- 25 Eylül 2015
- 2.904
- 8.150
mesela öyle bi kadın varsa zaten ömür boyu onunla mesajlaşabilir ben olsam aradan çekilirimsevgilinizin onun yanında flörtöz davrandığı bir kadınsa
Eşimi kıskanırım ve kıskanılmak isterim.
Kıskanıldığım zaman kendimi daha önemsenmiş hissederim. Başka bir erkekle gözgöze muhabbet etsemde eşim bundan rahatsız olmasa bana karşı duygularından şüphe ederim. Bende onun başka bir bayanla konuşmasını istemem. Bana göre bunlar evlilikte doğru şeyler değil zaten kimsenin içini bilemezsiniz eşinize güvensenizde fesat insanlar her yerde. Hem ne gerek varki zaten evlendiysek onun hem arkadaşı hemde dostu benim
[/QU
En başta aldatılanlar sizin tarzınızda kadınlar oluyor malesef ne kadar basitmiş karşıdakinin duygularından şüphelenmek :) evlendiyseniz madem kocanızın gözünü kör edin evden salmayın ancak o şekilde aldatılmanın önüne geçebilirsiniz gibi :)
Hem kıskanmayan kadın her zaman daha değerlidir bana göre bizim üstümüze düşülüyor niye kıskanmadın diye bi anlasalar gerçi ben kıskanılmaktanda nefret ediyorum kimse bana karışmasın yani ben zaten karışmam :) Allah ömür boyu mutlu etsin sizi inşallahBenimde hic kiskanc bir yapim yok,kendine guvenle alakali bir durum bence..
Benim esimde yakinir bazen sen beni hic kiskanmiyorsun diye:)guveniyorumki kiskanmiyorum,tehlike sinyalleri almadigim muddetce kiskanclik duygusu olusmaz bende
cok kiskanilmakta istemem acikcasi hersey dozunda guzel..
Siz ne yaparsaniz yapin bu huyunuzu degistiremezssiniz,karakterinizde yok cunku ayyh bu durumda kiskanmam gerek haydee mod degistir, olmaz yani yapmacik olur:))
Bencede oyle size katiliyorum,erkek olsun kadin olsun cok kiskanc yapisi olan kisileri hep itici bulmusumdur asiri bir sahiplenme duygusu var ve bu hic saglikli degil..bunun birde hastalik boyutunda kiskananlari var allah basa vermesin:)Hem kıskanmayan kadın her zaman daha değerlidir bana göre bizim üstümüze düşülüyor niye kıskanmadın diye bi anlasalar gerçi ben kıskanılmaktanda nefret ediyorum kimse bana karışmasın yani ben zaten karışmam :) Allah ömür boyu mutlu etsin sizi inşallah
HAHAHA evli değilim eşim olur evlensem de kocam nedir yagucci hamdolsun benim kocamın gözü dışarda değil zaten evdende salıyorum ama o boş vakitlerini benimle ve çocuğuyla yani ailesiyle beraber geçirmek istiyor demekki biz birbirimizi başkalarıyla paylaşmayacak kadar sahiplenmişiz.... Ha eğer sen kocanla geniş mezhepseniz o sizin hayatınız beni ilgilendirmez (dikkat edinde aman siz aldatılmayın) ama başkalarının düşüncelerini böyle alaya alman hiç hoş değil. Herkes neye inanıyorsa onun için doğru odur
Bu arada kocamla ne flört zamanımızda nede evlendikten sonra hiçbir zaman kıskançlık krizlerine girmedik lafı bile geçmedi çünkü başkalarına ihtiyacımız yok arkadaş dostda kendimiziz biz
mesela öyle bi kadın varsa zaten ömür boyu onunla mesajlaşabilir ben olsam aradan çekilirimVe ben bunun adına kıskançlık demem.
Geniş mezhepmişgucci hamdolsun benim kocamın gözü dışarda değil zaten evdende salıyorum ama o boş vakitlerini benimle ve çocuğuyla yani ailesiyle beraber geçirmek istiyor demekki biz birbirimizi başkalarıyla paylaşmayacak kadar sahiplenmişiz.... Ha eğer sen kocanla geniş mezhepseniz o sizin hayatınız beni ilgilendirmez (dikkat edinde aman siz aldatılmayın) ama başkalarının düşüncelerini böyle alaya alman hiç hoş değil. Herkes neye inanıyorsa onun için doğru odur
Bu arada kocamla ne flört zamanımızda nede evlendikten sonra hiçbir zaman kıskançlık krizlerine girmedik lafı bile geçmedi çünkü başkalarına ihtiyacımız yok arkadaş dostda kendimiziz biz
Nasıl bir aksiyon alınacağı herkesin kendi sorunu.ama sevgilinize aşıksanız o kadını bir noktada kesinlikle kıskanırsınız
Bencede oyle size katiliyorum,erkek olsun kadin olsun cok kiskanc yapisi olan kisileri hep itici bulmusumdur asiri bir sahiplenme duygusu var ve bu hic saglikli degil..bunun birde hastalik boyutunda kiskananlari var allah basa vermesin:)
Bir kadin vardi tanidik,esi o kadar kiskancmis ki izinsiz bir yere gidemezdi ve hatta adam kadini kontrol etmek amacli eve muhabbet kuslari almis niyeki her aradiginda acaba evdemi diye kuslarini sesini dinletmesini istiyormus,stratejiye bakin!
