Ilk bebeğine hamile anne adayları heyecanımızı beraber paylaşalım

Ne cabukda oldu massallh az kalmis bir aylik olmasina massallh tuna prense.... Kirkini atlat rahatliyacksn ayyyy ben ameliyatdan sonra rahatladim su anda bile aksam ondan gece on iki bucug kadar sabhda ondan on iki bucuga kadar Kriz zamnlarimiz bu saatler dolana kadar araliksiz agliyor dr sordum kolik Olan bebekler saatlerce aglarmis bnmkide oyle nefret ediyorum bu ssatlerin hic gelmesini istemyorm ama hemende geliyor maksimum alti ay dedi dr daha iki ay dokuz gunluk bir dahaki ay asi si var bu ay yaptirdim gecen cuma dort gun boyunca cok mizmizdi birdahaki ayda hazirlamam lazim kendimi inanki uyku dyzenini bulsa bile bitmiyor bir turlu kizimin agzini kapatamadim

merhaba canim,
sorma heyecan hat safhada, esimde cok heyecanli, bir an önce gelsin tosun diyor..evet canim az kaldi baya, insallah sag salim kucagimizada aliriz... amin canim amin..cok sagolasin sen ve diger destek olan arkadaslar... asya´yi öpüyorum kocaman...

Günaydın kızlar

bişey sorcam sizlere ben beyaz tenliyim normalde vucuudmda hiç tüy yoktur ama hamilelikte göbek bölgemde tüylenme oldu normal mi alsam bişey olur mu ?

bak dogsun ozaman goreceksin esin nasil seviyor ozaman okadar cok hosuna gidecekki o duyguda bambaska.....insallah alirsin sagsaglim kucagina oglusunu....sonra bnm gibi hamilelik resimlerine bakarak ruya gibi dersin ben iki gun once bakarken oyle oldum ruya gibiydi zaten asilama yaptirmasaydim hamile oldugumu anlamazdim sanirim ancak 5aylik olacamda karnim sisecekde ozaman anlardim zaten pco hastasiyim adetlerim berbat durumda ama sukurler olsun rabbime beni evlatsiz birakmadi darisi tum isteyenlerin basina insallah.....bizde seni optuk teyzesi oglusunuda...

Günaydın kızlar

bişey sorcam sizlere ben beyaz tenliyim normalde vucuudmda hiç tüy yoktur ama hamilelikte göbek bölgemde tüylenme oldu normal mi alsam bişey olur mu ?

gunaydin......

tatlim ayni durum bendede oldu sakin aldirma aldigin zaman hep alinmak ister sonra o hamilelik hormonlarindan kaynaklandi dogumdan 2 ay sonra dokulecek bnm oyle oldu...zarari varmi bilmiyorum ama ben doktoruma sormustum dokulur diyince bana ellemedim hic elleme bnce...

hım :) böyle gezcez desene

angellllllllllll nasilsin?prensesin nasil.geriye dönük okudum özeldende msj gönderdim ama olmadi galiba beceremiyorum..baska bir angel daha var.sen bayadir yazamamissin.naaptin merak ediyorum.netindemi bir problem var acaba .tahmin ediyorum anneni ziyarettesinizdir. insallah iyisinizdir.kendine iyi bak.

evanurum,
inan yazdiklarini okurken duygulandim. Baya bir hassaslasiyor insan hamileyken... esim simdiden seviniyor, dedigin gibi hele dogsun o zaman daha da sevinecek. Tosunum diyor gel artik bir an önce, evimizde ses olsun diyor. Amin canim insallah dualarini eksik etme.

Benim hamileligim hala bana saka gibi geliyor, kucagimiza alinca sanirim ciddiyetini anlayacagiz. Iki kere bebisimi kaybedince, ister istemez insan endise ediyor. Allaha sükür bu haftaya gelebildik, Allahin izniyle. Ilk baslarda hic inanamiyorum hamileligime, ama yavas yavas karnim büyümeye baslayinca biraz daha iyi anliyor insan, helede tekmeleri gelince.. tekme attigi zaman seviniyorum simdi..

