- 31 Ekim 2011
- 102
- 1
- Konu Sahibi berraksuuu
- #3.901
slm arkadaşlar hepinizin bebişlerine maşallah inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız, size bi sorum olacaktı gebelik kesesi 5-6.haftada görülüyormuş yanılmıyosam,bu 5-6 hafta sat göremi oluyo ???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben 12. Haftamdan beri kullanıyorum hergün şimdi 17+1 günlük hamileyim bana kilo aldırmadı aksine bu ay 3 kilo verdim gerçi benim bebeğim yememi engelliyor aslında gebeliğimden beri kilo veriyorum ama faydası olurmu size bilemem.
slm arkadaşlar hepinizin bebişlerine maşallah inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız, size bi sorum olacaktı gebelik kesesi 5-6.haftada görülüyormuş yanılmıyosam,bu 5-6 hafta sat göremi oluyo ???
evet sat sonra haftasını hesapla
evet cinsiyetimiz dün belli oldu ancak benm kızım şimdiden çok nazlı göstermedi daha öncesindebende 14, haftama giriyorum hayırlısı cinsiyeti bellimi ?
bende 14, haftama giriyorum hayırlısı cinsiyeti bellimi ?
ben 2 haftalıkken öğrendim Gerçi 2 haftalık olduğunu sanıyordum kan testinde fakat 5 haftalıkmşış şu an 17.haftamdayım. En doğru test kan testi yaptır en son adet tarihini yazarsan kaç haftalık olduğunu sende öğrenebilirsin.Hastaneye gittiğinde gebelik kesesini görebilirsin
çok saol canım,idrar testim pozitifde dr a nezaman gideyim diye karar vermek için sordum,erken davranmak istemiyorum daha önce hayal kırıklığı yaşadımda,umarım bunun
sonu iyi olur
glsh cım sen 2 gün önce 12+5 değilmiydin sninle ben aynı günlerdeydik önceden de ondan diyorum....
çok saol canım,idrar testim pozitifde dr a nezaman gideyim diye karar vermek için sordum,erken davranmak istemiyorum daha önce hayal kırıklığı yaşadımda,umarım bunun
sonu iyi olur
evet cinsiyetimiz dün belli oldu ancak benm kızım şimdiden çok nazlı göstermedi daha öncesinde
kizlar baslik aciyorum ama cvp alamiyorum. hamile arkadaslara soruyorum adete yakin gunlerde sari cismin akmasi ya da sari beyaz kirec gibi akintisi olup hamile olan var mi? yani hic bir belirti akintida degismeyle rutin seyler yasayip hamile olan var mibunu merak ediyorum..
benimde ilk hamileliğim :) çok mutluyum çok huzurluyum
nerdeyse hergün tekrar tekrar heycanlanıyorum.
içim gıdıklanıo heleki şuanda haraket ediyor eşimde ilk defa dün hissetti
o yüz ifadesi onu ilk hissedişim çok güzeldi..
rabbim herkese güzel ve su gibi hamilelikler nasip etsin :)
Benimde ilk hamileliğim 20.haftamdayım şuan ve hala çok nötrüm bebeğime karşı..Umarım zaman ilerledikçe yoğunlaşır duygularım
selam tatlim sukurler olsun saydigin sikintilardan baska yok sukur...sen nasilsin...okudumda insallah uzatirda sende rahat edersin...benim ne o aksam ne sonraki gunlerde hic ama hic sikayetim olmaadi local anestezi ileoldum hic bir sey anlamadim zaten o aksam agri kesiciler serum falan veriyorlar bnmkini bes saat sonra bitirdiler ertesi sabah kelktim sadece bol bol yuruki gazini bir an once at belkide oyuzden acim olmadi hic
merhaba arkadaşlar bende ilk bebeğime hamileyim 16+6 haftalık bebeğim ve cinsiyetimizi biraz önce öğrenebildik daha :) bir prensesim olacakkkk
benim hamileliğim şu an 30+2de ve bugün karnımda bir ağrı başladı şimdi geçti bebeğim iyi çok şükür ama merak ediyorum bu haftalarda normal mi?tecrübeli arkadaşlardan cvp bekliyorum
ögleden sonra kontrolüm var oglumu görcem.cok özledim.Allahtan anlasmam varda,iki haftada bir görmeye gidiyorum.bakalim ne kadar olmus yavrum.minnacik bir fasulyeyken simdi karnimda güclü hareketlerini hissediyorum.zaamn hic gecmiyor gibi ama büyüyor yavrum icimde.bu hafta dolabini yatagini alcam insallah.malesef hafta sonunu beklemem gerek.bu tür konularda babamizi beklemem gerektigi icin mecbur.bana kalsa hersey coktann hazirdi.
