İkinci evlilik yapanlar burada mı

Nasıl nerede tanıştınız

Teşekkür ederim.

Annemi yıllardır çok iyi analiz ediyorum, sevgisi konusunda şüphem yok ama empati yeteneği yok ve insanları çözemiyor. Herkese iyi davranarak ilişkilerini yürütüyor.

Evet iyi ki dinlemedin diyor, aynen. Çünkü iki kişinin yaşadığını yine iki kişi biliyor en çok. Ben annemle babamın ilişkisini bile evlenip benzer durumu yaşadıktan sonra anladım.

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim, bilmukabil olsun.

Işyerinde durumu nasıl karşıladılar

Kimse tek kelime soramadı, ben hiç bir zaman özelimi anlatamam, onlar da sormaya cesaret edemez. Eşim de aynı işyerinde, soranlara anlaşamadık deriz diye anlaşmıştık zaten.

Ben oldum olası ne özelimi anlatmayı, ne başkalarının özelini dinlemeyi severim.

Banka ortamları kalabalık olur Yemeğe vs topluca gidilir. Herkes sorar diye düşündüm de o Yüzden sordum.

Aynı ortamda ise daha zor olmuştur. Aynı şubede misiniz yoksa

Banka ortamları kalabalık olur Yemeğe vs topluca gidilir. Herkes sorar diye düşündüm de o Yüzden sordum.

Aynı ortamda ise daha zor olmuştur. Aynı şubede misiniz yoksa

Evet kalabalık çoğu kişi ikimizi de tanıyor ama sormadılar. Cevap vermeyeceğimi biliyorlar çünkü:)

Aynı şubede çalışamaz eşler, farklı idik zaten.

Benim yöneticim onun arkadaşıydı hatta, ilk izin almak için ona söyledim, ne diyeceğimi bilemiyorum dedi o kadar.

Hakkınızda Hayırlısı olsun ne diyelim

Konularını Hatırlıyorum senin şimdi daha iyi gibisin ama :)

Hakkınızda Hayırlısı olsun ne diyelim

Konularını Hatırlıyorum senin şimdi daha iyi gibisin ama :)

Teşekkür ederim evet çok daha iyiyim, şu an eski hislerimin hiçbirini hissetmiyorum, zamanla geçiyormuş gerçekten.

Beni üzen uğradığım haksızlıklar, yaşadığım hayal kırıklıkları ve yıkılan hayallerimdi. Şimdi iyi ki bitmiş diyorum.

İnşallah bundan sonra da hep iyi ki bitmiş derim...

Eğer üstünde o evlilik yükse , seni onunla tutan şey sevgi değil Alışkanlık ise o zaman bitmeye mahkum oluyor zaten bazı Şeyler.

Bende 2.ci evliligimi yaptim ilk 8 yil oldu sumur mutluyum ilk evliligime bakarak iyim. Esimi seviyorum onunda beni sevdigini hissediyorum

Eğer üstünde o evlilik yükse , seni onunla tutan şey sevgi değil Alışkanlık ise o zaman bitmeye mahkum oluyor zaten bazı Şeyler.

Benim sevgim bitmişti, ailesinin bana yaşattıkları, onun beni yalnız bırakması ile zaten ruhum doymuyordu, yalnız gibiydim. Birbirimizin ihtiyaçlarına cevap veremiyorduk, o da benim onu sevmediğimin farkındaydı zaten.

Hanımlar boşanmanın acısı geçiyor mu nasıl atlattınız ikinci evliliğinizi nasıl güvenip te yaptınız nasıl tanıştınız şimdi mutlu musunuz hayatlarınız nasıl gidiyor
Bosandiktan sonra acı çekiyorsan demekki hala içinde birşeyler varmış bende ayrıldım ama birgün bile aklıma gelmedi pişmanlığım olmadı ev arkadaşım gibiydi şimdi ikimizde evliyiz ikinci evlilik şuan için düşünmen çok erken zamana bırak herşey gelip geçiyor en azından benim için imzayı attıktan sonra geçmiş çöp oldu gitti çok şükür

Öncelikle inşallah yeni hayatınızda çok çok mutlu olursunuz
Çoğu boşanma sebebi psikolojik şiddet sanırım ki bu çok kötü daha 5 aylık evliyim ve ben de yaşadım maalesef psikolojik şiddet özgüveni mahvediyor dediginiz gibi Şimdi düzeldi mi derseniz ben de kararsizim bir taraftan toparlamaya çalışıyoruz bir taraftan ben acabalarla bogusuyorum
Hepimiz için çok güzel günler olur inşallah
Bizler güçlü kadınlarız

Evet anneci bir adamdı değil mi ?
En büyük hatan bu kadar sene sürdürmek olmuş.

İçinde bir şeyler kalsada kalmasada boşanma mahkeme ortamı bir travma zaten acıdan kastım bu bireye indirgemeyin. Ayrıca erken mi değil mi bırakında ona ben karar vereyim.

İçinde bir şeyler kalsada kalmasada boşanma mahkeme ortamı bir travma zaten acıdan kastım bu bireye indirgemeyin. Ayrıca erken mi değil mi bırakında ona ben karar vereyim.
Ben sadece yaşadıklarımı söyledim sizi yonlerdirmek yada eleştirmek zati benim haddim değil neden bu tepki anlamadım neyse kusura bakmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…