını değiştirdim daha kötü yaptı eskiye döndüm..napsam netsem delirmek üzereyim..ne iyi gelir..her kafadan bi ses çıkıyor..hele hele gelen misafir nazar değdirmiştir ondan olmuştur diyen bile var:KK14::KK14::KK14:

merhaba canim,
gecmis olsun oglusuna ya...biliyorum abimlerin kizindan, onun ki de böyle pisik oldumu cok cani yaniyor kuzumun, kip kirmizi... abimlerin kullandigi ( Inotyol Kremi) cok iyi geliyor.. TR de satiliyormu bilmiyorum ama internetten bir bak, icinde ki maddenin oldugu TR de mutlaka bir krem vardir, belki baska isimledir..olmadi doktoruna sor, inan cok faydasini göreceksin...

Bir an önce gecer insallah...öpüyorum ikinizide...

merhaba canim,
gecmis olsun oglusuna ya...biliyorum abimlerin kizindan, onun ki de böyle pisik oldumu cok cani yaniyor kuzumun, kip kirmizi... Abimlerin kullandigi ( ınotyol kremi) cok iyi geliyor.. Tr de satiliyormu bilmiyorum ama internetten bir bak, icinde ki maddenin oldugu tr de mutlaka bir krem vardir, belki baska isimledir..olmadi doktoruna sor, inan cok faydasini göreceksin...

zeytin yağı sür bide :KK43: canım kıyamam

kızlar ya oğlum çok fena pişik oldu:KK14::KK14::KK14::KK14:
her altını açtığımda içim fena oluyor..aklınıza ne geliyorsa denedim..dr un verdiği ilaçları da düzenli sürdüm..bezin markasını değiştirdim daha kötü yaptı eskiye döndüm..napsam netsem delirmek üzereyim..ne iyi gelir..her kafadan bi ses çıkıyor..hele hele gelen misafir nazar değdirmiştir ondan olmuştur diyen bile var:KK14::KK14::KK14:

canimya cok gecmis olsun.icin yaniyodur gördükce simdi.bu hafta sonu doguma hazirlik kursundaydim.bebek bakiminda bebeginize özellikle pisik olduugnda ve normal banyolarindan sonrao aldiginiz kremlerle falan degil bildiginiz kaliteli bir zeytinyagini sürün dedi israrla anlatti.bulabilirsen ufak siselerde gül yagi var.orjinal bise.ben Türkiyeden alip geldim her ihtimale.pisige birebirmis.birde dersi veren kadin özelikle vitamin C alimi bebekde kesinlikle pisik yapiyormus.sebzeleri yerken tamamen brokoli ispanak veya yediginiz her neyse komple o yemegi yemeyin.hepsinden kariisk cok az bise yiyin.bebeginizin pisik sorununu cözmüs olursunuz dedi.bunlari tavsiye eden kisi burda devlet iicn calisan hastanenin ebesi bu arada.belki faydasi olur.umarim toparlarsiniz.

selam kizlar.
hafta sonu doguma hazirlik ve dogum sonrasi icin kurs aldim.maksat aktivite olsundu amacim.birde esim istedi.esimle gitmek süper iyi oldu.hani gercekleri bir uzmandan dinlemesi kendine iyi geldi.:KK9:hani ben syöleidigmde o kadar etkili olmuyodu ama hamile kisiye nasil davranilmali bu konuda bu kadar bilgi verilecegini bilsem en basinda giderdim.benim icin özellikle dogum ani ve sonrasi icin cok faydali bilgiler vardi.dogru nefes almayi simdiden ögrenerek ve uygulayarak nasil aciyi hafifletirmisiz meger onu ögrendim.simdi geceleri daha rahat uyumaya basladim.su an cikmam gerek detaylari yine yazcam.dogru nefes almayi da anlatirim burda.cok basit seylerde iste bilmeyince fark etmiyo kolayligi
hepinizi öpüyorum.bebislerinize iyi bakin.

geçmiş olsun canım..baktıkça oğlumun pişiğine içim sızlıyor aklımdan çıkmıyor..suçluluk duyuyorum resmen..halbuki elimden geleni yapıyorum..bezini sık sık değiştiriyorum yıkıyorum krem vs.sürüyorum:KK43:.

