- 2 Ocak 2012
- 369
- 32
-
- Konu Sahibi berraksuuu
- #4.001
Slm kızlar nasılsınız, uzun zamandır uğrayamıyorum annemlerden döndüm, sanırım artık yemek yapabiliyorum.
Bugün güzelce kahvaltı yaptım, artık 2li ve 3lü test zamanımız geldi.
Bu arada doktorum büyük ihtimal erkek dedi, benim içimede erkek doğuyordu :))
Kızlar bu testleri tam zamanında yaptırmak zorundamıyım?
Öbür aya yaptırsam olmazmı, taşınıyorum malesef şimdi vakit bulmak çok zor olacak...
herkese merhaba :) ben yeni katıldım aranıza 17 haftalık hamileyim bende.. ilk bebeğim benimde çok heyecanlıyım.dün öğrendik bebeğimiz cinsiyetini... bi oğlumuz olacak çok şükür :) allah hepimize sağlıcakla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inş. :)
amin canim, güzel dualarin icin. Insallah dedigin gibi dogumdan sonra ki depresyon fazla sürmez, bazilari söyledigin gibi tedavilerle ancak geciyormus.
Benim tahmini dogum tarihi 5 nisan, normal dogurursam. Ama ben korktugum icin sezeryan istiyorum, bakalim ne olacak... belli olursa zaten paylasirim hemen. Yarin kontrole gitcez teyzesi, dualarini eksik etme, güzel haberlerle gelelim oglusumla...
Bu arada Asya prenses nasil, ameliyattan bisey kalmadi demi, yani o SIKINTILARI atlattiniz degil mi?? Onu cok cok öp benim yerime... Senin böyle arada girip yazman cok iyi geliyor inan ki, yanlizligimizi unutuyoruz...
selam kızlar herkes nasıl?
berraksudan haber var mı?pek göremiyorum..umarım çok iyilerdir..
bizde bugün oğluşuma aşı vurdurmaya gittik..azcık ağladıama sarılık için kan aldıklarında çooook daha fazla ağlamıştı.hatta sesi kısılmıştı yavrumun..o ağladıkça bende ağladım..en sonunda hemşire beni dışarı attı:)) dedim ki o an onun elini acıtacaklarına keşke benim canımı yaksalar dedim..ondan bi kere kan alacaklarına benden 50 kere alsalar dedim..bi parçam o benim..onun canı yanınca benimde canım yanıyor ..demek ki bi parçam dışarda benim..Rabbim hepimizin meleklerini korusun.
iyi olmana sevindim.valla testleri tam haftasina göre yaptirman önemli.ben ikisinide kacirmistim.doktor arayisim sirasina denk geldiydi.sonra prenatal tani yani genel ultrason muayenesiyle her seyini ögrendim ve kurtardim cok sükür ama ordaki doktor keske ikili üclü testleri kacirmasaydiniz onlnar gercekten cok önemli tani koyduran testler demisti.o yuzden tasinma falan derken bosver bebegini dusun ve git yaptir.sonra pisman olursun.
ÇOK SEVİNDİM ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN SAĞSAĞLİM ALIRSIN KUCAĞINA İNŞALLAH :):n azar:
kizlarrrrrr,tazecik annisler anne adaylari.
Bugun oglumu gördüm.ne özlemisim ne özlemisim.kiprdagim benim.oy oy oy yerim onu ben.pipisinide gördüm.besbelli anaaaaa.....
35 cm olmus boyusu 1008 gr kilosu.masallah tütütütütütü
Büyümüs teyzeleri oglum.darisi sizin bebislerinize .dr hersey cok guzel .bua ydan sonra agrilarin artacak artik hazirlikli ol anormal bsie yok dedi.sabaha kadar ellerim kollarim sizladiydida.megerse hamilelikte cogunlukta olurmus.öyle istee.
herkese merhaba :) ben yeni katıldım aranıza 17 haftalık hamileyim bende.. Ilk bebeğim benimde çok heyecanlıyım.dün öğrendik bebeğimiz cinsiyetini... Bi oğlumuz olacak çok şükür :) allah hepimize sağlıcakla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inş. :)
ilk zamanlar zor biliyorsun ugrasiyordur ne yapsin....ayyyy cok zor bir durum insanin ici aciyor resmen cok iyi anliyorum seni zamanla alisilinir diyecem ama buna alisilmaz ne yapalim artik aglaya aglaya vurduracaz....bebisin nasil uyku duzeni falan
dediğin gibi ilk günler ya uğraşıyordur kızcağız..oğlumun uyku düzeni soruna gelince(( pek düzenimiz yok teyzesi..yine çoook uykusuzum ben klasik olarak..15 dk da bir uyanıyor..kesintisiz uyumuyor bi türlü.birde bu gece 4 ten sabah 6 ya kadar bakındı:)) öyle yüzüme bakıyor bende mıncıklıyorum tabi iyice uykusu açılıyor..bugün kontrolümüz vardı..benim ve oğlumun..benim rahim ve yumurtalıklar iyi durumda çok şükür..dr 1,5 sene sonra 2. yi yap diyor olur dedim bende..oğlumun da aylık genel kontrolü vardı..o da iyi çok şükür Allaha.böyle işte canım..birde oğlum pişik oldu baya kötü..ne yaptıysam geçmiyor..bezini o kadar sık değiştiriyorum ki ama yine oluyor. dr bünyesi alerjik biraz ondan olur dedi..krem yazdı inşallah iyi gelir..
