İlişkide kıskanç olmamak .benmi tuhafım?

Bence bu konuya bizzat sizi tanıyıp ilişkinizi görmeden yorum yapmak imkansız
Ben de genel olarak sizin gibiyim.Ama saydığınız olaylar da kendi içerisinde bir takım etkenlere göre ayrılı kıskanılıp kıskanılmayacağı değişkenlik gösterir.
Burdan böyle yazınca gayet medeni şeyler olarak görülüyor.ama iç yüzü çok önemli.Mesela fotoğrafa yorum konusu.kız yorum yapmış evet,ama hangi kız?kilit soru bu.Sizin de tanıdıgınız bildiğiniz bir kadının yorum yapıp begeni atmasında sakınca yok.Ama mesela sevgilinizde gözü oldugunu bildiğiniz ya da sevgilinizin onun yanında flörtöz davrandığı bir kadınsa o zaman işler değişir.kız arkadaşlarıyla takılabilir,evet.ama ne türden kız arkadaşlar?bu kıskançlık muhabbeti genel geçer durumlarla açıklanabilecek bir şey değil bence

Benimde hic kiskanc bir yapim yok,kendine guvenle alakali bir durum bence..
Benim esimde yakinir bazen sen beni hic kiskanmiyorsun diye:)guveniyorumki kiskanmiyorum,tehlike sinyalleri almadigim muddetce kiskanclik duygusu olusmaz bende
cok kiskanilmakta istemem acikcasi hersey dozunda guzel..
Siz ne yaparsaniz yapin bu huyunuzu degistiremezssiniz,karakterinizde yok cunku ayyh bu durumda kiskanmam gerek haydee mod degistir, olmaz yani yapmacik olur:))

Hem kıskanmayan kadın her zaman daha değerlidir bana göre bizim üstümüze düşülüyor niye kıskanmadın diye bi anlasalar gerçi ben kıskanılmaktanda nefret ediyorum kimse bana karışmasın yani ben zaten karışmam :) Allah ömür boyu mutlu etsin sizi inşallah

Bencede oyle size katiliyorum,erkek olsun kadin olsun cok kiskanc yapisi olan kisileri hep itici bulmusumdur asiri bir sahiplenme duygusu var ve bu hic saglikli degil..bunun birde hastalik boyutunda kiskananlari var allah basa vermesin:)
Bir kadin vardi tanidik,esi o kadar kiskancmis ki izinsiz bir yere gidemezdi ve hatta adam kadini kontrol etmek amacli eve muhabbet kuslari almis niyeki her aradiginda acaba evdemi diye kuslarini sesini dinletmesini istiyormus,stratejiye bakin!
Bilgidin ruh hastasi en nefret ettigim insan profilidir benim kiskancligi abartanlar grubu..
Kiskaniyorsa diye seviyor anlamina gelmiyor bence boyle bir kriter olmamali..

Valla ben de kıskançlığın dibine vuran biriyim. İster özgüvensizlik ister başka bir şey desinler. Ben arkadaşımı bile kıskanırım başkasıyla sıkı muhabbete girince. Burdan bakınca özgüvenle alakası yok. Aşırı sahiplenme ve sevgi diye düşünüyorum.

gucci hamdolsun benim kocamın gözü dışarda değil zaten evdende salıyorum ama o boş vakitlerini benimle ve çocuğuyla yani ailesiyle beraber geçirmek istiyor demekki biz birbirimizi başkalarıyla paylaşmayacak kadar sahiplenmişiz.... Ha eğer sen kocanla geniş mezhepseniz o sizin hayatınız beni ilgilendirmez (dikkat edinde aman siz aldatılmayın) ama başkalarının düşüncelerini böyle alaya alman hiç hoş değil. Herkes neye inanıyorsa onun için doğru odur

Bu arada kocamla ne flört zamanımızda nede evlendikten sonra hiçbir zaman kıskançlık krizlerine girmedik lafı bile geçmedi çünkü başkalarına ihtiyacımız yok arkadaş dostda kendimiziz biz

Son düzenleme:
Ben eşime neden onlinesın kimle konuşuyorsun demem zaten bakmam, o bana hep sorar kıskançlıktan çok çekiyorum. O yüzden bence gayet iyisiniz.

