İlişkide yaş farkı, Evlilik

kesinlikle erken ve 16 yaş ve iki çocuk niye kısmetni kapatıyorsun ki dengi dengine daha kaç kısmet çıkar önüne.. çocuk kesinlikle bi sorun kabullenemez ki insan herşey toz pembe değil davul bile dengi dengine anneni ikna et hiçbişey olmadığına dair zaten annen boşanmış ve 2 çocuklu olduğunu öğrenince kesinlikle hayır diyecektir.

Bu adamla olmaniz icin aradaki tek güzel şey asık olmaniz
Ki bu gecici de olabilir
Veya evlendiginizde aşk heyecan adina ne diyorsaniz ,o şey gectiginde o evliligi yurutebilcek bisey kalmayacak sanirim

Konu uzun olduğu için tam okuyamadım. 16 biraz fazla ama aşıksan gerçekten sorun olmaz.

Konu uzun olduğu için tam okuyamadım. 16 biraz fazla ama aşıksan gerçekten sorun olmaz.

Hangi aşk pardon?
Adam ellerinde güller her gün pohpohlayacak sizi sanıyorsunuz dimi?

İki çocuklu adam çocukları için seni ihmal edecek bazen haklı olarak,
bazen haksız olarak üzecek seni.

Çocuk hastalıkları bahanesi ile eski eşle görüşmesi olacak.
En özel anında seni tek bırakacak mesela.

Fedakarlıklarına rağmen yaşadıklarına her gün ağlayacaksın.

O durumlarda aşkınız ilk günkü gibi kalacak mı çok merak ediyorum.

En melek eşlerden biri benimkidir yahu.
1 kp bir görümce vakasına aşk uçtu, aşkın a sı kaldı mı diye sorguluyorum kendimi.

Evliliği ne sanıyorsunuz siz merak ediyorum.

Biraz bdv konularını okumanızı öneririm yarım saat göz atsanız yeter uyanmanız için.

bdv nedir

22 yaşındasın. Ve üniversite öğrencisisin. Tahminimce hayallerin ve ideallerin vardır. Evlenirsen bu adamı ve çocuklarını ön plana alıp kendi yaşantını 2. plana atmak zorunda kalabilirsin. Kaldı ki çocuklar seni kabullenmeyebilirler, zorluk yaşayabilirsin. Annen diyor diye evlenmek zorunda değilsin. Kendi mutluluğunu düşün derim. Hatta defalarca düşün ki yanlış karar almayasın.

Eğer kabul edersen; 22yaşında, 2üvey evlat sahibi, genç bir üvey anne olacaksın. yanlış yapıyosun hem de çok yanlış..

nasıl anlamadım ?
Bahsettiğiniz adam boşanmış değil mi?

Örneğin ben, evli olan (evliliği ne durumda olursa olsun, bitme aşamasına da gelse, kötü de gitse vb.) bir adama aşık olsam bile çıkmam karşısına. Evlilik bir bağdır ve o bağ kopmadan yeni bir bağ kurulamaz. Ama boşanmamışsa her şekilde iletişim kurulabilir. Şimdi evliyim ama görüşümü anlamanız için bu şekilde açıkladım.

25 yaşındayım, bu sene evleniyorum. Değil müstakbel eşimin çocukları, kendim bile 30 yaşına kadar çocuk düşünmüyorum bir aksilik olmazsa. Aklınızı başınıza devşirin. 22 yaş üvey anne olmak ve iki küçüğün nefretini kazanmak (ki siz melek bile olsanız olacak bu) için çok erken.

boşanmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…