İlişkide yaş farkı, Evlilik

Hee evlen evlen.. yarın birgün sağda solda karşına çıkan gencecik su gibi çiftleri görünce ağzının suyu aksinda bak o zaman gör sen aşk nelere kadir miş..

darısı başıma tatlım :) benim de annem babam ayrı benim de babam evli o yüzden çocukla sorun yaşayacağımı hiç düşünmüyorum tabi barışırsak hahaha ben kendi kendime hayalde :) ayrıca burda insanların ne işin var kocaman adamla diye ahkam kesmesi de çok sacma. size ne yani büyükse sana noluyor. zaten diyenlerin çoğuda boşanmış adamlartın eski eşleri bence

usluba bak hizaya gel.addamları biz boşuyoruz tatlım,yüzde doksanı defolu yani:) evlenin kendiniz yaşayın bakalım neymiş ne değilmiş ozaman
burada konu açıyorsunuz fikirlerimizi söylüyoruz,istediklerinizi tasdik etmekle yükümlü değiliz yani

Trabzon gibi biyerde neler yapiyorsun hayret ettim :))))

Ayrilimca nedense hep erkek sorunlu ve defolu olur kadin hep sorunsuz melakedir duz mantik duz ornek

yaş farkı çok...sen daha gencecikken o birkaç yılı kartlaşıcak

Çok üzüldüm bir evli bayan olarak bu cümleleri okuduğuma açıkçası. Sizin yaptığınız dengeyi kurmaktan ziyade ileride gelecek çocuğunuza güvenerek, şimdilik susmak ve yalandan iyilik meleği kesilmek kusura bakmayın ama. Siz olsanız baştan kabul etmezdiniz demişsiniz, baştan kabul etmemek ve ayrılmak çok daha mantıklı bir iş, sizin gibi ileride kendi doğuracağı evladı planlayarak strateji oluşturması. Çocuğu o kadar iyi niyetle gözlemliyor olsanız, küçücük cocugun yemek seçmesi yada dağınıklıgının göze batması cümlesini bile kurmazdınız, ''çocuk'' bu. Siz çocukken annenize brokoli, pırasa yap köfte patates pizza yemem mi diyordunuz merak ettim doğrusu? Tanımadığı ailenizi, çok isteseniz tanır. Anne baba yokluğu eksikliği gördünüz mü gördüm derseniz orası da tartışılır ama çocuğun üstüne düşmek psikolojik olarak olumlu bir destektir anne babası hiç olmamış çocuk olarak söylüyorum bunu. Şımartılmak törpülenir bir şeydir, çocuğun aile yüzünden aileden kopması ise bazen asla dönüşü olmayacak hatalara açılan kapıdır.

Sizde zamanında çocuktunuz, anne babanınızın evladıydınız. Ne mutlu, sizin gibi olaya bakan bir üvey anne eline düşmemişsiniz.

bu iş yaş evlenme.sevgilı olabılırsın ama:)

Ne yaptınız konu sahibi? Sanırım bu kişiden ayrıldınız. Bir de meslek bilgilerinizi güncelleyin isterseniz. Ön lisans görünüyor profilinizde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…