HAHAHA evli değilim eşim olur evlensem de kocam nedir ya madem kocanız mükemmel erkek kıskanılacak birşey yok demektir sizde kıskanç bir kadın olmuyorsunuz değil mi bu durumda

Geniş mezhepmiş sizin asıl korktuğunuz güzel kadınlar asıl kıskançlığınızda sizden çok güzel kadınların olur ya o eşinizle aynı ortamda bulunma ihtimali yazık ya

Öff çok kötü bir durum bazı kadınların hoşuna gidiyor bu ama beni kıskanıyor çok seviyor ondan bu kadınlar bence sevgisiz büyümüşler bu paranoyaklığı sevgi sanıyorlar düşüncesi bile tüylerimi diken diken etti .Eski ilişkimi sırf bu yüzden bitirdim ben ki kıskanacağı hiç bir durum ortam oluşturmuyordum evde ders çalışıyorum lavaboya gideceğim tam arıyor deli gibi ilk 5 saniyede o tel açılacak açılmadıysa kesin bi haltlar karıştırıyorum kesin ama töbeeee aklıma geldi delirdim yine

Sorunu kendinde arama sorun tamamen doğru kişiyi bulamamışsın gerçek aşk sevgi yaşamamışsın o yüzden sana sahiplenmek sahiplrnmemek aynı dozda ve gerçekten sevdiğin zaman kiskanilmanin aslında insanın ne kadar ruhunu oksadigini göreceksin tabi abartilisi değil

Ben buna katlanamam mesela. Her anını benimle geçirecek, her boş anımı ona ayırmamı isteyecek, arkadaşın da dostun da benim benden başka kimseye ihtiyacın yok diyecek bir adamla bir ömür geçirmem mümkün değil. Daralırım, bunalırım, koşarak uzaklaşırım. Eşim dışında sosyal bir hayatımın olması geniş mezhepli olmaksa gururla söylüyorum mezhebim çok geniş, konya ovası mübarek.

Siz öyle mutluysanız diyecek bir şey yok. Ama dünyanın bin bir türlü hali var. İnsana insan gerek...

Başkasıyla flört eden bir adama aşık kalmamak da bir seçenek. Kıskanmaktan daha mantıklı değil mi?

Biz burada şu şunu bu bunu yapmalıyı konuşmuyoruz.kimi aşık kalır,kimi kalmaz.kimi ayrılır aşıktır kimi ayrılır aşık kalmamıştır milyonlarca durum gelişebilir.Ayrıca aşık bir kadının aşkını bitirse de hiç kıskançlık yapmayacağı olası değil.İnsan şu noktada şunu yapar diyeceğimiz bir makina değil sonuçta.
Sizin de buradaki çeşitli konulardaki manasız muhalefetinize anlam veremiyorum.

İnsana insan gerek tabi bende çok sosyalimdir sosyal olmak için benim bir erkek arkadaşa ihtiyacım yok zaten kız arkadaşlarımla gayet sosyal bir hayatım var
Erkekle kadın ateşle barut gibidir heleki evlilikte kesinlikle olmaması gereken bişey bana göre. Bi tarafın niyeti iyi olsa bile öbürünün olacağının garantisi yok... Bu kadar pisliklerle dolu bir ortamda yaşıyorken kimseye güvenemem. Eşim arkadaş edinecekse erkeklerle edinir kadın arkadaşa ihtiyaç duymasının anlamı ne zaten eşi dururken. Bende sosyal hayatı çok seven biriyim ama doğru insanlarla. Evli bir adamın eşiyle çocuğuyla beraber vakit geçirmesinden doğal bişey yok zaten eşim haftanın 6 günü çalışıyor sürekli beraber değiliz haftada 1 günümüz var o da bizim olsun:)

Geniş mezhepmiş sizin asıl korktuğunuz güzel kadınlar asıl kıskançlığınızda sizden çok güzel kadınların olur ya o eşinizle aynı ortamda bulunma ihtimali yazık ya

Eşimin gözünde dünyanın en güzel kadını benim neden korkayım o sizin kuruntunuz. Zaten başka kadınlara tamah edecek kadar akılsız değil.
Ben kocamı başka kadınlarla paylaşmak için evlenmedim o da benimle başka erkeklerle paylaşmak için evlenmedi. Yani biz tek eşliyiz anlatabildimmi:) siz kocanızı başka kadınlarla paylaşacak kadar sevmemişsiniz demekki. Ee o da benim sorunum değil.

Evlilik öncesi edinilen arkadaşlıklar ne olacak peki? Size göre kesilmeli sanıyorum. Ama ben kesmem, kesmeyeceğim için doğal olarak karşıdan da talep etmem. Çocukluğumun birlikte geçtiği adamı sırf evlendim diye hayatımdan çıkartmam, çıkartamam, çıkartırsam mutsuz olurum ve mutsuz ederim. Dostun kadını erkeği olmaz bana göre ve inanın her zaman o bahsettiğiniz kıvılcımlar çıkıp ortalık alev almıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…