Rabbim kimseyi evlatsiz birakmasin, isteyen dileyen herkese hayirli evlatlar nasip etsin. Seni ve Asya´yi kocaman öpüyorum... dikkat edin kendinize... sevgiler selamlar

2 haftadır şeker testini yaptıramadım, inşallah yarın bi problem çıkmaz da hallederim. 5,5 aylık oldu benim kuzum da. bazen çok hareketli bazen pek yüz vermiyo bana bakalım tekmelerini ne zaman hissedicem, aslında geçen gün ciddi bi hareket oldu, acaba tekme mi atıyo diye düşündüm ama daha çok erken herhalde tekme için, neyse kızlar bebişlerinize ve size iyi haftalar, dikkat edin kendinize...

merak etme bebegini kucagina aldigin zamn gobegine bakmaya bile firsatin olmayack ozamn unutacn sonra bir bakmussin yok olmus ben almadim simdi eskisi gibi iyikide almamidsim yoksa simdi almak zorunda olacktim

ay ay tabi düşüncesi bile heycanlandıryo beni mis mis koklıcam onu

Arkadaşlar, bulantılardan ne haber? ben 10+6 haftalık hamileyim ve yaklaşık bir aydır öldüm bulantı kusma vs. durumlarından. çok zor zamanlarım oldu inş daha olmaz. yavas yavas azalıyor gibi ama bakalım. hamileliğimden bile zevk alamadım enteresan bir durumdu. bu durumda olan herkese Allah yardım etsin inş.

nasilsiniz? nasil gidiyor hamislikler? cogu ksiiden haber alamaz olduk umarim hekrez iyiydir. bebisleriyle beraber.benim oglumda masallah icimde kosmaya devam edercesine hareketli ,napiyosa artik . ilk kez rüyamda yuzunu gördüm bu gece.pamuk gibiydi.hafif sacliydida. esim aklimi oglumla bozdum saniyo.o kadar hareketli ve saat basi dürtüyo gibi.insan ister istemez oglummmmmmmmmmmm diye sesleniyo halbuki vucudmda herseye doymus hic bise ymeek istemiyo artik.böyle kahvaltimeze olcak slaata yada bol meyve.yesil elma hastasiyim mesela.yemek son gunlerde corba yapiyorum.bakliyat girsin boyazimiza diye. oglum biseden eskik kalmasindiede dikkat etmem gerekiyo.artik fasulyeyle piyaz yapyiorum kuruluktan börülceyle salata falan.yemegi yerine daha kolay yeniliyo.birde bol bol yogurt yiyorum su iciyorum.o yuzden allaha cok sukur kabizlik sorunum olmadi hic. ama cok yorgunum.bakalaim nolcak.su an uykudan kalktim kahvalti yaptim müthis yoruldum bile

bu arada karar vermeedim.hastane cantasina kendim icin 2 pijamami koysam gecelikmi.hangisi kolaylik oluyo.yeni alcamda o yuzden.yoksa ikisnide koy diceksinizde.bebis dogduugnda henuz biraz serin olur.gecelik rahat ama usurmuyum diyorum.

merhaba canim,
hamd olsun iyi gidiyor, arada sirada ki agrilari, kasilmalari ve sertlesmeleri saymazsak... sen nasilsin, bebisinde iyi sanirim yazdiklarina göre? Bizim ki bazen uzak dogu sporu yapiyor gibi tekmeliyo , aman tek tekmelesin iyi oldugunu anliyorum o zaman . masallah oglusunu iyi besliyorsun canim... insallah bende besleyebiliyorumdur, yarin insallah ögrenebilirim kilosunu ve boyunu.
Inan son zamanlarda hic yemek yapasim bile gelmiyor artik, ama mecburiyetten yapiyorum, anlamadim gitti niye böyle oluyor.. her yerim kopuyor sanki, iyice tembellestim. rüyanda görmen cok normal, ee yavas yavas sona yaklasiyoruz, iyice merak artiyor...

Hastane cantasini bende halen hazirlamadim, ama ne koyacaklarimin listesini yapacagim - ona göre kolay olur sanirim...

ayy sağlıklı kavuşursunuz umarım birbirinize

ay yavrum benim.ne güzel dimi o hareketler.sende oglan annesi olcaksin dimi hatice Can insallah.ben dusunyuorum simdi hareketlide ilerde nasil olcak ayni tarzda hareketli olursa valla bas etmek zor .ama yeterki saglikli olsun dunyaya gelsinlerde gerisi bos
bende gece kasilmaalri basinc agri uyku bozuklugu ve mide yanmarlini hic saymiyorum bile.yavas yavas alistim galiba.birazda sizlerdede oldugunu ögrenince anladimki olmasi gerkeen öyle diyip sabr ediyorum.
bu arada doguma hazirlikla ilgli kurs falan verilyioor.aliyomusun o kurslardan.ben pekde dusunmedim simdide bana yakin olan yerlerde kontenjan dolmus.özellikle hamile jimnastigi iyimi gelir diyodum.kilom toplamda on kilo aldim sisman sayilmam karnim büyüyor ama bugun baktim ayaklarima kadar sanki selülit olmusum.disarisi soguk faland emeden yürüyüs mü yapsam ne yapsam karar vermeedim.aslinda tatildeyken suda fitnes yapyirdum yuzuyordum iyiydi ama simdi git sogukta yüz gel sonrada gelirken hasta olurmuyum diyorum.öylece duusncelerdeyim.

