İlişkide kıskanç olmamak .benmi tuhafım?

Ortada bir şey varsa ve bu rahatsızlık verici durum rahatsız olduğunu bile bile sürüyorsa da kıskanmak yerine başka bir aksiyon alırsın. Ben öyle yaparım yani, başkalarını bilmem. Kendimi üzmem kıskanarak.
Açıkçası kıskandığım adamla birlikte olmamayı seçerim ben.. Bu güne kadar da öyle oldu yani ben öyle durumlarda zaten kıskanmak değil de üzülüyorum diyelim ve direk buz gibi soğuyorum hislerim uçup gidiyo, hayal kırıklığı yaşamak demek daha doğru olur.. Kıskana kıskana ömür mü geçer yaa insan hastalanır.

iyi ama hiç kıskanmadığınız birine karşı kıskanç olduğunuz kanısına sizi kaptıran nedir yani onu sormaya çalışıyorum.. Mesela size göre o durum nedir? Babanızı kimden ve nasıl bi durumda kıskanıyosunuz mesela merak ettim?
Esim kiskanilacak hicbisey yapmiyo vallah.
Yeni evlendigimde Kiskanma duygum baslarda tetikteydi adeta.. kiskancim ama kiskanilacak durum geziyor gibi bsy.. anlicagin hic kiskanma konusunu esimle yasamadm.
Babamla yasadim. Babamla dans ediyorduk abimin dugunde. Babamin halasinin kizi elimden almaya calisti. Babami cok benimsiyorum.. tabikide kaptirmadm babami 😂😂 yank kiskanc olmak bazen nadirende olsa ozguven veya givensizlklle alakali degil.. tekrar soluyorum kiskancim ama inanin daha esimi kiskanmadm . 5 sene sevgilkgimiz oldu 5 yildirda evliyim. Birbirimizi konusmadan gozlerimizden ne diyecegimizii biliyoruz ve birbirimizin asla kizacagi bisey yapmiyoruz

Ya ben anlıyorum aslında, daha doğrusu biliyorum. Kuzenimin eşi var, kıskanç bir kadın. Babasını çok severim ben, dünya şekeri bir insandır. Bir düğünde esprisine dansa kaldırdım onu ki babamla sınıf arkadaşıydılar 70 küsür yaşında adam. Üç dakika sonra 35 yaşında kadın "o benim babam" diyerek elimden aldı adamı. Hastalıklı bir düşünce yapısı değil de nedir bu?

Bu tabi ki normal değil ama ben de rahmetli babamı kızkardeşimden kıskanırdım :KK70: beni daha çok seviyor diye saç baş girerdik babamında hoşuna giderdi ne gülerdi adam halimize :)

malesef güvenmiyorsunuz bi yerde başka bir kadınla kahve içmesini kıskanıyorsanız ortada bir güven sorunu var demektir ha böyle bir durum yoksa zaten kafanız rahat olur tabi : )

Anneannem ve dedemle oturuyorduk bir gün. Anneannem bahçeye cıktı. (Yaşlar seksen)
Bir teyze geldi dedeme bişeyler sordu falan.. Gittikten sonra anneannem elini beline koymuş "hacım ne soruyor o niye bana sormuyomuş da" dedi. Ne tatlı bir kıskanmaydı o hala tebessüm ederim aklıma geldikçe.
Keşke deseydim yaww nine sen dedeme güvenmiyon mu sende ruhsal problem var :-)

Bunun size güvensizlikle alakasız oldugunu anlatmam çok zor. Anladım ve susuyorum....Hoppa

Ilk askim babam ikinci eşim. Ikisinide kiskaniyorum. Babamda verildigimde istem disi banaa kusup konusmadi bikac hafta.. babamda beni cok kkskanirdi. Zamanla alisti.. kiskanclik bukadar kotu bsy dgl paranoyak degilim sonucta

Yeni evlendigimde Kiskanma duygum baslarda tetikteydi adeta.. kiskancim ama kiskanilacak durum geziyor gibi bsy.. anlicagin hic kiskanma konusunu esimle yasamadm.
Babamla yasadim. Babamla dans ediyorduk abimin dugunde. Babamin halasinin kizi elimden almaya calisti. Babami cok benimsiyorum.. tabikide kaptirmadm babami 😂😂 yank kiskanc olmak bazen nadirende olsa ozguven veya givensizlklle alakali degil.. tekrar soluyorum kiskancim ama inanin daha esimi kiskanmadm . 5 sene sevgilkgimiz oldu 5 yildirda evliyim. Birbirimizi konusmadan gozlerimizden ne diyecegimizii biliyoruz ve birbirimizin asla kizacagi bisey yapmiyoruz

Baba çok başka bir sevgi durumu ya o normal tatlı bir kıskançlık :)

Anneannem ve dedemle oturuyorduk bir gün. Anneannem bahçeye cıktı. (Yaşlar seksen)
Bir teyze geldi dedeme bişeyler sordu falan.. Gittikten sonra anneannem elini beline koymuş "hacım ne soruyor o niye bana sormuyomuş da" dedi. Ne tatlı bir kıskanmaydı o hala tebessüm ederim aklıma geldikçe.
Keşke deseydim yaww nine sen dedeme güvenmiyon mu sende ruhsal problem var :-)

Bunun size güvensizlikle alakasız oldugunu anlatmam çok zor. Anladım ve susuyorum....Hoppa
Ananeniz bunu 80 yaşına geldikten sonra huy edinmemiştir herhalde yani sürekli hayatları bu şekilde geçmiştir kaldı ki ben kimseye ruhsal sorunun var sen o yüzden kıskançsın demiyorum ama hayatı bu şekilde kendinize zehir etmenin ne anlamı var ki tatlı da olsa kıskanacak bir durum yokken niye kıskanayım ben bunu asla anlayamam kusura bakmayın

Valla o babanızla olan düğün diyaloğu biraz şakavari biraz çocukça olmuş onu tam kıskançlık olarak nitelemiyorum doğrusu (tabi tavrınız da şimdiki anlatımınız tadında olduysa) :KK66: Bu paylaşamama gibi sevdiklerini biraz tam kıskançlık sayılmaz :KK70: Ben de eşim kedimizi biraz fazla sevince başımı ortalarına sokup "artık sıra bende" falan derim mesela.. Tatlı şeyler bunlar sevgi gösterisi gibi.. Ama eş kıskançlıkları pek bu kadar tatlış olmuyo genelde bunaltma, sıkma,kısıtlama ve sonunda hayatı kendine de karşısındakine de dar etme şeklinde devam edip gidiyo.. Eski eşim çok kıskanç bi adamdı. Beni o kadar bunalttı ki yıllarca şimdi kıskançlık deyince tüylerim diken diken oluyo..

Bu tabi ki normal değil ama ben de rahmetli babamı kızkardeşimden kıskanırdım :KK70: beni daha çok seviyor diye saç baş girerdik babamında hoşuna giderdi ne gülerdi adam halimize :)

Haha eğlenceliymiş bu. Ben evin son çocuğuydum, en küçük, minnak hep en çok sevilen oldum. Rahmetli babamla aşk yaşıyorduk zaten. Anne baba sevgisini kıskanmayı o yüzden bilmedim belki.

Valla o babanızla olan düğün diyaloğu biraz şakavari biraz çocukça olmuş onu tam kıskançlık olarak nitelemiyorum doğrusu (tabi tavrınız da şimdiki anlatımınız tadında olduysa) :KK66: Bu paylaşamama gibi sevdiklerini biraz tam kıskançlık sayılmaz :KK70: Ben de eşim kedimizi biraz fazla sevince başımı ortalarına sokup "artık sıra bende" falan derim mesela.. Tatlı şeyler bunlar sevgi gösterisi gibi.. Ama eş kıskançlıkları pek bu kadar tatlış olmuyo genelde bunaltma, sıkma,kısıtlama ve sonunda hayatı kendine de karşısındakine de dar etme şeklinde devam edip gidiyo.. Eski eşim çok kıskanç bi adamdı. Beni o kadar bunalttı ki yıllarca şimdi kıskançlık deyince tüylerim diken diken oluyo..

Ben onu eşimle okuduğu kitap arasına kafamı sokarak yapıyorum. Kitabı kıskanıyorsam demek :KK70:

Anliyorum..gozunuz korkmus...
Cocuktum ztn babamla dans ettigimde.. bide elimden babami alis sekli hosuma gitmedi..
Yine olsa yine kizardim gibi 😁

Haha eğlenceliymiş bu. Ben evin son çocuğuydum, en küçük, minnak hep en çok sevilen oldum. Rahmetli babamla aşk yaşıyorduk zaten. Anne baba sevgisini kıskanmayı o yüzden bilmedim belki.
çokk eğlenceliydi çokkkk :KK70: kızkardeşim benden 1 yaş küçük arkadaş gibi büyüdük tabi kızsal rekabet evimizde hüküm sürüyordu doğanın kanunu olarak bundan da en çok nasibini alan babamdı sonra erkek kardeşim doğunca feleğimizi şaşırdık tabi :KK70: rahmetli babmda az değildi erkek kardeşimi eve getirdiklerinde eh artık benim oğlum oldu size ihtiyacım kalmadı eşyalarınızı toplayın gidin diye bizi 2 saat ağlattı uyudu sonra uyandığında siz hala burdamısınız diye bizi tutup kapının dışına koydu kapattı kapıyı çığlık kıyamet apartman inledi resmen :KK70: sonra dondurma aldı barıştık :)))))))

çokk eğlenceliydi çokkkk :KK70: kızkardeşim benden 1 yaş küçük arkadaş gibi büyüdük tabi kızsal rekabet evimizde hüküm sürüyordu doğanın kanunu olarak bundan da en çok nasibini alan babamdı sonra erkek kardeşim doğunca feleğimizi şaşırdık tabi :KK70: rahmetli babmda az değildi erkek kardeşimi eve getirdiklerinde eh artık benim oğlum oldu size ihtiyacım kalmadı eşyalarınızı toplayın gidin diye bizi 2 saat ağlattı uyudu sonra uyandığında siz hala burdamısınız diye bizi tutup kapının dışına koydu kapattı kapıyı çığlık kıyamet apartman inledi resmen :KK70: sonra dondurma aldı barıştık :)))))))

Amna tanrım travma sebebi :KK53:

Amna tanrım travma sebebi :KK53:
Babamın eşşek şakaları meşhurdur :) kıçının altına dolarları koyup osurup aa para s.yorum diye erkek kardeşimi kandırması filan daha neler neler cnm benim inşallah cennettedir orda da bu şakaları yapmıyosa tabi :)

Eşimi kıskanırım ve kıskanılmak isterim.
Kıskanıldığım zaman kendimi daha önemsenmiş hissederim. Başka bir erkekle gözgöze muhabbet etsemde eşim bundan rahatsız olmasa bana karşı duygularından şüphe ederim. Bende onun başka bir bayanla konuşmasını istemem. Bana göre bunlar evlilikte doğru şeyler değil zaten kimsenin içini bilemezsiniz eşinize güvensenizde fesat insanlar her yerde. Hem ne gerek varki zaten evlendiysek onun hem arkadaşı hemde dostu benim 😊

X