- 19 Şubat 2018
- 1.475
- 5.432
Ben alakası olmadığını düşünüyorum. Kıskançlık bi saplantı gibi bir şey.Ben özgüvenle ilgisi olduğunu düşünüyorum.ben özgüvenli biriyimdir mesela farklı konulardada öyle
Ama aşırı kıskançlığın ruhsal bir problem olduğunuda biliyorum .
Çünkü kıskanılan bir erkek egosunu tatmin ediyordur.Ama bizim toplumumuzda kıskanmıyorsun sevmiyorsun mantığı var daha çok
Sahiplenmiyorsun diyorlar
Kıskanç kadınlardan yakınılıyor sonra ee sende hiç kıskanmıyorsun oluyor bir süre sonra durum
Şaşırtıcı gerçekten
İŞTE BÜTÜN MESELE BENCE SON CÜMLEİlgiliyim kendimce ama yetmiyor heralde
Bazen başbaşa kalmak istiyorum bazen yalnız yada sosyal çevremle
Ama sürekli yazan arayan bir tip değilim
Mesela ararlar sonradan görürüm hep telefona bakmam sesi kısıktır zaten .
Boyle tavirlar sergileyen insanlar ciddi anlamda kendileriyle sorunlari olan insanlar,herseyi kontrol etme hastaligi gibi,benimsin ve benim kurallarima gore yasayacaksin haa oyle birakip gidemessinde vururumlar tehditler ohoo girla tecrubeyle sabit yani:)gecmiste oyle bir manyakla tecrube ettim..ama ne diyorum simdi biliyomusun?iyiki tecrube etmisim,aksi takdirde bugun ku ben olmazdim olgunlasmazdim hersey olmasi gerektigi icin oluyor:)gelene bas ustune,gidene eywallah...
Asıl olması gerekeni yapıyorsunuz. Kendine ve karşısındakine güveni olan çiftler böyle olmalılar zaten. Bende eşimi kıskanmam pek. Kızlarla akşam dışarı çıkarım. Eşim de istediği zaman çıkar. İstediğimiz arkadaşlarımızla görüşürüz. Zaten aklında sizi aldatmak düşüncesi varsa her türlü yapar bir şeyler. 7/24 başında dursanız gözüyle bile yapar. O yüzden rahat olmak en mantıklısı. Seven insan kıskanır lafına inanmam.ilişkilerimde çok rahat bir insanım .aşırı bir kıskançlığım yoktur.herkese özel alan bırakılmasından yanayım.bazen yaptıklarım çevremdekileri şaşırtıyor.arkadaslarım çok rahat bırakıyorsun diyor.mesela ben olsam şuna izin vermem buna izin vermem vs .izin almak yada vermek hiç tarzım olan birşey değil.benim ilişkimde erkek arkadasım arkadaslarıyla akşam takılabilir normal kız arkadaslarıyla görüşebilir vs benim içinde öyle.insanlar buna çok şaşırıyor.misal bir arkadasım var çok medeni eğitimli bir kız.o bile sevgilisinin resmine bir bayan arkadası yorum yaptı diye kıyameti koparıyor.ona diyorum ne alaka yapabilir .sen ne rahatsın diyor bana.bende mi sorun var anlamadım.erkek arkadaslarım da başta çok güzel çok farklısın derken ilişki sürünce sahiplenmiyorsun kıskanmıyorsun beni sevmiyorsun sevildiğimi hissetmiyorum diyor.
Şimdi tanışma aşamasında olduğum biri var konuşuyoruz kıskançlığı sevmem falan diyor herkesin özel alanı olmalı ama biliyorum bir süre sonra oda şikayet etmeye başlayacak.
Huyum bu .bana sevmiyorsan kıskanmazsın sen aşık olamıyorsun diyorlar
Haklılar mı bilemiyorum .
Siz kıskanç mısınız bunun dozu nedir?
Feminizm cinsiyet eşitsizliğini düzeltmek adına kadın sorunları kısmını inceleyen düşünce akımıdır. Feministler erkek düşmanı değildir. Feminaziler erkek düşmanıdırvallahi yapı meselesi bişey diyemem ama gerçekten kendinize zarar onlara hiç bişey olmuyor (erkeklere yani ) hepsinin canı cehenneme bence bu aralar feminist takılıyorum :)
ilişkilerimde çok rahat bir insanım .aşırı bir kıskançlığım yoktur.herkese özel alan bırakılmasından yanayım.bazen yaptıklarım çevremdekileri şaşırtıyor.arkadaslarım çok rahat bırakıyorsun diyor.mesela ben olsam şuna izin vermem buna izin vermem vs .izin almak yada vermek hiç tarzım olan birşey değil.benim ilişkimde erkek arkadasım arkadaslarıyla akşam takılabilir normal kız arkadaslarıyla görüşebilir vs benim içinde öyle.insanlar buna çok şaşırıyor.misal bir arkadasım var çok medeni eğitimli bir kız.o bile sevgilisinin resmine bir bayan arkadası yorum yaptı diye kıyameti koparıyor.ona diyorum ne alaka yapabilir .sen ne rahatsın diyor bana.bende mi sorun var anlamadım.erkek arkadaslarım da başta çok güzel çok farklısın derken ilişki sürünce sahiplenmiyorsun kıskanmıyorsun beni sevmiyorsun sevildiğimi hissetmiyorum diyor.
Şimdi tanışma aşamasında olduğum biri var konuşuyoruz kıskançlığı sevmem falan diyor herkesin özel alanı olmalı ama biliyorum bir süre sonra oda şikayet etmeye başlayacak.
Huyum bu .bana sevmiyorsan kıskanmazsın sen aşık olamıyorsun diyorlar
Haklılar mı bilemiyorum .
Siz kıskanç mısınız bunun dozu nedir?