bende listelere göre arastirdim.ic camasirlarimi hazirladim.bebisiminkielri yikiycam .bavulu indirdim..bavul orda durdukca elime geceni atarim icine dedim.ama ilk heves aldiigm bebegimin giysileri,tulum ic atletleri falan hep 50 beden.acaba cokmu kucuk almisim diyorum.sen kac beden aldin.bilmeyince iste.yikamadan önce ögrenimde belki yenisini alir bunalri veririm yerine.tarihleride cok gecti degisim zamaninin

Son düzenleme:
biz daha geçen hafta 2 tulumm aldık bizim kuzuya. bi kaç gelen hediye var, başka da bi şey yok, çok özeniyorum ama eşim alışveriş yapmamam için tutuyo beni...

biz daha geçen hafta 2 tulumm aldık bizim kuzuya. bi kaç gelen hediye var, başka da bi şey yok, çok özeniyorum ama eşim alışveriş yapmamam için tutuyo beni...

canim bende Türkiyede yasasam cogu seyim hediye gelirdi eminim ve bir patlaama yasanirdi.ilk dogdugunda giyebilmesi icin bi kac bise al ve bekle.sonrasini ona göre devam alirsin.benim fazla bir cevrem yok burda herseyiyle kendim ilgilenicem o yuzden mecbur yani.simdi araba bakiyordum Hauck markaya karar verdim.cok arastirdikca iyce kararsiz kaldiydim.simdi Hauck markayi begendim ve fazlada hakkinda bilgi edinmeden almayi istiyorum.yoksa sürekli bise cikiyor vazgeciyosun.önemli seyleri son anada birakma cunku bu sefer hesapta yüklü bir rakam görmekde var.o dahada kötü olmazmi?

evet bende oglus annesi olacagim nasipse. Hareketleri gercekten güzel, orda oldugunu bilmek rahatlatiyor insani. Dedigin gibi cok hareketli olurlarsa bizi baya yorarlar gibime geliyor. Abimin oglu öyleymis anne karninda yengem diyor.. simdide yerinde durdugu yok . Kiz cok sakindi diyor, gercekten kiz su andada sakin (tütütüt masallah), oturur kendi oynar, gecen hafta sonu dogum gününü yaptik bizde, 1 yasina girdi.

Yasadigimiz seyleri diger hamislerinde yasadigini okudukca insan rahatliyor, yanliz olmadigimizi hatirliyoruz en azindan ve sabrediyoruz. Bu sabrin sonunda Allahin izniyle güzel hediyeler bizi bekliyor.
O doguma hazirlik kurslarina bende gitmedim canim ya, sanki dogumdan beni daha da cok korkutacaklarmis gibime geliyor ne bilim. Bende tam olarak kac kilo aldim merak ediyorum, yarin ki kontrolde tartilirim belli olur bakalim artik, insallah cok almamisimdir. 12 kg falan olsa yine iyi. Bende o kadar sisman biri degilim, minyon bir yapim var.
Bu arada yüzmeye gidip gelirken dedigin gibi hasta falan olursun dikkat et.

Bebek kiyafetleri konusunda, ben boyu kac santim olacak emin olamiyorum, o yüzdende henüz kiyafet almadim canim ya... yarin doktor tahmini bisey diyebilirse, o zaman bir iki tane alicam, hastaneden cikarken giydirmek icin, ondan sonrasinada bakarim artik.. Cok asiriya kacma canim kiyafet alirken, cünkü cok hizli büyüyorlar minikler , abimler bile aldilar öyleece kaldi cogu sey.. ben onlardanda alacagim kiyafet, hediyede gelir zaten. iste öyle idare edecegiz bakalim )

Haticecim rabbim saglikla kucagina almk nasip etsin hérkesin insllh aaa dogum yaptikdan sonra o duygusallik dahada tavan yapiyor bn hep agladim bir bucuk ay boyunca sukur cabuk bitti logusalik depresyonu daha uzun surup psikolojik tedavilere kadar dayaniyor hele bir olSun bak nedir ki hamilelik yaninda bu sevgi hic bir seye bnzemiyor dogumu un gunu bellimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…