Ilk bebeğine hamile anne adayları heyecanımızı beraber paylaşalım

amin canim, güzel dualarin icin. Insallah dedigin gibi dogumdan sonra ki depresyon fazla sürmez, bazilari söyledigin gibi tedavilerle ancak geciyormus.

Benim tahmini dogum tarihi 5 nisan, normal dogurursam. Ama ben korktugum icin sezeryan istiyorum, bakalim ne olacak... belli olursa zaten paylasirim hemen. Yarin kontrole gitcez teyzesi, dualarini eksik etme, güzel haberlerle gelelim oglusumla...

Bu arada Asya prenses nasil, ameliyattan bisey kalmadi demi, yani o SIKINTILARI atlattiniz degil mi?? Onu cok cok öp benim yerime... Senin böyle arada girip yazman cok iyi geliyor inan ki, yanlizligimizi unutuyoruz...

selam kızlar herkes nasıl?
berraksudan haber var mı?pek göremiyorum..umarım çok iyilerdir..
bizde bugün oğluşuma aşı vurdurmaya gittik..azcık ağladı ama sarılık için kan aldıklarında çooook daha fazla ağlamıştı.hatta sesi kısılmıştı yavrumun..o ağladıkça bende ağladım..en sonunda hemşire beni dışarı attı:)) dedim ki o an onun elini acıtacaklarına keşke benim canımı yaksalar dedim..ondan bi kere kan alacaklarına benden 50 kere alsalar dedim..bi parçam o benim..onun canı yanınca benimde canım yanıyor ..demek ki bi parçam dışarda benim..Rabbim hepimizin meleklerini korusun.

a.s. canim,
tesekkürler iyi olmaya calisiyoruz - kendi adimiza , sen nasilsin iyimisin?? Demek ilk asisini oldu ha, hadi atlatmis... aglamaz mi ya, cani yaniyor tabi.. ben yegenime igne yapildiginda bile agliyordum, kendi canimdan parca oldugunu düsününce seni cok iyi anlayabiliyorum canim...

Berraksu´dan haber yok canim ya, insallah iyilerdir..yakinda yazar sanirim... arada burada yaz, bizi yanliiz birakmaaa canim olurmu??? Hadi cok öpüyorum seni ve tuna beyi...

doğru söylüyosun kıyafetten ziyade asıl yüksek rakamlı şeyleri almak lazım artıl yavaş yavaş... oda bakıyorum yavaş yavaş, pek de içime sinen bi şey yok ama

Kızlar merhaba ultrason vardı cinsiyetini görcektik göremedik göstermedi çok haraketli poposunu bile gördüm ama önünü göremedim yüzüyo hareketler yapıyo takla atıyo inanılmaz haraketli çok ama anneyi üzdü göstermedi.

bi daha ki sefere inşallah gösterir

benim oğlum da bugün çok hareketli, bi kaç gündür pek bi yüz vermiyodu bugün kıpır kıpır beyimiz

benimde ilk bebeğim olacak inş.bugün tam 22.haftadayız.cinsiyeti erkek.ilk aylar kıpırdayınca ya korkarsam dşye düşünüp üzülürken şimdi sırf kıpırtısını hissetmek için yatıyorum:) çok heyecanlı her evresi. e tabi havadan da nem kapıyorum.korkuyorum bir sorun olursa diye.Nefes darlığı başlayınca ödüm koptu.Bazen idrarda yanma oluyor ama çok sıvı tüketiyorum gün içinde geçiyor.insan kendini dinledikçe heryerinden birşey çıkıyor.Bende göreyim Allah'ım yavrumun aşıda ağlamasını...

ay canim ya ne üzülüyosun.ayni seyi ben yasadim.kocaman oldu fasulyemde ölece kendi istedigi zaman gösterdi.kac hafta üst üste doktora gittim.keci burcundan heralde olcak dediydim.yaklasik 6 aylikken pes ettigim sirada sormazken ögrendim. bosver saglikli ve kipr kipr ya ona dua et.üzülmede.bunalr bebislerimizin bize ilk cilveleri

kizlar bu arada genel ultrasona girdigim doktor o zaman bana hersey iyi bebek cok saglikli ama kendi doktorun 30. haftanda bir muayene yapacak.kasiklarda damarlardan bebege giden kan miktarina bakacak.ona göre son iki haftada bebege hala yeterli kan gidip gitmedigi gelisip gelismedigi belli olcak dediydi.hani iki hafta erken dogarmi dogmazmi die.simdi dusundum galiba berraksu arkadasimizin yasadigi gebelik zehirlenmesi dedikelri olay bu galiba.fikri olan varmi????