ben dogum cantamida hazirlamayi dusunuyorum.bugun kontrolden sonra pjiama gecelik falan bakar alirim .benim en cok merak ettigim bir cok hazirlik listeleri var ama dogumu gerceklesmis annelerden bir tavsiye olarak.gercekten neler gerekip gerekmedigi.Türkiyede baktim hesapliydi bol bol pamuklu 90 beden emzirme sutyenleri ve hamile külotlari aldim.bebislerden zaman bulan arkadaslarimiz olurda yazarlarsa cok mutlu olurum.cünkü hic hesapta yokken neye ihtiyaciniz oldu en iyi siz bilirsiniz.
merhaba canim,
kontrolün nasil gecti, hersey yolunda insallah. Benim rapor 6 subat´a kadar uzadi sükürler olsun, evde dinlenmeye devam yani. ne güzel sen bari bebisini 2 haftada bir görmeye gidiyormussun ohhh ne iyi... ben malesef 1 ay falan bekliyom düsün yani . Yavrularimiz hizla büyüyor annesi, artik tekmeleri bile kuvvetlendi. Rabbim sag salim kucagimizada almayi nasip etsin insallah.. Dogum cantasina gelince, bende henüz hic bisey hazirlamadim vallah... sadece oglusumun esyalarini aldik o kadar...
Sen nerde yasiyorsun canim, yurt disindamisin??
dün rahatsizlandim canim gidemedim,bütün planlarim kaldi.ama oglum karnimda tikirdiyo,o iyi hissediyorum.havada o kadar bozukki.gitmeye canim yetmedi.pazartesi gitcem.randevusuzda gidebilme sansim var.isin ucunda para olunca imkansizlik kalmiyo.yoksa bende basta cok problem yasadim ama yurt disindada yasasam özelden gitmeye karar verdim.evet canim ben neuss yakinalrindayim.almanyada.
grip durumun varmis aman diyim dikkatli ol.kendine iyi bak.ayaklarin sicak kalsin.sen ozel sektörde calsioyusn galiba.rapor durumlari olduguna göre.yoksa memurlara izin var die biliyorum.doguma hazirlik izni.sonucta 7 aya girdin coktan.
ben birde bu ay hesaplamisini anlamiyorum.su an 27.haftadayim ama aya vurunca hala 6miyim.cözemiyorum.
merhaba, hayirli cumalar canim. Gecmis olsun, neyin vardi, dikkat et kendine. Önemli olan bebisin hareket etmesi, biliyoruz ki o zaman o iyi. Havalar malesef buradada bozuk, malum avrupa havasi, sürekli kapali ve yagmurlu. Randevusuz gidebiliyorsan iyi canim, bende yurt disindayim, avusturya da yani. Bende daha önce özel doktora gidiyordum ama malesef onun yüzünden ilk bebegimi kaybettim, ve özel oldugu halde gereken ilgiyi göremedim, o yüzdende simdi normal bir gynäkologa gidiyorum.
Ay hesaplamasi konusunda bende cözemiyorum ). Bakalim 31 ocak´ta kontrole gidicem, o zaman doktor ne diyecek bakalim - belki o zaman izne ayrilirim.
Grip konusundada onu yenmeye calisiyorum , bol bitki cayi iciyorum ve portakal suyuda iciyorum arada.