İlişkide kıskanç olmamak .benmi tuhafım?

Size göre manasızsa anlam verememeniz doğal değil mi? Saçma bir soru olmuş. Ne demişim bu da bir seçenek...

Boyle tavirlar sergileyen insanlar ciddi anlamda kendileriyle sorunlari olan insanlar,herseyi kontrol etme hastaligi gibi,benimsin ve benim kurallarima gore yasayacaksin haa oyle birakip gidemessinde vururumlar tehditler ohoo girla tecrubeyle sabit yani:)gecmiste oyle bir manyakla tecrube ettim..ama ne diyorum simdi biliyomusun?iyiki tecrube etmisim,aksi takdirde bugun ku ben olmazdim olgunlasmazdim hersey olmasi gerektigi icin oluyor:)gelene bas ustune,gidene eywallah...

Konuyu okuyunca tuhaf olan kesinlikle benim dedim. Adam kiskanir güvenmiyorsun derim kiskanmaz sevmiyorsun derim . Bir ortamiz yok arkadaş hep mi uçlarda yaşayacagiz . Kiskanmanin sevgi belirtisi olduguna inanmayanlara karşi olarak inanirim , çünki ben sadece sevdigim adami kiskaniyorum el alemin adamini degil . Ben kiskancim, nişanlim bi kiskanç bi degil bazen onun da dengesini bozuyorum. Aslinda kiskanclik bi hastalik gibi olmasa daha iyi. Siz böyle devam edin , kiskanmak için kendinizi zorlamayamazsiniz , aman gönlu olsun diye de numaraciktan kiskanclik yapabilir misiniz bilinmez.

Size göre manasızsa anlam verememeniz doğal değil mi? Saçma bir soru olmuş. Ne demişim bu da bir seçenek...

Bazen manasız bulursun ama anlam verilebildiği de olur.
Ayrıca konuyu saptırmayın,muhalefetinizi de sizi hayatta mutsuz eden insanlara yapın.konu sizin değil,size kasıt yok ima yok.alıntılayıp polemik yaratmak neden.sevmiyorum bu durumları gerek yok

Benimde üniversiteden bir erkek arkadaşım vardı dost anlamında uzun zaman görüşürdük konuşurduk ama evlendikten sonra artık eşim konuşmamıza sıcak bakmıyor o arkadaşımın karısı da beni bilse o da sıcak bakmaz anlarım bişey diyemem kimsenin huzursuz olmasını da istemem. Eşim beni dinliyorsa bende onu dinlerim o dostluk kavramı evlendikten sonra öyle olmuyor inanın . Yani evlimisiniz bilmiyorum ama.... Şimdi ben evde otururken eşim eski dost dediği kız arkadaşıyla buluşacak bunu kim ister sizce seven aşık olan isteyebilirmi... hiç etik değil bana göre.
"Hayatım ben kız arkadaşımla buluşmaya gidiyorum."
"Olur hayatım iyi eğlenceler"
Söylemesi bile komik:)

Cevap vermeme şansınız var. Ben de nereye nasıl yorum yapacağımı size sormayacağım doğal olarak.

Cevap vermeme şansınız var. Ben de nereye nasıl yorum yapacağımı size sormayacağım doğal olarak.

Durduk yere muhalefet olmak, verilen yanıtlara alıntı yapmak mecburiyetinde misiniz?belki sizi birileri zorluyorsa buna anlayışlı olabilirim.
Ama başka konularda da yaptığınız için açıkça rahatsız oluyorum.konu sahibine yaptığım yorum için başkasıyla polemiğe girmek zorunda mıyım? o nedenle başkalarının konusunda ben istediğime istediğim gibi laf atarım,sataşırım ama onun cevap vermeme şansı var canım diye geçemezsiniz medeniyet içerisinde.sizin birilerine iğneler tarzda tepeden yazılar yazma misyonunuz olamaz burada,olmamalı.

Bizde diyalog aynen böyle gelişiyor. Size komik ve ahlaksızca geliyor, bize olağan.

Yarın akşam da benim erkek arkadaşım eşiyle birlikte yemeğe gelecek bize. Geçen hafta ikimiz yalnız görüşmüştük mesela. Onun eşi de sorun etmez benimki de.

Kıskançlık meselesini anlamıyorum ama sizin yaşadığınız şekilde bir evliliği iki taraf da bundan memnunsa anlayabiliyorum. Ama siz bizim ilişkilerimizi geniş mezhep, ahlaksız yaşam tarzı olarak betimliyorsunuz.

Tekrar ediyorum, benim burada kime ve nasıl yorum yaptığım sizi ilgilendirmiyor, sizden izin almayacağım. Rahatsız oluyorsanız engelleme, cevap vermeme, görmezden gelme gibi seçenekleriniz mevcut. Size uygun olan herhangi birini kullanmanızı tavsiye ederim. Aksi takdirde yorumlarımla muhatap olmanız kaçınılmaz.