Bilgidin ruh hastasi en nefret ettigim insan profilidir benim kiskancligi abartanlar grubu..
Kiskaniyorsa diye seviyor anlamina gelmiyor bence boyle bir kriter olmamali..
ilişkilerimde çok rahat bir insanım .aşırı bir kıskançlığım yoktur.herkese özel alan bırakılmasından yanayım.bazen yaptıklarım çevremdekileri şaşırtıyor.arkadaslarım çok rahat bırakıyorsun diyor.mesela ben olsam şuna izin vermem buna izin vermem vs .izin almak yada vermek hiç tarzım olan birşey değil.benim ilişkimde erkek arkadasım arkadaslarıyla akşam takılabilir normal kız arkadaslarıyla görüşebilir vs benim içinde öyle.insanlar buna çok şaşırıyor.misal bir arkadasım var çok medeni eğitimli bir kız.o bile sevgilisinin resmine bir bayan arkadası yorum yaptı diye kıyameti koparıyor.ona diyorum ne alaka yapabilir .sen ne rahatsın diyor bana.bende mi sorun var anlamadım.erkek arkadaslarım da başta çok güzel çok farklısın derken ilişki sürünce sahiplenmiyorsun kıskanmıyorsun beni sevmiyorsun sevildiğimi hissetmiyorum diyor.
Şimdi tanışma aşamasında olduğum biri var konuşuyoruz kıskançlığı sevmem falan diyor herkesin özel alanı olmalı ama biliyorum bir süre sonra oda şikayet etmeye başlayacak.
Huyum bu .bana sevmiyorsan kıskanmazsın sen aşık olamıyorsun diyorlar
Haklılar mı bilemiyorum .
Siz kıskanç mısınız bunun dozu nedir?
gucci hamdolsun benim kocamın gözü dışarda değil zaten evdende salıyorum ama o boş vakitlerini benimle ve çocuğuyla yani ailesiyle beraber geçirmek istiyor demekki biz birbirimizi başkalarıyla paylaşmayacak kadar sahiplenmişiz.... Ha eğer sen kocanla geniş mezhepseniz o sizin hayatınız beni ilgilendirmez (dikkat edinde aman siz aldatılmayın) ama başkalarının düşüncelerini böyle alaya alman hiç hoş değil. Herkes neye inanıyorsa onun için doğru odur
Başkasıyla flört eden bir adama aşık kalmamak da bir seçenek. Kıskanmaktan daha mantıklı değil mi?
Ben buna katlanamam mesela. Her anını benimle geçirecek, her boş anımı ona ayırmamı isteyecek, arkadaşın da dostun da benim benden başka kimseye ihtiyacın yok diyecek bir adamla bir ömür geçirmem mümkün değil. Daralırım, bunalırım, koşarak uzaklaşırım. Eşim dışında sosyal bir hayatımın olması geniş mezhepli olmaksa gururla söylüyorum mezhebim çok geniş, konya ovası mübarek.
Siz öyle mutluysanız diyecek bir şey yok. Ama dünyanın bin bir türlü hali var. İnsana insan gerek...
Geniş mezhepmişsizin asıl korktuğunuz güzel kadınlar asıl kıskançlığınızda sizden çok güzel kadınların olur ya o eşinizle aynı ortamda bulunma ihtimali yazık ya
İnsana insan gerek tabi bende çok sosyalimdir sosyal olmak için benim bir erkek arkadaşa ihtiyacım yok zaten kız arkadaşlarımla gayet sosyal bir hayatım var
Erkekle kadın ateşle barut gibidir heleki evlilikte kesinlikle olmaması gereken bişey bana göre. Bi tarafın niyeti iyi olsa bile öbürünün olacağının garantisi yok... Bu kadar pisliklerle dolu bir ortamda yaşıyorken kimseye güvenemem. Eşim arkadaş edinecekse erkeklerle edinir kadın arkadaşa ihtiyaç duymasının anlamı ne zaten eşi dururken. Bende sosyal hayatı çok seven biriyim ama doğru insanlarla. Evli bir adamın eşiyle çocuğuyla beraber vakit geçirmesinden doğal bişey yok zaten eşim haftanın 6 günü çalışıyor sürekli beraber değiliz haftada 1 günümüz var o da bizim olsun:)