Ilk bebeğine hamile anne adayları heyecanımızı beraber paylaşalım

herkese merhaba :) ben yeni katıldım aranıza 17 haftalık hamileyim bende.. ilk bebeğim benimde çok heyecanlıyım.dün öğrendik bebeğimiz cinsiyetini... bi oğlumuz olacak çok şükür :) allah hepimize sağlıcakla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inş. :)

Slm kızlar nasılsınız, uzun zamandır uğrayamıyorum annemlerden döndüm, sanırım artık yemek yapabiliyorum.
Bugün güzelce kahvaltı yaptım, artık 2li ve 3lü test zamanımız geldi.
Bu arada doktorum büyük ihtimal erkek dedi, benim içimede erkek doğuyordu :))
Kızlar bu testleri tam zamanında yaptırmak zorundamıyım?
Öbür aya yaptırsam olmazmı, taşınıyorum malesef şimdi vakit bulmak çok zor olacak...

iyi olmana sevindim.valla testleri tam haftasina göre yaptirman önemli.ben ikisinide kacirmistim.doktor arayisim sirasina denk geldiydi.sonra prenatal tani yani genel ultrason muayenesiyle her seyini ögrendim ve kurtardim cok sükür ama ordaki doktor keske ikili üclü testleri kacirmasaydiniz onlnar gercekten cok önemli tani koyduran testler demisti.o yuzden tasinma falan derken bosver bebegini dusun ve git yaptir.sonra pisman olursun.

herkese merhaba :) ben yeni katıldım aranıza 17 haftalık hamileyim bende.. ilk bebeğim benimde çok heyecanlıyım.dün öğrendik bebeğimiz cinsiyetini... bi oğlumuz olacak çok şükür :) allah hepimize sağlıcakla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inş. :)

ÇOK SEVİNDİM ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN SAĞSAĞLİM ALIRSIN KUCAĞINA İNŞALLAH :):emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar:

amin canim, güzel dualarin icin. Insallah dedigin gibi dogumdan sonra ki depresyon fazla sürmez, bazilari söyledigin gibi tedavilerle ancak geciyormus.

Benim tahmini dogum tarihi 5 nisan, normal dogurursam. Ama ben korktugum icin sezeryan istiyorum, bakalim ne olacak... belli olursa zaten paylasirim hemen. Yarin kontrole gitcez teyzesi, dualarini eksik etme, güzel haberlerle gelelim oglusumla...

Bu arada Asya prenses nasil, ameliyattan bisey kalmadi demi, yani o SIKINTILARI atlattiniz degil mi?? Onu cok cok öp benim yerime... Senin böyle arada girip yazman cok iyi geliyor inan ki, yanlizligimizi unutuyoruz...:emir_bebek::nazar:

hadi bakalim insallah allah gonlune gore versin....ben hep normal dogum normal dogum diyordum kizim icimde donmedi donmeye de niyeti yoktu...dr.um ters dogum yaptik ama riskleride var dedi bnde kabul etmedim ozaman sezeryan dedi hatda 14 kasimda dr.la sezeryana karar verdik araligin 4unde hastaneye yatip 5indede sezeryan olacaktim ama 17 kasimda suyum patladi saat 11h56da 2h31 dede kucagima aldim iyikide normal dogum yapamamisim baksana suyum onceden geldi 4cm aciklikla sezeryana girdim ozamana kadar hic bir sey hissetmedim ne agri ne sizi zaten 2cm daha acilsa dogum basliyor ozaman ama butun suyum bosaldi ama sukur ne oncesi ne sezeryan sonra si agrim olmadi sadece oturuken kalkerken cekme oldu okadar bnm yasadigim yerde 7 gun boyunca sezeryan olan lari hastanede yatiriyorlar dikisler atana kadar ben ucuncu gunu cikmak istedim cunku agrim yokdu agri olmayincada hastanede durmak olum gibi en sonunda dr.a kovdurdum kendimi sadece bol bol yuru belkide oyuzden boyle rahatdim....korkma kiz normal dogumdan egerki kizim ters olmasaydi normal dogum yapacacktim dusun 2cm daha acilsa dogum yapacaktim inankikorkuldugu kadar degil bakma sen oyle bagirdiklarina sadece korktuklari icin

