- 23 Şubat 2010
- 1.580
- 11
-
- Konu Sahibi berraksuuu
- #3.981
Haticecim rabbim saglikla kucagina almk nasip etsin hérkesin insllh aaa dogum yaptikdan sonra o duygusallik dahada tavan yapiyor bn hep agladim bir bucuk ay boyunca sukur cabuk bitti logusalik depresyonu daha uzun surup psikolojik tedavilere kadar dayaniyor hele bir olSun bak nedir ki hamilelik yaninda bu sevgi hic bir seye bnzemiyor dogumu un gunu bellimi
selam kızlar herkes nasıl?
berraksudan haber var mı?pek göremiyorum..umarım çok iyilerdir..
bizde bugün oğluşuma aşı vurdurmaya gittik..azcık ağladıama sarılık için kan aldıklarında çooook daha fazla ağlamıştı.hatta sesi kısılmıştı yavrumun..o ağladıkça bende ağladım..en sonunda hemşire beni dışarı attı:)) dedim ki o an onun elini acıtacaklarına keşke benim canımı yaksalar dedim..ondan bi kere kan alacaklarına benden 50 kere alsalar dedim..bi parçam o benim..onun canı yanınca benimde canım yanıyor ..demek ki bi parçam dışarda benim..Rabbim hepimizin meleklerini korusun.
canim bende Türkiyede yasasam cogu seyim hediye gelirdi eminim ve bir patlaama yasanirdi.ilk dogdugunda giyebilmesi icin bi kac bise al ve bekle.sonrasini ona göre devam alirsin.benim fazla bir cevrem yok burda herseyiyle kendim ilgilenicem o yuzden mecbur yani.simdi araba bakiyordum Hauck markaya karar verdim.cok arastirdikca iyce kararsiz kaldiydim.simdi Hauck markayi begendim ve fazlada hakkinda bilgi edinmeden almayi istiyorum.yoksa sürekli bise cikiyor vazgeciyosun.önemli seyleri son anada birakma cunku bu sefer hesapta yüklü bir rakam görmekde var.o dahada kötü olmazmi?
bi daha ki sefere inşallah gösterirKızlar merhaba ultrason vardı cinsiyetini görcektik göremedik göstermedi çok haraketli poposunu bile gördüm ama önünü göremedim yüzüyo hareketler yapıyo takla atıyo inanılmaz haraketli çok ama anneyi üzdü göstermedi.
Kızlar merhaba ultrason vardı cinsiyetini görcektik göremedik göstermedi çok haraketli poposunu bile gördüm ama önünü göremedim yüzüyo hareketler yapıyo takla atıyo inanılmaz haraketli çok ama anneyi üzdü göstermedi.
Ay canim ya ne üzülüyosun.ayni seyi ben yasadim.kocaman oldu fasulyemde ölece kendi istedigi zaman gösterdi.kac hafta üst üste doktora gittim.keci burcundan heralde olcak dediydim.yaklasik 6 aylikken pes ettigim sirada sormazken ögrendim. Bosver saglikli ve kipr kipr ya ona dua et.üzülmede.bunalr bebislerimizin bize ilk cilveleri
benimde ilk bebeğim olacak inş.bugün tam 22.haftadayız.cinsiyeti erkek.ilk aylar kıpırdayınca ya korkarsam dşye düşünüp üzülürken şimdi sırf kıpırtısını hissetmek için yatıyorum:) çok heyecanlı her evresi. e tabi havadan da nem kapıyorum.korkuyorum bir sorun olursa diye.Nefes darlığı başlayınca ödüm koptu.Bazen idrarda yanma oluyor ama çok sıvı tüketiyorum gün içinde geçiyor.insan kendini dinledikçe heryerinden birşey çıkıyor.Bende göreyim Allah'ım yavrumun aşıda ağlamasını...
çok heycanlıyım napıyım yaramaz bişey mi olcak acaba :) senin kız mı erkek mi .kimi göstermedi kız bu diyo kimi çok haraketli erkektir diyo
anlyiorum .dedigim gibi hamilelikde galiba serin kanli olmak lazim.ben hic degilimdir.benim oglum olcak teyzesi.hayirlisiyla.valla nettede cok okudum hic biri tutmadi.hepsinde degisik sonuctu.sol kasiktaysa sag kasiktaysa falan ama su bilimsel olarak kanitlanmis..kiz bebekse anneyi yoracak kadar bazen mide bulantilari oluyormus.gercektende bende fazla mide bulantisi olmadi . Sonradan sonraya yemek psirirken az biraz.cogu kisi bulaniyor ksuuyordu.dogru yani.kiz bebek beklyiorlar simdi.al sana bir ip ucu iste.senin durumlar nasildi
benim hiç kusmam olmadı. Arada bi bulantım oldu çok şükür rahat bi hamilelik geçirdim yemek yaptım yemek yedimOnu bende duydum ama bilmem işte heycan dursa durmuyor işte.hatta hanilelik yaradı sana dediler güzelleştin dediler
aynen esimin kiz kardesi ilk aylar cok söylüyodu acayip güzellestin diye.gözlerinin ici parliyo diyordu.diger doktor kontrolün ne zaman.göstermezse yine cok soru sor doktora oyala öksür tiksir hareketi degissin bebisinin.valla ilk aylardan sonra benimde istahim guzeldi.bak oglun olursa süpriz olmaz.deniyelim bakalaim merak ettim sendede aynimi olcak.
a.s. canim,
tesekkürler iyi olmaya calisiyoruz - kendi adimiza, sen nasilsin iyimisin?? Demek ilk asisini oldu ha, hadi atlatmis... aglamaz mi ya, cani yaniyor tabi.. ben yegenime igne yapildiginda bile agliyordum, kendi canimdan parca oldugunu düsününce seni cok iyi anlayabiliyorum canim...
Berraksu´dan haber yok canim ya, insallah iyilerdir..yakinda yazar sanirim... arada burada yaz, bizi yanliiz birakmaaa canim olurmu??? Hadi cok öpüyorum seni ve tuna beyi...