İlişkide yaş farkı, Evlilik

''boşanmışsa'' olacaktı. yanlış yazmışım, hastayım mazur görün.

Yorumları okumadım ama büyük bir tecrübeye dayanarak yazıyorum bunu, lütfen bana kızmayın darılmayın;
Ayrılacaksınız.
Evlenmeyeceğinizden adım kadar eminim.

22 yaşındasın kendinden 16 yaş büyük bir adamı sevdiğine ne çabuk karar vermişsin,zaten o da bu yüzden senle takılıyor safsın çünkü canım

Sen 22 yasindasin, adam 38...ve adamin 2 cocugu var , sen Hic evlenmemissin..peki soyle dusun bir..bu adam kendinden 16 yas buyuk, 54 yasinda, torunlari olan bir kadinla evlensin .adam bunu kabul eder mi ? Dengim degil der dimi..sen peki neden kabul ediyorsun ? Benden 16 yas buyuk biri ancak amcam olabilir..

Esimle aramda 15 yas var sikintili oluyor evlilik film bile izlemwk istesem adam diyor bem bikmisim filmden onlar tecrubeli yasindan guzelim simdi buyuler seni ama evlenip cocuk oldumu cok vurursun kendine sen tam atesli o sonmus kul gibi

Sorulması gereken sorular şunlar ki;
Ben onu seviyorum, bu sevgi onun hayatını da sevmeme yeter mi?
Onu severken onu çocuklarıyla paylaşmak, tek tatil günümdeyken onu çocuklarıyla yalnız bırakmak zorunda kalmak beni üzmez mi?
Çocuklara kendimi sevdirmeye çalışmayı ister miyim?
Bu konu beni zorlar mı?
Ona olan sevgim ne kadar güçlü? Hangi zorlukları aşabilir?
Ben tüm bunları aşmaya çalışırken o zaten sahip olduğu hayatı sürdürmeye mi çalışacak bana yardım mı edecek?
gerisi hikaye

Acik ve net soyluyorum VAZ-GEC bosanmis cocuksuz bayanlar bile cocuklu birini istemiyo, ve sen hayatinin en guzel yillarini kendine zindan ediyosun .. neden bosanmis hic sordunmu kendisine ? lutfen ayril bu adamdan cocuklari bile kabullenememissin..

Gerçekten hazır olsan zaten içinde bu şüpheler korkular olmaz gözü kapalı evlenirsin demekki dediğin kadar bi aşk yok. Zaten aranızdaki yaş farkı hem fazla hemde çocuklu olması senin için sorun yaratır. Ailene boşanmış ve çocuklu olduğunu söylersen vazgeçerler bence. Iyi düşün bence yanlış bi ilişkidesin evlendikten sonra çocuklar ağır gelir

Son düzenleme:
Sana bi ornek olsun
Acik ve net soyluyorum VAZ-GEC bosanmis cocuksuz bayanlar bile cocuklu birini istemiyo, ve sen hayatinin en guzel yillarini kendine zindan ediyosun .. neden bosanmis hic sordunmu kendisine ? lutfen ayril bu adamdan cocuklari bile kabullenememissin..

Jolyss yine sen ve yorumlarin tam senin konun zaten yorumu yapistirmisin)taktin bu yasi buyuk adamlara subyanci yazmamisin aama sasirdim dogrusu))gece gunduz subyani beynimize isledin biarada baska konuda sagolsasin)

Sana bi ornek olsun

Jolyss yine sen ve yorumlarin tam senin konun zaten yorumu yapistirmisin)taktin bu yasi buyuk adamlara subyanci yazmamisin aama sasirdim dogrusu))gece gunduz subyani beynimize isledin biarada baska konuda sagolsasin)
Sen bana her firsatta saldirmaya hazirsin anlamiyorumki resmen takip ediosun beni devam et .. sana karsilik vermicem .. ifade ozgurlugu denen birsey var heralde.. herkes istedigi yorumu yapmakta ozgurdur.. ister subyanci derim ister baska birsey bu kimseyi ilgilendirmez .. hatta ben konu sahibi arkadasimiza yorum yaptim sana degil..

16 yasinda baba olanlari hesaba katarsak( doguda)
Bu adam bildigin baban yasinda.

Annene 2 cocuklu oldugunu ve senden 16 yas buyuk oldugunu soyle hemen.

Bugün ruh eşim yarın ruh öküzün oluverir gari...baban yaşında hanııııım...muhtemelen çocuklarıda senin yaşına yakındır ..hep beraber buyursunuz:s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…