ayyy canim yaaa herseyi yaptimda diyorsun bnce git doktora belki mantar falan da olmusda olabilir belki baska bir seydir cunku normal degil buzamana kadar gecmemesi....o duygu ilk zamanlar cok olacak acaba yetemiyormuyum bebegime yeterince iyi ilgilenebilirmuyum...vs gibi dusuncelerin cok olacak ama zamanla gececek insallah gider bir an once
.......

selam kizlar.
hafta sonu doguma hazirlik ve dogum sonrasi icin kurs aldim.maksat aktivite olsundu amacim.birde esim istedi.esimle gitmek süper iyi oldu.hani gercekleri bir uzmandan dinlemesi kendine iyi geldi.:KK9:hani ben syöleidigmde o kadar etkili olmuyodu ama hamile kisiye nasil davranilmali bu konuda bu kadar bilgi verilecegini bilsem en basinda giderdim.benim icin özellikle dogum ani ve sonrasi icin cok faydali bilgiler vardi.dogru nefes almayi simdiden ögrenerek ve uygulayarak nasil aciyi hafifletirmisiz meger onu ögrendim.simdi geceleri daha rahat uyumaya basladim.su an cikmam gerek detaylari yine yazcam.dogru nefes almayi da anlatirim burda.cok basit seylerde iste bilmeyince fark etmiyo kolayligi
hepinizi öpüyorum.bebislerinize iyi bakin.

cok guzel olmus bnce gitmeniz insallah bir avazda biter hersey nefes uygulamari cok onemli insallah dogru zamanda dogru anda nefes alip verirsin dogru zamanda ikinirsin ama zaten doktorlar da yonetiyor seni rahat ol o konuda ama onceden bilmen cok iyi....dogum yapmadan once cok endiseliydim acaba nasil yapacam diye dusunup duruyordum....suyum patlamisti kizim donmemisdi zaten belliydi sezeryan olacagim araligin besinde sezeryan olacaktim ama kizim 17kasimda tesrden gelmek istedi suyum patladi hic bir agri sizi hissetmedim dusun 4cm lik aciklikla sezeryana alindim normal dogum istiyordum hep ama olmadi ama sezeryaninda sonrasi korktugum kadar asla degilmis sonrasinda bile bir sey hissetmedim 2h31de kizim dunyaya geldi sabaha kadar serumlar verdiler sonra cikarttilar ogunun sabahida ayaga kaldirdilar sadece hafif cekme otururken wc deyken okadar....ama korkulacak hic bir sey yok onceden suyum patladigi icin biliyorum zaten 3cm lik daha acilma olsa dogum basliyor ozaman bnm hic olmadi sancim insallah seninde olmaz

merhaba canim,
gecmis olsun oglusuna ya...biliyorum abimlerin kizindan, onun ki de böyle pisik oldumu cok cani yaniyor kuzumun, kip kirmizi... abimlerin kullandigi ( Inotyol Kremi) cok iyi geliyor.. TR de satiliyormu bilmiyorum ama internetten bir bak, icinde ki maddenin oldugu TR de mutlaka bir krem vardir, belki baska isimledir..olmadi doktoruna sor, inan cok faydasini göreceksin...

bugün biraz daha iyi gibi canım..inşallah geçicek..bizde seni öpüyoruz teyzesi.
zeytin yağı sür bide :KK43: canım kıyamam
denerim canım

canimya cok gecmis olsun.icin yaniyodur gördükce simdi.bu hafta sonu doguma hazirlik kursundaydim.bebek bakiminda bebeginize özellikle pisik olduugnda ve normal banyolarindan sonrao aldiginiz kremlerle falan degil bildiginiz kaliteli bir zeytinyagini sürün dedi israrla anlatti.bulabilirsen ufak siselerde gül yagi var.orjinal bise.ben Türkiyeden alip geldim her ihtimale.pisige birebirmis.birde dersi veren kadin özelikle vitamin C alimi bebekde kesinlikle pisik yapiyormus.sebzeleri yerken tamamen brokoli ispanak veya yediginiz her neyse komple o yemegi yemeyin.hepsinden kariisk cok az bise yiyin.bebeginizin pisik sorununu cözmüs olursunuz dedi.bunlari tavsiye eden kisi burda devlet iicn calisan hastanenin ebesi bu arada.belki faydasi olur.umarim toparlarsiniz.
sağol canım..drum söyledi senin yediklerinde pişiği tetikler diye..korkuma bişey yiyemiyorum:KK43: portakal falan hem gaz yapıyor hem pişik..birde asitli yiyecekler pişik yaparmış..
ayyy canim yaaa herseyi yaptimda diyorsun bnce git doktora belki mantar falan da olmusda olabilir belki baska bir seydir cunku normal degil buzamana kadar gecmemesi....o duygu ilk zamanlar cok olacak acaba yetemiyormuyum bebegime yeterince iyi ilgilenebilirmuyum...vs gibi dusuncelerin cok olacak ama zamanla gececek insallah gider bir an once
.......
inşallah canım.senin kız büyüdü maşşalah..bizimde yarın kırkımız çıkıcak inşallah oğlum abi oluyo:)):nazar::nazar:

zaman hem çabuk geçiyo sanki hem de geçmiyo, haftasonu 6 aylık olacak oğluşum, buugün doktorla görüştük 1 ay sonra gel dedi, ilk defa bu kadar uzun zaman göremicem oğlumu, hadi hayırlısı, aşağı yukarı 7 aylık olmuş olacak o zaman neyse biz iyiyiz bu aralar akşam yemeklerinden biraz tasarruf yapıcam yoksa fena helde kilo almaya devam ediyorum, kendinize ve bebişlerinize iyi bakın kızlar...

gnebkn cim buyudu yaaa buyudukce huylarida degisiyor cok fena oldu huysuzuz cok....massalah seninkinede yarin bak kirkiniz hadi bakalim

gnebkn cim buyudu yaaa buyudukce huylarida degisiyor cok fena oldu huysuzuz cok....massalah seninkinede yarin bak kirkiniz hadi bakalim

büyüdü çok şükür canım..huyları evet değişiyor..bizimki gecelerin çocuğu:KK1::KK1:gündüz de gerçi uymuyor ama gece hele hele sabaha karşı gözler fal taşı gibi açılıyor..bakınıp duruyor..birde gülümseyince dert tasa kalmıyor bende..saatte bir emmek istiyor..onu düzene sokmak lazım ama napsak bilmiyorum..ağlıyor vermesem..en iyisi veriyorum bende..sonraki aylar düzelir diyorlar..2-3 saatte bir uyanır diyorlar bende umutla bekliyorum işte:))) böyle valla güzelim..onlar iyiyki varlar..RABBİM HEPİMİZİN EVLATLARINA SAĞLIK VERSİN KORUSUN ...bu arada pişiğimiz hafifledi çoook şükür..yıkıyorum ,silmiyorum..birde alt açma bezinin üstünde havalandırıyoruz popişini..iyi oluyor..

herkese iyi geceler hanımlar:KK3:nasılsınız?biz iyiyiz çok şükür,daha doğrusu iyi olmaya çalışıyoruz.bu aralar belim ağrıyor,özellikle sağ tarafı.tecrübeli olan anne ve anne adaylarından yorum istiyorum.oğluşum çoğu zaman sağ tarafımda hareket ediyor bununla bi alakası olabilir mi?

MUHTEMEL DOĞUM TARİHİ -CİNSİYETİ
evanur........................................ 17 Kasım -kız(Asya)
berraksuuu.................................. 18 şubat -kız(doğum yaptı )
gunebkn..................................... ............ -erkek(Tuna)
troubled..................................... 20 Mart -erkek
HaticeCan................................... 5 Nisan -erkek
glsh-arikan................................. 29 Temmuz -
gunnur2010................................ 11 Ocak -kız
nutella61................................... 30 Temmuz -
IIFaToShII.................................. 12 Ağustos -
tulll.......................................... 16 Ağustos -
zammbak................................... 11 Ağustos -
ekincik....................................... 2 Haziran -erkek
hacettepeli4807.......................... 5 Haziran -
e2burner.................................... 4 Ağustos -
Minnasu..................................... 28 Şubat -kız
nursavaskan............................... ............ -erkek
icetea17..................................... ............................
sakaar....................................... ............................
cırkınordekyavrusu....................... ............................
baska-basak............................... ............................
sirinatike.................................... ............................
yuksel84.................................... ............................
Sedda89.................................... ............................
huris33...................................... ............................
-Bertaraff................................... ............................
dilniya....................................... ............................
serkan-deniz............................... .............................
evlimutlu00................................. ............................
onlymine.................................... ............................
piXie86...................................... ............................
Ceydaerhan................................ ............................
-ELA-06..................................... ...........................
HanımeliHH................................ ............................
:nazar::nazar::nazar:liste en son böyleydi galiba.doğum tarihi belli olanlar lütfen eklesin..