iyi sukurler olsun bitti yaaa yavrum anca kendine geldi tesekkur ederim tatlim cok sagol insallah hadi bakalim gorursun oglunu ozaman buyudukce daha da tatli oluyorlar

selam kızlar herkes nasıl?
berraksudan haber var mı?pek göremiyorum..umarım çok iyilerdir..
bizde bugün oğluşuma aşı vurdurmaya gittik..azcık ağladı:KK43: ama sarılık için kan aldıklarında çooook daha fazla ağlamıştı.hatta sesi kısılmıştı yavrumun..o ağladıkça bende ağladım..en sonunda hemşire beni dışarı attı:)) dedim ki o an onun elini acıtacaklarına keşke benim canımı yaksalar dedim..ondan bi kere kan alacaklarına benden 50 kere alsalar dedim..bi parçam o benim..onun canı yanınca benimde canım yanıyor ..demek ki bi parçam dışarda benim..Rabbim hepimizin meleklerini korusun.:nazar::nazar::nazar:

ilk zamanlar zor biliyorsun ugrasiyordur ne yapsin....ayyyy cok zor bir durum insanin ici aciyor resmen cok iyi anliyorum seni zamanla alisilinir diyecem ama buna alisilmaz ne yapalim artik aglaya aglaya vurduracaz....bebisin nasil uyku duzeni falan

iyi olmana sevindim.valla testleri tam haftasina göre yaptirman önemli.ben ikisinide kacirmistim.doktor arayisim sirasina denk geldiydi.sonra prenatal tani yani genel ultrason muayenesiyle her seyini ögrendim ve kurtardim cok sükür ama ordaki doktor keske ikili üclü testleri kacirmasaydiniz onlnar gercekten cok önemli tani koyduran testler demisti.o yuzden tasinma falan derken bosver bebegini dusun ve git yaptir.sonra pisman olursun.

Saol canımcım, yaptırayım en iyisi...
Bu arada doktora sorduk, sağlık ocağına kayıt yaptırın dedi, onlar takibini yapıp iğne vuruyorlarmış...

kizlarrrrrr,tazecik annisler anne adaylari.
bugun oglumu gördüm.ne özlemisim ne özlemisim.kiprdagim benim.oy oy oy yerim onu ben.pipisinide gördüm.besbelli anaaaaa.....
35 cm olmus boyusu 1008 gr kilosu.masallah tütütütütütü :nazar::nazar::nazar: :KK9::KK9::KK9:
büyümüs teyzeleri oglum.darisi sizin bebislerinize .dr hersey cok guzel .bua ydan sonra agrilarin artacak artik hazirlikli ol anormal bsie yok dedi.sabaha kadar ellerim kollarim sizladiydida.megerse hamilelikte cogunlukta olurmus.öyle istee.

Kızlar bende yolculuktan sonra bel ağrısı başladı bu normalmi sizce, arasıra karnımda da ağrı oluyor.
Doktora sorsammı acaba?
Herşey içinde aramak istemiyorum ama belimin sağ tarafı çok ağırıyor :KK43:(

Bugun oglumu gördüm.ne özlemisim ne özlemisim.kiprdagim benim.oy oy oy yerim onu ben.pipisinide gördüm.besbelli anaaaaa.....
35 cm olmus boyusu 1008 gr kilosu.masallah tütütütütütü :nazar::nazar::nazar: :KK9::KK9::KK9:
Büyümüs teyzeleri oglum.darisi sizin bebislerinize .dr hersey cok guzel .bua ydan sonra agrilarin artacak artik hazirlikli ol anormal bsie yok dedi.sabaha kadar ellerim kollarim sizladiydida.megerse hamilelikte cogunlukta olurmus.öyle istee.

