-
- Konu Sahibi berraksuuu
- #3.961
evet canım yemek yemeye vakit olmuyor hatta lavaboya gitmeye bile
bakalım bizim kırkımıza daha var..uykumuz da düzene girerse misss olacak..28 günlük oldu oğluşum bugün teyzesi.daha kırkımıza var.ama çok şükür yarı kırkımız çıktı bile
haticecim simdi sende nasil heyecan vardir heeeee....az kalmis sabir biraz daha son zamanlarda daha da agirlasiyor insan daha da bunaliyor bir an once olsun istiyorsun o da olur allahin izniyle kucagima aldigimda butun o zamanlari unuttum hatda bazen hamilelik resimlerime bakiyorum hayal gibi geliyor bana insallah agrisiz sizisiz alirsin bebisini saglikla kucagina kendine iyi bak bebisinede
merhaba canim,
sorma heyecan hat safhada, esimde cok heyecanli, bir an önce gelsin tosun diyor..evet canim az kaldi baya, insallah sag salim kucagimizada aliriz... amin canim amin..cok sagolasin sen ve diger destek olan arkadaslar... asya´yi öpüyorum kocaman...
Günaydın kızlar
bişey sorcam sizlere ben beyaz tenliyim normalde vucuudmda hiç tüy yoktur ama hamilelikte göbek bölgemde tüylenme oldu normal mi alsam bişey olur mu ?
gunaydin......
Tatlim ayni durum bendede oldu sakin aldirma aldigin zaman hep alinmak ister sonra o hamilelik hormonlarindan kaynaklandi dogumdan 2 ay sonra dokulecek bnm oyle oldu...zarari varmi bilmiyorum ama ben doktoruma sormustum dokulur diyince bana ellemedim hic elleme bnce...
hım :) böyle gezcez desene
bak dogsun ozaman goreceksin esin nasil seviyor ozaman okadar cok hosuna gidecekki o duyguda bambaska.....insallah alirsin sagsaglim kucagina oglusunu....sonra bnm gibi hamilelik resimlerine bakarak ruya gibi dersin ben iki gun once bakarken oyle oldum ruya gibiydi zaten asilama yaptirmasaydim hamile oldugumu anlamazdim sanirim ancak 5aylik olacamda karnim sisecekde ozaman anlardim zaten pco hastasiyim adetlerim berbat durumda ama sukurler olsun rabbime beni evlatsiz birakmadi darisi tum isteyenlerin basina insallah.....bizde seni optuk teyzesi oglusunuda...
merak etme bebegini kucagina aldigin zamn gobegine bakmaya bile firsatin olmayack ozamn unutacn sonra bir bakmussin yok olmus ben almadim simdi eskisi gibi iyikide almamidsim yoksa simdi almak zorunda olacktim
nasilsiniz? nasil gidiyor hamislikler? cogu ksiiden haber alamaz olduk umarim hekrez iyiydir. bebisleriyle beraber.benim oglumda masallah icimde kosmaya devam edercesine hareketli ,napiyosa artik. ilk kez rüyamda yuzunu gördüm bu gece.pamuk gibiydi.hafif sacliydida. esim aklimi oglumla bozdum saniyo.o kadar hareketli ve saat basi dürtüyo gibi.insan ister istemez oglummmmmmmmmmmm diye sesleniyo halbuki vucudmda herseye doymus hic bise ymeek istemiyo artik.böyle kahvaltimeze olcak slaata yada bol meyve.yesil elma hastasiyim mesela.yemek son gunlerde corba yapiyorum.bakliyat girsin boyazimiza diye. oglum biseden eskik kalmasindiede dikkat etmem gerekiyo.artik fasulyeyle piyaz yapyiorum kuruluktan börülceyle salata falan.yemegi yerine daha kolay yeniliyo.birde bol bol yogurt yiyorum su iciyorum.o yuzden allaha cok sukur kabizlik sorunum olmadi hic. ama cok yorgunum.bakalaim nolcak.su an uykudan kalktim kahvalti yaptim müthis yoruldum bile
bu arada karar vermeedim.hastane cantasina kendim icin 2 pijamami koysam gecelikmi.hangisi kolaylik oluyo.yeni alcamda o yuzden.yoksa ikisnide koy diceksinizde.bebis dogduugnda henuz biraz serin olur.gecelik rahat ama usurmuyum diyorum.