:nazar::nazar::nazar:liste en son böyleydi galiba.doğum tarihi belli olanlar lütfen eklesin..

canim eline saglik, liste güzel olmus :-).

herkese iyi geceler hanımlar:KK3:nasılsınız?biz iyiyiz çok şükür,daha doğrusu iyi olmaya çalışıyoruz.bu aralar belim ağrıyor,özellikle sağ tarafı.tecrübeli olan anne ve anne adaylarından yorum istiyorum.oğluşum çoğu zaman sağ tarafımda hareket ediyor bununla bi alakası olabilir mi?

selam canim....bu aylar zordur dogum yaklasdikca daha da zor olacak hareketlerinde yavaslama halsizlik olacak kasiklarda batmalar rahim de aniden gelen sanki bi bicak sanici gibi olur belinde agri olmasi gayet normal bir sey bebegin bir tarafa toplanmis olabilir o anda sag tarafina bende bel agrisi okadar olmadi ama kaburgalarima cok batti fazla oturamiyordum ve benmkinin kafasi yukardaydi kafa tasi sert oldugu icin oturuncada batma yapiyordu buyudukce karnim belim degilde arka yanlarim cok agrirdi oteki taraflardada hareket vardir ama tekme yupmruk vs degildir oyuzden hissetmeyebilirsin hem bu aylarda bebegin yeri daraldikca hareketlerde azalmalarda olabilir merak etme ilk bebegimi hissettigimde solumdaydi ve oylede gitti son haftalara dogru kalkmaya calisiyordu kimildamalar da yavasliyor bebegin daha buyudukce sirt agrilari kaburga agirlik hissi daha da cok olacak ve hareketler de azalma da olabilir bebeginin benm boyle olmustu....bu arada liste cok guzel olmus ohhh beee goruyorum artik en yakin dogum kimin diye o da senin mis allah kurtarsin tatlim

selam canim....bu aylar zordur dogum yaklasdikca daha da zor olacak hareketlerinde yavaslama halsizlik olacak kasiklarda batmalar rahim de aniden gelen sanki bi bicak sanici gibi olur belinde agri olmasi gayet normal bir sey bebegin bir tarafa toplanmis olabilir o anda sag tarafina bende bel agrisi okadar olmadi ama kaburgalarima cok batti fazla oturamiyordum ve benmkinin kafasi yukardaydi kafa tasi sert oldugu icin oturuncada batma yapiyordu buyudukce karnim belim degilde arka yanlarim cok agrirdi oteki taraflardada hareket vardir ama tekme yupmruk vs degildir oyuzden hissetmeyebilirsin hem bu aylarda bebegin yeri daraldikca hareketlerde azalmalarda olabilir merak etme ilk bebegimi hissettigimde solumdaydi ve oylede gitti son haftalara dogru kalkmaya calisiyordu kimildamalar da yavasliyor bebegin daha buyudukce sirt agrilari kaburga agirlik hissi daha da cok olacak ve hareketler de azalma da olabilir bebeginin benm boyle olmustu....bu arada liste cok guzel olmus ohhh beee goruyorum artik en yakin dogum kimin diye o da senin mis allah kurtarsin tatlim

tecrübelerini paylaştığın için teşekkür ederim canım.en yakın olan benim doğumum,rabbim inş herkese sağ salim kucağına almayı nasip etsin.eskiden zaman yaklaştıkça korkardım,şimdi yerini heyecana bıraktı.dualarınızı bekliyorum..:KK16::KK16::KK16:

canımcım benim oğlumun doğum tarihi de 29 aralık..

kızlar şimdi doktordan geldik...çok şükür herşey yolunda 15+5 haftalıkmışım.cinsiyetimiz belli oldu bu arada bi oğlumuz olcak Allah izin verirse..

gunebkn..................................... 29 Aralık -erkek(Tuna)
nutella61................................... 30 Temmuz -erkek
HanımeliHH................................ ............................ :nazar::emir_bebek::nazar:

X