kaç aylık oldu senin. Benim günler geçmiyor dün ultrasonda baktık cinsiyetini göremedik 15 uğraştık ama çok haretli sürekli takla attı göremedik ama bu bile yetti gözümün önünde sürekli hareketleri.keşke imkanım olsa da istediğim zaman görebilsem off off geçmiyo günler geçmiyo

sonunda şeker yüklemesini yaptırdım bugün şükür bitti, saatte bir 3 kere kan verdim, öğleye kadar açlığı cabası, bakalım yarın alıcam sonuçları doktor 120 ve üzeri olursa hemen gel demişti bakalım nasıl çıkacak...

herkese merhaba :) ben yeni katıldım aranıza 17 haftalık hamileyim bende.. Ilk bebeğim benimde çok heyecanlıyım.dün öğrendik bebeğimiz cinsiyetini... Bi oğlumuz olacak çok şükür :) allah hepimize sağlıcakla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inş. :)

senin belirttileri varmıydı ye tatlı doğur hakkıyı ye ekşiyi doğur ayşeyi falan gibi daha önce ultrasonda baktınız mı hareketleri nasıldı

ilk zamanlar zor biliyorsun ugrasiyordur ne yapsin....ayyyy cok zor bir durum insanin ici aciyor resmen cok iyi anliyorum seni zamanla alisilinir diyecem ama buna alisilmaz ne yapalim artik aglaya aglaya vurduracaz....bebisin nasil uyku duzeni falan

dediğin gibi ilk günler ya uğraşıyordur kızcağız..oğlumun uyku düzeni soruna gelince:KK43:(( pek düzenimiz yok teyzesi..yine çoook uykusuzum ben klasik olarak..15 dk da bir uyanıyor..kesintisiz uyumuyor bi türlü.birde bu gece 4 ten sabah 6 ya kadar bakındı:)) öyle yüzüme bakıyor bende mıncıklıyorum tabi iyice uykusu açılıyor..bugün kontrolümüz vardı..benim ve oğlumun..benim rahim ve yumurtalıklar iyi durumda çok şükür..dr 1,5 sene sonra 2. yi yap diyor:KK1::KK1:olur dedim bende..oğlumun da aylık genel kontrolü vardı..o da iyi çok şükür Allaha.böyle işte canım..birde oğlum pişik oldu:KK43: baya kötü..ne yaptıysam geçmiyor..bezini o kadar sık değiştiriyorum ki ama yine oluyor. dr bünyesi alerjik biraz ondan olur dedi..krem yazdı inşallah iyi gelir..

merhaba ben de ilk bebeğime 23 haftalık hamileyim, çok güzel bir duygu gerçekten, Allah kimseye eksikliğini yaşatmasın, düne kadar doktor %90 kız diyodu ama kızlar da yanılma payı oluyo senin ki de tam göstermiyo diyodu, bu yüzden hala çok heves etmeme rağmen hiçbişey almamıştım bebeğime, ama dün renkli ultrasyon sonucunda kız olduğu iyice belirginleşti :emir_bebek:
Allah hepimizin bebeğini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin..

dediğin gibi ilk günler ya uğraşıyordur kızcağız..oğlumun uyku düzeni soruna gelince:KK43:(( pek düzenimiz yok teyzesi..yine çoook uykusuzum ben klasik olarak..15 dk da bir uyanıyor..kesintisiz uyumuyor bi türlü.birde bu gece 4 ten sabah 6 ya kadar bakındı:)) öyle yüzüme bakıyor bende mıncıklıyorum tabi iyice uykusu açılıyor..bugün kontrolümüz vardı..benim ve oğlumun..benim rahim ve yumurtalıklar iyi durumda çok şükür..dr 1,5 sene sonra 2. yi yap diyor:KK1::KK1:olur dedim bende..oğlumun da aylık genel kontrolü vardı..o da iyi çok şükür Allaha.böyle işte canım..birde oğlum pişik oldu:KK43: baya kötü..ne yaptıysam geçmiyor..bezini o kadar sık değiştiriyorum ki ama yine oluyor. dr bünyesi alerjik biraz ondan olur dedi..krem yazdı inşallah iyi gelir..

