- 28 Ağustos 2009
- 7.303
- 20
-
- Konu Sahibi berraksuuu
- #2.121
ben 15 hft gebeyim bugun bide cinsiyetını ögrendim heyecanıma heyecan katıldı resmen.
prensesim geliyooooo yaaa cok mutluyum cok
inş değişmez o prenses....ben 16 haftalıkken gittim doktor kız dedi 10 gün sonra pipiyi gördük... böyle kaldım monitörün karşısında ...yaramaz saklamış..beni kandırmış oğlum...inş cnm değişmez ama hemen alışverişe başlama tamam mı hem erken hemde bi kaç kez daha gör kızını öyle....mart annesisin sanırım yada nisan...inş sağ sağlim dünyaya gelirler kuzularımız.....neyse ben kaçar yatacağım biraz halim yok hiçç...
bende ilk bebegime hamileyim nelerle karsılasacagımı bilmediğim için için ben cok korkuyorum dogumdan aranızda benim gibi korkan varmı?:18:
merhaba kizlar,
nasilsiniz iyimisiniz? Umarim gününüz güzel gecmistir, benimde bugün yeni bir doktorda randevum vardi ona gittim, ama pek istedigim gibi gecmedi daha dogrusu doktor iyi güler yüzlü, sempatik falan, ama hastane konusunda yardimci olamiyor bana. Doktorun calistigi hastaneye kayit icin gec kaldim, o da kaydettiremiyor, sadece tek sartla, özel hasta olarak. ve doguma o girsin istersem Eur 2.500,- ödemem gerekiyor, o da az bir para degil. Dogum konusunda normal dogumu dene, acil bisey olursa zaten sezeryan olur dedi, hem son anda bebegin durumu nasil olacak simdiden bilemeyiz dedi.. Ama ben 6 yil önce yengemin doguma beraber girdigim icin, beni neyin bekledigini bildigimden normalden cok korkuyorum.. kafam iyice allak bullak oldu. Moralim de bozuk su an, ne yapacagim bilmiyorum acikcasi...
Sizler nasil düsünüyorsunuz? Paylasirsaniz sevinirim... selamlar..
bende ilk bebegime hamileyim nelerle karsılasacagımı bilmediğim için için ben cok korkuyorum dogumdan aranızda benim gibi korkan varmı?:18:
benimde bacaklarım ve kasık bölgem agrıyor...kalsiyum eksikliği sanırım ..bugün gittim paket paket süt aldım inş iyi gelir
bu arada bugün 2 basamaklı sayılara düştüğüm için parti yapıcam burada...
ne eksikliği bilmiyorum ama bugün cidden kötüyüm.yarın dr a gidicek olmasam bugün acile giderdim..zor oturuyorum..yatsamda geçmiyor..korkuyorum vallameleğim zamanını beklesin ben bişey istemiyorum
yok cnm doğum falan olmazda gerçekten dayanılacak gibi değil...:44::44::44:
çok geçmiş olsun tatlım...inş yarın güzel haberlerle dönersin....bu arada cidden evanuru merak ediyorum..23-24 günü kalmıştı daha doğuma ama yok ortada
sağol canım..bende baya merak ettim ya..gerçi doğum olsa da artık 37 haftalık bişey olmaz ama meraklandım tabi..inşallah iyidir.
bende yarın drdan sonra anneme giderim büyük ihtimalle.hatta orada kalmayı düşünüyorum..eşimin konferansı var.geç gelir bende evde yalnız kalmayım bari:))
öyle yap cnm git annende kal...insan yanlızken daha bi hasta oluyor sanki..
valla öyle..bu kasık ağrısı için arkadaşım doğurana kadar geçmedi demişti ben daha 8 haftalıkken bende inanmamıştım(( ama doğruymuş ya.
valla öyle cnm şu son 1 haftaya kadar ne güzel geçiyor hamileliyim diyordum...kendi kendime nazar değirdim galiba 25.haftama girdiğim günün sabahı yataktan kalkamaz oldum..1 ay sonramı düşünemiyorum....:18::18::18:
inanırmısın valla öyle..nazar değiyor kendine.bende uzun zamandır kasık ağrım yok ne iyi dedim geçen sabah.al işte şimdi kıvranıyorum(ahh ahh şom ağızlılık ettim..oğlumu özledim ben teyzesi yarın görücem inşallah..hafta sonu da çantamı hazırlayım artık diyorum...dimi artık az kaldı
evet ya.ananem 7 tane doğurmuş:)) tarlaya gidermiş üstelik yazık valla kadına.hatta ikiz teyzelerim var düşün neler çekmiştir..biz neden böyleyiz bilmem.hormonlu gıdalardan falan mı acephazırla hazırla cnm...hem senn içinde motive olur günüm az kaldı diye..
yaaaa bu eski insanlar nasıl çok doğum yapıyorlarmış bu ağrılar çok zormuş..inan bi yerimden kalkıyorum bağıra çağıra tutulmuş heryerim resmen