nasilsiniz? Nasil gidiyor hamislikler? Cogu ksiiden haber alamaz olduk umarim hekrez iyiydir. Bebisleriyle beraber.benim oglumda masallah icimde kosmaya devam edercesine hareketli ,napiyosa artik. Ilk kez rüyamda yuzunu gördüm bu gece.pamuk gibiydi.hafif sacliydida. Esim aklimi oglumla bozdum saniyo.o kadar hareketli ve saat basi dürtüyo gibi.insan ister istemez oglummmmmmmmmmmm diye sesleniyo halbuki Vucudmda herseye doymus hic bise ymeek istemiyo artik.böyle kahvaltimeze olcak slaata yada bol meyve.yesil elma hastasiyim mesela.yemek son gunlerde corba yapiyorum.bakliyat girsin boyazimiza diye. Oglum biseden eskik kalmasindiede dikkat etmem gerekiyo.artik fasulyeyle piyaz yapyiorum kuruluktan börülceyle salata falan.yemegi yerine daha kolay yeniliyo.birde bol bol yogurt yiyorum su iciyorum.o yuzden allaha cok sukur kabizlik sorunum olmadi hic. Ama cok yorgunum.bakalaim nolcak.su an uykudan kalktim kahvalti yaptim müthis yoruldum bile
Bu arada karar vermeedim.hastane cantasina kendim icin 2 pijamami koysam gecelikmi.hangisi kolaylik oluyo.yeni alcamda o yuzden.yoksa ikisnide koy diceksinizde.bebis dogduugnda henuz biraz serin olur.gecelik rahat ama usurmuyum diyorum.
biz daha geçen hafta 2 tulumm aldık bizim kuzuya. bi kaç gelen hediye var, başka da bi şey yok, çok özeniyorum ama eşim alışveriş yapmamam için tutuyo beni...
ay yavrum benim.ne güzel dimi o hareketler.sende oglan annesi olcaksin dimi hatice Can insallah.ben dusunyuorum simdi hareketlide ilerde nasil olcak ayni tarzda hareketli olursa valla bas etmek zor.ama yeterki saglikli olsun dunyaya gelsinlerde gerisi bos
bende gece kasilmaalri basinc agri uyku bozuklugu ve mide yanmarlini hic saymiyorum bile.yavas yavas alistim galiba.birazda sizlerdede oldugunu ögrenince anladimki olmasi gerkeen öyle diyip sabr ediyorum.
bu arada doguma hazirlikla ilgli kurs falan verilyioor.aliyomusun o kurslardan.ben pekde dusunmedim simdide bana yakin olan yerlerde kontenjan dolmus.özellikle hamile jimnastigi iyimi gelir diyodum.kilom toplamda on kilo aldim sisman sayilmam karnim büyüyor ama bugun baktim ayaklarima kadar sanki selülit olmusum.disarisi soguk faland emeden yürüyüs mü yapsam ne yapsam karar vermeedim.aslinda tatildeyken suda fitnes yapyirdum yuzuyordum iyiydi ama simdi git sogukta yüz gel sonrada gelirken hasta olurmuyum diyorum.öylece duusncelerdeyim.
bende listelere göre arastirdim.ic camasirlarimi hazirladim.bebisiminkielri yikiycam .bavulu indirdim..bavul orda durdukca elime geceni atarim icine dedim.ama ilk heves aldiigm bebegimin giysileri,tulum ic atletleri falan hep 50 beden.acaba cokmu kucuk almisim diyorum.sen kac beden aldin.bilmeyince iste.yikamadan önce ögrenimde belki yenisini alir bunalri veririm yerine.tarihleride cok gecti degisim zamaninin