Cnm oyle ilk zamnlar ama gececek tatlim bilmiyorum kullndm mi ben prima kullniyorym burda pampers genelde alerji olan bebeklere iyi geliyor bes yildizli koruma al kreme devm et hemn gecirmiyor ama devm et

Cnm oyle ilk zamnlar ama gececek tatlim bilmiyorum kullndm mi ben prima kullniyorym burda pampers genelde alerji olan bebeklere iyi geliyor bes yildizli koruma al kreme devm et hemn gecirmiyor ama devm et

bende prima kullanıyorum canım ama geçmiyor:KK43:
dr biraz daha geçmezse bezini değiştirelim bazı bebeklerde alerji yapıyor dedi..olmazsa bir iki hafta sonra huggies e geçicez..bepanten krem yazdı birde..çok üzülüyorum onun canı yanınca neden oldu ki ya..

bende iyiyim çok şükür canım ..sadece uykuya hasretim..yorgunum birde üstüne gelen giden olunca yorgunluk katlanıyor:KK43:(
oğlum 2. aşısını oldu teyzesi.ilk dozu doğduğu gün vurdular diğer dozu da dün vuruldu..hepatit b aşısı.seninde az kaldı Allah sağlıkla kurtarsın inşallah..bende seni öpüyorum canım

merhaba canim,
nasilsin iyimisin, Tuna beyde iyi insallah.. masallah ikinci asisinida olmus, ooohhh ne güzel.. Bizde o günleri görürüz insallah. Evet canim ya bizimde pek fazla kalmadi, dün bende kontroldeydim doktorda. Allaha sükür yaramaz bir durum yok. Oglusumun gelisimi iyi, kilosuda 1.800 gr olmus. Bu arada doktorla dogumu konustum ve sezeryana karar verdigimi söyledim, o da tamam dedi. Simdi tek sey hastaneye söyleyecegim, oradanda sezeryani konusmak icin randevu verecekler. Insallah dogru karari vermisimdir ve hayirlisi olur.

merhaba,
hayirli olsun canim.

hadi bakalim insallah allah gonlune gore versin....ben hep normal dogum normal dogum diyordum kizim icimde donmedi donmeye de niyeti yoktu...dr.um ters dogum yaptik ama riskleride var dedi bnde kabul etmedim ozaman sezeryan dedi hatda 14 kasimda dr.la sezeryana karar verdik araligin 4unde hastaneye yatip 5indede sezeryan olacaktim ama 17 kasimda suyum patladi saat 11h56da 2h31 dede kucagima aldim iyikide normal dogum yapamamisim baksana suyum onceden geldi 4cm aciklikla sezeryana girdim ozamana kadar hic bir sey hissetmedim ne agri ne sizi zaten 2cm daha acilsa dogum basliyor ozaman ama butun suyum bosaldi ama sukur ne oncesi ne sezeryan sonra si agrim olmadi sadece oturuken kalkerken cekme oldu okadar bnm yasadigim yerde 7 gun boyunca sezeryan olan lari hastanede yatiriyorlar dikisler atana kadar ben ucuncu gunu cikmak istedim cunku agrim yokdu agri olmayincada hastanede durmak olum gibi en sonunda dr.a kovdurdum kendimi sadece bol bol yuru belkide oyuzden boyle rahatdim....korkma kiz normal dogumdan egerki kizim ters olmasaydi normal dogum yapacacktim dusun 2cm daha acilsa dogum yapacaktim inankikorkuldugu kadar degil bakma sen oyle bagirdiklarina sadece korktuklari icin

iyi sukurler olsun bitti yaaa yavrum anca kendine geldi tesekkur ederim tatlim cok sagol insallah hadi bakalim gorursun oglunu ozaman buyudukce daha da tatli oluyorlar

merhaba evanurcum,
sagolasin canim. Insallah hayirlisi olur, dün kontrolde konustum dogum konusunu, hastaneyede bildirecegim ondan sonrasina bakalim artik. Rabbim kolay dogum nasip etsin cümlemize. Sen nasilsin iyimisin??? Asya´ninda iyi olmasina cok sevindim canim.

