İlişkide yaş farkı, Evlilik

Çok güzel bir kız değilim.. O bana çok değer veriyor.. Yaşım ilerledikçe görüntüm kötüye gideceği için bana bu kadar değer veren birini bulamam diye düşünüyorum ayrıca hayat gözümde çok büyüyor beni korkutuyor yaşıtım biriyle evlensem ev araba her şeyi zorlanarak kısarak yapmak zorunda kalıcaz ben bunlarla uğraşmak istemiyorum korkuyorum biraz da bu yüzden..ayrıca yaşıtlarımdan da beni çok isteyen yok
Himmm oh ev arabada hazir...anliyorum.mantik evliligi..acidim sana askin sevginin gercek evliligin ne demek oldugunu hicbirzaman ogrenemeyecrksin..nihayetinde mala sahip olmak guzeldir...ama kiminle sahip oldugun onemlidir.....dunyalari koysaniz onume evliligimi degismem hic bir maddeye..

Cirkin oldugunuda dusunmuyorum ayrica.sen bahanelerini bulmussun hayirli olsun

Himmm oh ev arabada hazir...anliyorum.mantik evliligi..acidim sana askin sevginin gercek evliligin ne demek oldugunu hicbirzaman ogrenemeyecrksin..nihayetinde mala sahip olmak guzeldir...ama kiminle sahip oldugun onemlidir.....dunyalari koysaniz onume evliligimi degismem hic bir maddeye..

Cirkin oldugunuda dusunmuyorum ayrica.sen bahanelerini bulmussun hayirli olsun

nasıl birşey gerçek evlilik

sen kendin söylemişsin zaten hazır değilsin ve kabul edemediğin şeyler var.
annene gerçeği söyle, hemen evlenme.
hatta bana kalırsa hiç evlenme.

Çok güzel bir kız değilim.. O bana çok değer veriyor.. Yaşım ilerledikçe görüntüm kötüye gideceği için bana bu kadar değer veren birini bulamam diye düşünüyorum ayrıca hayat gözümde çok büyüyor beni korkutuyor yaşıtım biriyle evlensem ev araba her şeyi zorlanarak kısarak yapmak zorunda kalıcaz ben bunlarla uğraşmak istemiyorum korkuyorum biraz da bu yüzden..ayrıca yaşıtlarımdan da beni çok isteyen yok

Bu nasıl bir bilgisayar mühendisi kafası? :KK57: Çok şaşkınım şu an. Hani gördüğüm o sağlam para kazanan, insanları kendine gıpta ettiren kadın mühendislere bakıyorum, bir de size pffff. Verdiği değer falan da yok bence 4 ayda insan mausuna bile değer vermez. Çalışın, kendinizi geliştirin biraz, kendinize güveniniz yerine gelsin, evlilik işini sonra düşünün. Bir an önce de annenizi susturmanın yolunu bulun, çocuklarından haberdar olmadığınızı şimdi öğrendiğinizi söylerseniz yeter zaten.

Sen begenilmeme duygusuyla adama baglaniyorsun farkında degilsin.
Evlilik başlı başına zor bir olayken sen daha kabullenemedigin 2 cocukla,bosanmis,zorlasak baban yaşta biriyle evlilikten bahsediyorsun yapma Allah aşkına.olmayacağını az çok kestirdigin için teredduttesin.
Anneni hiç dinleme zira gerçeği bilmiyor,bilse o da evlenmene karşı çıkar ki yine evlen desede mecbur değilsin, 1 gun 2 gun kızar sonra duzelirsiniz.

Merhabalar, ben bilgisayar mühendisliği son sınıf öğrencisiyim 4 aydır biriyle görüşüyorum kendisi benden 16 yaş büyük, evlenip ayrılmış ve 2 çocuk sahibi.Ona çok aşığım ve seviyorum bundan önce hayatımda olanlardan çok farklı kesinlikle ruh eşim gibi hissediyorum ve seviyorum. 1 hafta önce aileme anlattım bu konuyu. 2 defa onun evine gitmiştim anneme bundan da bahsettim annem bi şey yaptınız mı diye sordu yapmadık dedim ve inanmıyor bana evleniceksin diyor bana kaçışı yok diyor ve şu an benimle konuşmuyor. Onlara önceden evlenip ayrıldığını ve çocukları söylemedim, söyleyemedim. Çünkü keşke olmasaydı diyorum kendim bile kabullenemiyorum çocuklar haftasonları babalarıyla birlikte oluyolar. Bu durumu evlenince ne kadar kabullenirim bilmiyorum ben bunları daha tam kabullenememişken annem evleniceksin kaçışı yok diyor. Ve evlenirsek yaşıyacağımız yerde benim mesleğimde iş imkanı az. İş bulamayıp evde oturmaktan da korkuyorum babam da ondan korkuyor ama annem o kadar sinirli ki. Onu çok seviyorum ama evlilik konusunda henüz emin değilim .Benim size sormak istediğim evlenmek doğru bir karar mı ? Sevgi geçer diyolar doğru mu ? İş bulamazsam herşey kötü olucakmış gibi düşünüyorum yanılıyor muyum ? bi de yaşım 22 evlenmek için erken mi ?
Senden 16 yaş büyük biri sana şu anda cazip gelebilir ama 10 yıl sonra ne olacak. Ve sen kendin daha anne olmadan başkasının 2 çocuğuna bakabilecek misin. Daha 22 yaşindasin ve ögrencisin senin derdin ne hakkatten. ayrıca ailene herşeyi anlat çocuklarını vs. Ve anneni aranızda birşey olmadıgına ikna et. Hem bekaret artık ćözümü olmayan bir sorun değil.annen burada yazılanları okusa küćük dilini yutar heralde :)))

daha 22 yaşındasın doğru kişi olduğunu nasıl anladın ki emin ol 3 yıl olmadan ne büyük yanlışmış diyeceksin

Bu adamlari nerden buluyorsunuz ki? Bitir okulunu yoluna bak, illa karsina senin yaslarinda seni sevecek biri cikar... 40 yasinda adamlarla iki güzel laf söyledigi icin takilmayin..

deli misin sen.? ne işin var evlenip boşanmış, iki çocuklu bir adamla.? genceciksin pırıl pırılsın, önünde iyi bir gelecek var senin, önnüne ne delikanlılar çıkacak kendine uygun.. yapma böyle...

bu da yeni moda çıktı.. yaşıtlarınla anlaşamaman olgunluğu değil iletişim eksikliğini gösterir.. hani kendinizi kandırmayın diye söylüyorum..

evet sorun oldugunu gösteriyor kesinlikle.

Subyanci tabi, ne olsun ki baska.

38 yasindaki herifin universite ogrencisi bir genc kizla ne isi olabilir, aklim almiyor ?? Nerde tanismislar, ne olmus aklim onu da almiyor zaten.

Citir sevgili yaptim diye kasiniyordur simdi, igrenc herif. Bu kizi artik saf bulmus, kene gibi yapismis. Bu ne igrenclik, bu ne murdarlik, tiksindim resmen.

ay çok güldüm cherry ya çok şekersin :KK70: mındar demiş bir de :KK70:

şu söylediğin şeyin özgüven açısından eksik olduğunun farkında mısın arkadaşım?
resmen birini bulayım benden daha aşağıda olsun ki beni bırakmasın, beni sevsin, bana tapsın fikirleri yatıyor altında. Kendine güven lütfen. Genç olan biriyle de olabilirsin pekala.

X