çok heycanlıyım napıyım yaramaz bişey mi olcak acaba :) senin kız mı erkek mi .kimi göstermedi kız bu diyo kimi çok haraketli erkektir diyo

canim tebrikler sanada.ne mutlu.Allahim isteyen herkesi bos cevirmesin.bu heycanalri yasasin.bende ne kadar dr dan iyi lafini duysamda bazen korkualrim olmuyod egil.acaba yere egildim bise aldim bebiisme bise oldumu die.elli kfere eski hamilelere soruyorum.yeterli yeri varmidir die.birde gece yatarken sag taraf dönyüroum kolum uyusunca.sonra dusunuyorum solda yatarsam bebiseime daha cok oksijen gidiyomus böyle yatmasammi falan die.ayyy Allahim sabr versin ne zor yanlarida varmis.hamilelik sogukkanli insanalrin isi aslinda.biraz serin olmak lazim galiba

çok heycanlıyım napıyım yaramaz bişey mi olcak acaba :) senin kız mı erkek mi .kimi göstermedi kız bu diyo kimi çok haraketli erkektir diyo

anlyiorum .dedigim gibi hamilelikde galiba serin kanli olmak lazim.ben hic degilimdir.benim oglum olcak teyzesi.hayirlisiyla.valla nettede cok okudum hic biri tutmadi.hepsinde degisik sonuctu.sol kasiktaysa sag kasiktaysa falan ama su bilimsel olarak kanitlanmis..kiz bebekse anneyi yoracak kadar bazen mide bulantilari oluyormus.gercektende bende fazla mide bulantisi olmadi . sonradan sonraya yemek psirirken az biraz.cogu kisi bulaniyor ksuuyordu.dogru yani.kiz bebek beklyiorlar simdi.al sana bir ip ucu iste.senin durumlar nasildi

Son düzenleme:

benim hiç kusmam olmadı. Arada bi bulantım oldu çok şükür rahat bi hamilelik geçirdim yemek yaptım yemek yedim Onu bende duydum ama bilmem işte heycan dursa durmuyor işte.hatta hanilelik yaradı sana dediler güzelleştin dediler

aynen esimin kiz kardesi ilk aylar cok söylüyodu acayip güzellestin diye.gözlerinin ici parliyo diyordu.diger doktor kontrolün ne zaman.göstermezse yine cok soru sor doktora oyala öksür tiksir hareketi degissin bebisinin.valla ilk aylardan sonra benimde istahim guzeldi.bak oglun olursa süpriz olmaz.deniyelim bakalaim merak ettim sendede aynimi olcak.

evet bakalım :) 2 hafta sonra bi kont.daha var.bunda da çok uğraştı doktor ama inanılmaz haraketliydi poposunu bile net gördüm o kadar 3 kere üst üste takla attı ayak parmaklarını dahi gördüm ama onunu göstermedi sıpa şey

bende iyiyim çok şükür canım ..sadece uykuya hasretim..yorgunum birde üstüne gelen giden olunca yorgunluk katlanıyor(
oğlum 2. aşısını oldu teyzesi.ilk dozu doğduğu gün vurdular diğer dozu da dün vuruldu..hepatit b aşısı.seninde az kaldı Allah sağlıkla kurtarsın inşallah..bende seni öpüyorum canım

Slm kızlar nasılsınız, uzun zamandır uğrayamıyorum annemlerden döndüm, sanırım artık yemek yapabiliyorum.
Bugün güzelce kahvaltı yaptım, artık 2li ve 3lü test zamanımız geldi.
Bu arada doktorum büyük ihtimal erkek dedi, benim içimede erkek doğuyordu :))
Kızlar bu testleri tam zamanında yaptırmak zorundamıyım?
Öbür aya yaptırsam olmazmı, taşınıyorum malesef şimdi vakit bulmak çok zor olacak...

herkese iyi akşamlarnasılmış topiğimizin güzel anneleri ve heyecanlı anne adayları ve tabiki onların biricik melekleri..biz iyiyiz çok şükür,geçen hafta kontrolümüz vardı,çok şükür herşey yolunda.iki hafta sonra nst için gidicem.zaman geçtikçe iyice heyecanlanıyorum ve sık sık bebişimi görüyorum rüyamda.rüyası bile çok güzel,insan uyanmak istemiyor.Allah hepimizin yardımcısı olsun.hepinizi öpüyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…