Bana yorum yapman beni ilgilendiriyor ama?
Boş muhalefetle muhatap olmak istemiyorum belki?oke en polemik kraliçesi sensin,ama benim de hastalıklı tiplerden rahatsız olmak gibi bir huyum var

Ben sizin yaşantı şeklinize ahlaksız diye bi tabir kullandımmı... Bana göre doğru değil dedim herkesin doğrusu kendine herkes inandığı şekilde yaşar siz öyle mutluysanız eşinizle aranızda sıkıntı olmuyorsa bananeki!
Benim hayatım değil o sizin hayatınız...
Her iki tarafda memnunsa mutluysa ne âlâ...
Biz eşimle aramızda hiçbirzaman kıskançlık krizi yaşamadık çünkü ikimizde öyle ortamlarda bulunmuyoruz bu bizim tercihimiz, o da sizin...

Bana yorum yapman beni ilgilendiriyor ama?
Boş muhalefetle muhatap olmak istemiyorum belki?oke en polemik kraliçesi sensin,ama benim de hastalıklı tiplerden rahatsız olmak gibi bir huyum var

Rahatsızlığınızla size mutluluklar dilerim o zaman. Mutlu akşamlar.

Etik=ahlak
Etik değil= ahlaksızca.

Ben ayni tam sizin gibiyim geyette memnunum. O ne oyle baskasinin hayatina mudahale hep. Yapacak olan yapar ne kadar kiskansan ve kisitlasanda. Ayrica kiskanma sevmenin olcusu degil buna inaniyorum. Ben 10 yillik evliyim daha hic arayanlarina karismadim. Is icin calisma arkadaslari aksam arar ki cogu bayan daha niyesini sorgulamadim. Insan ozguvenli olmali diye bakiyorum ben

Dogru insani buldugunuzda olmaz. Ben bazen tek takilirim ki cok severim. O cocugu alir ben kendim gezerim. Bazen evde takilmak istiyorsam o cikar disari cocukla. Biz gayet guzel anlasiriz. Ben onu tesvik ederim arkadaslariyla cikmasi icin git derim. Kendi arkadas cevren olsun onlarla vakit gecir saat siniri koymam sen bilirsin dogru saati derim. Dahada beni supheye dusurcek bisey yapmadi hicte pisman olmadim. Ikimizde kendi alanlarimizi yarattigimiz icin biraraya gelince daha guzel vakit geciriyoruz

Ben de hiçbir ilişkimde kıskançlık yapmadım, hiçbiri bundan şikayet etmedi. Bana yapılmasına da izin vermem.

Neyi kıskanacağım ki? Adam benim sevgilim. Nerede nasıl davranması gerektiğini bilmiyorsa, insanlara karşı sınırlarını çizemiyorsa, bana güven vermiyorsa kıskanacak kadar hayatımda tutmam, direkt ayrılırım zaten.

Gece arkadaşlarımla çıkarım, sevgilim en fazla nasıl döneceğimi sorar, "iyi eğlenceler" der ve gereksiz mesaj atıp rahatsız etmez. Ben de aynı şekilde davranırım.

Erkek arkadaşlarımla ilişkime de karışmaz.
Kendisinin çok fazla kız arkadaşı var, buradaki hanımların çoğu sinirden saçını başını yolar eminim :) Benim umurumda bile değil. Bensiz görüştüğü de oluyor, o da umurumda değil.
Bunun hislerle bir ilgilisi yok. Çok seviyorum ama kıskanmıyorum. Kendimi biliyorum, sevdiğim adamı biliyorum. Kıskançlık, bir ilişkideki en saçma duygu bence.

Sizi garipseyen önce dönüp kendisini sorgulasın "ben kimden neyi kıskanıyorum" diye. Ya kendilerine güvenleri yoktur ya sevgililerine/eşlerine.

Bende fotoğrafına yorum yapılınca savaş çıkaran medenilerden biriyim Fazlaca kıskancım ama yakın bir arkadaşım erkek arkadaşının pavyona gitmesine dahi izin veriyor.(Şaka değil). Takmayın yani insanlar çeşit çeşit, herkes ayrı bir çeşit

Kıskançlık yapabileceğim konular var, eşimin de var ama bakış acılarımız birbirine benzer olduğu için aramızda kıskançlık, kısıtlama gibi şeyler hiç yaşanmadı.
Karsidakiyle beklentiler uyduğu sürece sorun olmaz aslında.
Ben şunu yapıyorum beni kiskanman lazım diye düşünmek çok ilginç bir beklenti ayrıca.

Madem kıskanılacak bişey var niye yapıyorsun?
Yapıyorsan ve normal geliyorsa niye kıskançlık olsun istiyorsun?

Genişlikte son nokta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…