bugun oglumu gördüm.ne özlemisim ne özlemisim.kiprdagim benim.oy oy oy yerim onu ben.pipisinide gördüm.besbelli anaaaaa.....
büyümüs teyzeleri oglum.darisi sizin bebislerinize .dr hersey cok guzel .bua ydan sonra agrilarin artacak artik hazirlikli ol anormal bsie yok dedi.sabaha kadar ellerim kollarim sizladiydida.megerse hamilelikte cogunlukta olurmus.öyle istee.

merhaba canim,
nasilsin iyimisin yazismayali. Sali günü bende kontroldeydim, sükür iyi hersey. Oglumun gelisimi iyi. Yukarida da yazmistim kilosunu falan. Senin bebiste masallah iyi büyümüs annesi, ona iyi bakmissin. Agrilarda artacak, nefes darligi cekecegiz falan :KK1:, iyice agir vasita olacagiz... Rabbim yar ve yardimcimiz olsun insallah...

dr biraz daha geçmezse bezini değiştirelim bazı bebeklerde alerji yapıyor dedi..olmazsa bir iki hafta sonra huggies e geçicez..bepanten krem yazdı birde..çok üzülüyorum onun canı yanınca neden oldu ki ya..

bnce bkleme doktoru degistir bezini bez dokunuyor belli bepanteni bende kullandim memnun kalmadim dermotolon kullaniyorum cok iyi geldi ama hemen gecmez pisigi iki gun kullandikdan sonra azalmalari goreceksin pisiklerin ama bepanten iyi gelmemisti bize...oyuzden de bebegin huzursuz olur al baska bir bez bir paket kullan zaten hemen belli ediyor kendini yarayip yaramadigini normlade prima alerji yapmiyor acaba buranin kiyle oraninki farkli malda mi ki cunku bnde pampers kullaniyorum turkiyede de prima artik turkiede kimbilir kac bez degistiririm bnce sen al hemen dene yeni bezi yazik dr u bekleme

haticecim insallah hersey istedigin gibi olur insan cok heyecanlaniyor gunu de verildimi her an muhtesem yaaa hele bir al lkucagina isde ozaman bir baska iyi sukurler olsun tatlim zor gunlerdi ama bitti subatin 17sinde 3aylik olacaz insallah

ya film gibi evanurla aranizdkai sohbet. ne hoss.:nazar:bizde o günelri görseydik keske.simdiden pisik uykusuzluk muhabbetleri.kulagima ninni gibi geliyo sizin yorgunluklariniz :KK9::KK9: cok hos.darisi bizelre olsun.iyi bu site varda kafamiza takilani burda hemen sorup cevap almak daha guzel.
bu arada ablam yenidogan bebisinde pisik sorunu yasamisti.doktoru ona aci disindaki tarcin gibi baharatli seyleri yasaklamisti.bol su yesillik yemisti.maydanoz marul gibi.bizim yedigimiz bebisimizi cisinden bile etkiliyo ya dusununce ne kadar imkansiz gibi.insallah bir an önce iyilesir oglusun annesi.ben simdi bile geceleri karnidma oglumu seviyorum dogduugnda heralde gece uykusu olmicak benim oglumunda :KK9::KK9::KK9:

merhaba canim,
nasilsin iyimisin, Tuna beyde iyi insallah.. masallah ikinci asisinida olmus, ooohhh ne güzel.. Bizde o günleri görürüz insallah. Evet canim ya bizimde pek fazla kalmadi, dün bende kontroldeydim doktorda. Allaha sükür yaramaz bir durum yok. Oglusumun gelisimi iyi, kilosuda 1.800 gr olmus. Bu arada doktorla dogumu konustum ve sezeryana karar verdigimi söyledim, o da tamam dedi. Simdi tek sey hastaneye söyleyecegim, oradanda sezeryani konusmak icin randevu verecekler. Insallah dogru karari vermisimdir ve hayirlisi olur

merhaba canim,
nasilsin iyimisin yazismayali. Sali günü bende kontroldeydim, sükür iyi hersey. Oglumun gelisimi iyi. Yukarida da yazmistim kilosunu falan. Senin bebiste masallah iyi büyümüs annesi, ona iyi bakmissin. Agrilarda artacak, nefes darligi cekecegiz falan :KK1:, iyice agir vasita olacagiz... Rabbim yar ve yardimcimiz olsun insallah...

canim iyi olmaniza cok sevindim.masallah oglun topac gibi olmus.demek özellikle son haftalarda kilo atagi basliyo.ama neden sezeryana karar verdin anliyamadim.korku mu sartlarmi? ben simdi son anda özel bir durum olmadikca normal dusunuyorum.Epidural ile kisa zamanda daha az aciyla normale dönmek icin.benim kimsemde yok buralardaannem gelecek gerci ama ben daha cok manevi destegi icin istiyorum onu yanimda.olsada is basa düsüyor sonucta gercide.hayirlisi bakalim.esimde normalinde bakar ama dogum zamanalri panik yapmazsa tabi.:KK9:

dün tartildim bir ayda 6 kilo almisim.gercekten agir vasita oldum.valla artik makarnaydi pilavdaki haftada bir boile yemicem ya,zaten bebegede cok bir faydasi yokmus.patatesle ihtiyacimi ara ara karsilarim.annem ara ara kisir ye diyor.bulgur kilo yapmiyo icide bol yesillik yanindada ayran heheheh.canim yemekde istemiyo.gunde 3 litre su iciyorum ama icim yaniyo hala sanki.doktora gittim.diabet kontrolü yapcakmisiniz diye.gerek görmedi.iyiymisim.herkez kendi yaptirinca merak ettiydimistege baglimi yapiliyor diye.sen yaptirdinmi?

bu arada prenatin söyledigi otuzuncu hafta kontrolde bebisimin erken dogup dogmiycagi belli olacakti ya.dün 28.hafta olmasina ragmen doktorum karnima giden damarlardaki kan sayimini simdiden ölceleim dedi.gayet iyi normal dedi.uc hafta sonra tekrar ölcecek.ama büyük ihtimal Allahim bilir ama erken dogum riskim yokmus.bende diyorum oglum seni seviyorum ama sen yinede vaktinde gel diye...:KK49:

sonunda şeker yüklemesini yaptırdım bugün şükür bitti, saatte bir 3 kere kan verdim, öğleye kadar açlığı cabası, bakalım yarın alıcam sonuçları doktor 120 ve üzeri olursa hemen gel demişti bakalım nasıl çıkacak...

hayirli sonuclar insallah hic bir seyin yoktur.doktorunmu ostedi senmi yaptirmak istedin bu testi.benim ailedede yok diyemi bilmyiorum istemedi doktorum.

merhaba ben de ilk bebeğime 23 haftalık hamileyim, çok güzel bir duygu gerçekten, Allah kimseye eksikliğini yaşatmasın, düne kadar doktor %90 kız diyodu ama kızlar da yanılma payı oluyo senin ki de tam göstermiyo diyodu, bu yüzden hala çok heves etmeme rağmen hiçbişey almamıştım bebeğime, ama dün renkli ultrasyon sonucunda kız olduğu iyice belirginleşti :emir_bebek:
Allah hepimizin bebeğini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin..

Amin canim insallah.senide tebrik ederim.Allah sag salim dunyaya getirip bakmak buyutmek nasip etsin hepimize.bu sene kiz bebek erkek bebek esit gidiyo galiba.ne guzel...

X