Cnm oyle ilk zamnlar ama gececek tatlim bilmiyorum kullndm mi ben prima kullniyorym burda pampers genelde alerji olan bebeklere iyi geliyor bes yildizli koruma al kreme devm et hemn gecirmiyor ama devm et
bende iyiyim çok şükür canım ..sadece uykuya hasretim..yorgunum birde üstüne gelen giden olunca yorgunluk katlanıyor(
oğlum 2. aşısını oldu teyzesi.ilk dozu doğduğu gün vurdular diğer dozu da dün vuruldu..hepatit b aşısı.seninde az kaldı Allah sağlıkla kurtarsın inşallah..bende seni öpüyorum canım
herkese merhaba :) ben yeni katıldım aranıza 17 haftalık hamileyim bende.. ilk bebeğim benimde çok heyecanlıyım.dün öğrendik bebeğimiz cinsiyetini... bi oğlumuz olacak çok şükür :) allah hepimize sağlıcakla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inş. :)
hadi bakalim insallah allah gonlune gore versin....ben hep normal dogum normal dogum diyordum kizim icimde donmedi donmeye de niyeti yoktu...dr.um ters dogum yaptik ama riskleride var dedi bnde kabul etmedim ozaman sezeryan dedi hatda 14 kasimda dr.la sezeryana karar verdik araligin 4unde hastaneye yatip 5indede sezeryan olacaktim ama 17 kasimda suyum patladi saat 11h56da 2h31 dede kucagima aldim iyikide normal dogum yapamamisim baksana suyum onceden geldi 4cm aciklikla sezeryana girdim ozamana kadar hic bir sey hissetmedim ne agri ne sizi zaten 2cm daha acilsa dogum basliyor ozaman ama butun suyum bosaldi ama sukur ne oncesi ne sezeryan sonra si agrim olmadi sadece oturuken kalkerken cekme oldu okadar bnm yasadigim yerde 7 gun boyunca sezeryan olan lari hastanede yatiriyorlar dikisler atana kadar ben ucuncu gunu cikmak istedim cunku agrim yokdu agri olmayincada hastanede durmak olum gibi en sonunda dr.a kovdurdum kendimi sadece bol bol yuru belkide oyuzden boyle rahatdim....korkma kiz normal dogumdan egerki kizim ters olmasaydi normal dogum yapacacktim dusun 2cm daha acilsa dogum yapacaktim inankikorkuldugu kadar degil bakma sen oyle bagirdiklarina sadece korktuklari icin
iyi sukurler olsun bitti yaaa yavrum anca kendine geldi tesekkur ederim tatlim cok sagol insallah hadi bakalim gorursun oglunu ozaman buyudukce daha da tatli oluyorlar
kizlarrrrrr,tazecik annisler anne adaylari.
bugun oglumu gördüm.ne özlemisim ne özlemisim.kiprdagim benim.oy oy oy yerim onu ben.pipisinide gördüm.besbelli anaaaaa.....
35 cm olmus boyusu 1008 gr kilosu.masallah tütütütütütü
büyümüs teyzeleri oglum.darisi sizin bebislerinize .dr hersey cok guzel .bua ydan sonra agrilarin artacak artik hazirlikli ol anormal bsie yok dedi.sabaha kadar ellerim kollarim sizladiydida.megerse hamilelikte cogunlukta olurmus.öyle istee.
bende prima kullanıyorum canım ama geçmiyor
dr biraz daha geçmezse bezini değiştirelim bazı bebeklerde alerji yapıyor dedi..olmazsa bir iki hafta sonra huggies e geçicez..bepanten krem yazdı birde..çok üzülüyorum onun canı yanınca neden oldu ki ya..
bende prima kullanıyorum canım ama geçmiyor
dr biraz daha geçmezse bezini değiştirelim bazı bebeklerde alerji yapıyor dedi..olmazsa bir iki hafta sonra huggies e geçicez..bepanten krem yazdı birde..çok üzülüyorum onun canı yanınca neden oldu ki ya..
merhaba canim,
nasilsin iyimisin, Tuna beyde iyi insallah.. masallah ikinci asisinida olmus, ooohhh ne güzel.. Bizde o günleri görürüz insallah. Evet canim ya bizimde pek fazla kalmadi, dün bende kontroldeydim doktorda. Allaha sükür yaramaz bir durum yok. Oglusumun gelisimi iyi, kilosuda 1.800 gr olmus. Bu arada doktorla dogumu konustum ve sezeryana karar verdigimi söyledim, o da tamam dedi. Simdi tek sey hastaneye söyleyecegim, oradanda sezeryani konusmak icin randevu verecekler. Insallah dogru karari vermisimdir ve hayirlisi olur
merhaba canim,
nasilsin iyimisin yazismayali. Sali günü bende kontroldeydim, sükür iyi hersey. Oglumun gelisimi iyi. Yukarida da yazmistim kilosunu falan. Senin bebiste masallah iyi büyümüs annesi, ona iyi bakmissin. Agrilarda artacak, nefes darligi cekecegiz falan, iyice agir vasita olacagiz... Rabbim yar ve yardimcimiz olsun insallah...
sonunda şeker yüklemesini yaptırdım bugün şükür bitti, saatte bir 3 kere kan verdim, öğleye kadar açlığı cabası, bakalım yarın alıcam sonuçları doktor 120 ve üzeri olursa hemen gel demişti bakalım nasıl çıkacak...
merhaba ben de ilk bebeğime 23 haftalık hamileyim, çok güzel bir duygu gerçekten, Allah kimseye eksikliğini yaşatmasın, düne kadar doktor %90 kız diyodu ama kızlar da yanılma payı oluyo senin ki de tam göstermiyo diyodu, bu yüzden hala çok heves etmeme rağmen hiçbişey almamıştım bebeğime, ama dün renkli ultrasyon sonucunda kız olduğu iyice belirginleşti
Allah hepimizin bebeğini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin..