ay yavrum benim.ne güzel dimi o hareketler.sende oglan annesi olcaksin dimi hatice Can insallah.ben dusunyuorum simdi hareketlide ilerde nasil olcak ayni tarzda hareketli olursa valla bas etmek zor
.ama yeterki saglikli olsun dunyaya gelsinlerde gerisi bos
bende gece kasilmaalri basinc agri uyku bozuklugu ve mide yanmarlini hic saymiyorum bile.yavas yavas alistim galiba.birazda sizlerdede oldugunu ögrenince anladimki olmasi gerkeen öyle diyip sabr ediyorum.
bu arada doguma hazirlikla ilgli kurs falan verilyioor.aliyomusun o kurslardan.ben pekde dusunmedim simdide bana yakin olan yerlerde kontenjan dolmus.özellikle hamile jimnastigi iyimi gelir diyodum.kilom toplamda on kilo aldim sisman sayilmam karnim büyüyor ama bugun baktim ayaklarima kadar sanki selülit olmusum.disarisi soguk faland emeden yürüyüs mü yapsam ne yapsam karar vermeedim.aslinda tatildeyken suda fitnes yapyirdum yuzuyordum iyiydi ama simdi git sogukta yüz gel sonrada gelirken hasta olurmuyum diyorum.öylece duusncelerdeyim.
bende listelere göre arastirdim.ic camasirlarimi hazirladim.bebisiminkielri yikiycam .bavulu indirdim..bavul orda durdukca elime geceni atarim icine dedim.ama ilk heves aldiigm bebegimin giysileri,tulum ic atletleri falan hep 50 beden.acaba cokmu kucuk almisim diyorum.sen kac beden aldin.bilmeyince iste.yikamadan önce ögrenimde belki yenisini alir bunalri veririm yerine.tarihleride cok gecti degisim zamaninin
evet bende oglus annesi olacagim nasipse. Hareketleri gercekten güzel, orda oldugunu bilmek rahatlatiyor insani. Dedigin gibi cok hareketli olurlarsa bizi baya yorarlar gibime geliyor. Abimin oglu öyleymis anne karninda yengem diyor.. simdide yerinde durdugu yok
. Kiz cok sakindi diyor, gercekten kiz su andada sakin (tütütüt masallah
), oturur kendi oynar, gecen hafta sonu dogum gününü yaptik bizde, 1 yasina girdi.
Yasadigimiz seyleri diger hamislerinde yasadigini okudukca insan rahatliyor, yanliz olmadigimizi hatirliyoruz en azindan ve sabrediyoruz. Bu sabrin sonunda Allahin izniyle güzel hediyeler bizi bekliyor.
O doguma hazirlik kurslarina bende gitmedim canim ya, sanki dogumdan beni daha da cok korkutacaklarmis gibime geliyor ne bilim. Bende tam olarak kac kilo aldim merak ediyorum, yarin ki kontrolde tartilirim belli olur bakalim artik, insallah cok almamisimdir. 12 kg falan olsa yine iyi. Bende o kadar sisman biri degilim, minyon bir yapim var.
Bu arada yüzmeye gidip gelirken dedigin gibi hasta falan olursun dikkat et.
Bebek kiyafetleri konusunda, ben boyu kac santim olacak emin olamiyorum, o yüzdende henüz kiyafet almadim canim ya... yarin doktor tahmini bisey diyebilirse, o zaman bir iki tane alicam, hastaneden cikarken giydirmek icin, ondan sonrasinada bakarim artik.. Cok asiriya kacma canim kiyafet alirken, cünkü cok hizli büyüyorlar minikler
, abimler bile aldilar öyleece kaldi cogu sey.. ben onlardanda alacagim kiyafet, hediyede gelir zaten. iste öyle idare edecegiz bakalim
)