Ilk bebeğine hamile anne adayları heyecanımızı beraber paylaşalım

mrb kızlar az önce doktordan geldim.kanamam az ama devam ediyo şu an pelte şeklinde gelmiyo.dr 10 gün daha rapor yazdı.4 günde 1mm büyümüş sanırım çok az ama şu an bebeğim duruyomuş belki ilerde hızlı gelişir bilmiyorum nasıl oluyo ama durum böyle işte.lütfen dualarınızı eksik etmeyin :nazar:

mrb kızlar az önce doktordan geldim.kanamam az ama devam ediyo şu an pelte şeklinde gelmiyo.dr 10 gün daha rapor yazdı.4 günde 1mm büyümüş sanırım çok az ama şu an bebeğim duruyomuş belki ilerde hızlı gelişir bilmiyorum nasıl oluyo ama durum böyle işte.lütfen dualarınızı eksik etmeyin :nazar:

allah yardımcın olsun herşeyin hayırlısı, bana doktorum sen nekadar dikkat edersen et ilacını içsende doğanın kanunu eğer kromozomlarda sorun çıkıyosa sağlıksız bir gebelik olacaksa vücut onu düşükle sonuçlandırıyo o yüzden herşeyin hayırlısını iste..inşallah sağlıklı bir bebektirde tutunur sana bende aynı sorunları yaşadığım için biliyorum ruh halini..kafanı dağıtmaya bak kendi kendini teselli et oluruna bırak yoksa streste çok etkiliyo insanı..daha kalp atışları bellimi

allah yardımcın olsun herşeyin hayırlısı, bana doktorum sen nekadar dikkat edersen et ilacını içsende doğanın kanunu eğer kromozomlarda sorun çıkıyosa sağlıksız bir gebelik olacaksa vücut onu düşükle sonuçlandırıyo o yüzden herşeyin hayırlısını iste..inşallah sağlıklı bir bebektirde tutunur sana bende aynı sorunları yaşadığım için biliyorum ruh halini..kafanı dağıtmaya bak kendi kendini teselli et oluruna bırak yoksa streste çok etkiliyo insanı..daha kalp atışları bellimi

evet kalp atışını 31 aralıkta duyduk aslında erken bi tarihti ama doktorda şaşırdı.az önce resmen pembe kan geldi nolcak bilmiyorum Allah hayırlısını versin bgn dr. kesenin etrafında kanama yok dedi bu iyi birşey sanırım

mrb kızlar bende 13 haftalık hamileeyimmm :) çok heyecanlıyım ilk bebeğim benimde doktora gideceğim gün heyecandan uyuyamıyorum bebeğimi görecek olmanın heyecanıylaa :)

evet kalp atışını 31 aralıkta duyduk aslında erken bi tarihti ama doktorda şaşırdı.az önce resmen pembe kan geldi nolcak bilmiyorum Allah hayırlısını versin bgn dr. kesenin etrafında kanama yok dedi bu iyi birşey sanırım

evet demekki kanlı alan kalmadı.. bende 1 aya yakın kanlı alan gözüküyodu arada kanama olabilir korkma demişti doktorum herhafta ultrasonla bakıyodu inşallah sende atlatırsın..kalp atışı alttan muayenede 6 haftalıkken duyuluyo :)) mucizeee onlar..

mrb kızlar bende 13 haftalık hamileeyimmm :) çok heyecanlıyım ilk bebeğim benimde doktora gideceğim gün heyecandan uyuyamıyorum bebeğimi görecek olmanın heyecanıylaa :)

hayırlı olsun cnm..sen bide tekmeleri hisset bak nası bi duygu :))) rabbim hepimize sağlıklı bebecikler nasip etsin..

evet demekki kanlı alan kalmadı.. bende 1 aya yakın kanlı alan gözüküyodu arada kanama olabilir korkma demişti doktorum herhafta ultrasonla bakıyodu inşallah sende atlatırsın..kalp atışı alttan muayenede 6 haftalıkken duyuluyo :)) mucizeee onlar..

evet canım bi diyorum kendimi kaptırmayayım Allah korusun düşük olursa diye bi diyorum ben salarsam kendimi o ne yapsın bgn çok dua ettim inş kabul olur..pembe kan gelmişmiydi cnm sende de??

evet canım bi diyorum kendimi kaptırmayayım Allah korusun düşük olursa diye bi diyorum ben salarsam kendimi o ne yapsın bgn çok dua ettim inş kabul olur..pembe kan gelmişmiydi cnm sende de??

benim ilk pembelik düşükten bikaçgün önce olmuştu önemsememiştim yada anlıyamamıştım 8. haftamda gece yarısı adet olur gibi kanamam çok olmuştu sonraki günler kahve leke şeklindeydi..

benimde tam tersi önce kahverengi leke ,pıhtılar düştü sonra pıhtı azaldı bitti sayılır şimdi pembe kan geliiyo arada adet sancısı gibi karnım ağrıyo

slm hemen hemen aynıyız :)) benimde 27. haftam cimcimem olucak..tekmeleri nasıl sağlam vuruyomu :))) konuşunca tepki veriyomu dikkat ettinmi hiç..

slm geçen haftadan beri tekmelerini hissediyorum ama çok sık değil konuşunca değilde yemekten sonra hareketleniyo bide akşamları daha çok oluyo senin nasıl hareketleri

slm geçen haftadan beri tekmelerini hissediyorum ama çok sık değil konuşunca değilde yemekten sonra hareketleniyo bide akşamları daha çok oluyo senin nasıl hareketleri

benimde öyle tokken çok oynuyo..bide portakalı çok seviyo :)) yemeye başlayınca çikolatadan bile etkili oynuyo annesine :)
evham konusuna gelince benden fazla değilsindir :)))

Slm kızlar.
Berraksucum çok geçmiş olsun, inşaAllah hayırlısıyla evinizede çıkarsınız bebişinle...
Kızlar bende şeker falan yok ama nedense yükleme yaptılar, belkide baştan belirlemek içindir...

merhaba kızlar bende 26 haftalık hamileyim kızım olucak çok heyecanlıyım

hayirli olsun canim, Allah tamamina erdirsin insallah...

merhaba, senin hamisliginde hayirli olsun canim.. insallah sag salim kucagina almakta nasip olur... daha dogrusu cümlemize nasip olur insallah... darisi isteyen dileyenlerin basina insallah...

Merhaba bende 12 haftalık hamıleyım ve ılk bebegım cok heyecanlıyım .. Allah ısteyene olmayana da versın ınsallah :KK16: askım benım bebegım .. hamıle olan herkese hayırlı ugurlu olsun :KK16:

ark ben geldim...31 aralık günü sabaha karşı gebelik zehirlenmesi geçirdim...acil sezeryanla bebeğim alındı şükür ikimizde iyiyiz..hastanede kalıyoruz bebeğim küvozde dualarınızı eksik etmeyin.
şimdilik çıkmak zorundayım..allaha emanet olun.

inanmıyorum ya şok oldum inan okuyunca gunebkn dan haber beklerken berraksu dan geldi insan ne diceni şaşırıyo yinede geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda bebeğine doya doya sarılırsın....

X