- 27 Temmuz 2019
- 2.693
- 9.189
- Konu Sahibi girlpower12
İlginç bir olay ya. İstisnaları es geçmekle birlikte, gözlemlerime göre aynen böyle oluyor. Yani eskisinden bir tık daha iyisi ama yine büyük sorunlusu.Kesinlikle bundan bahsettim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlginç bir olay ya. İstisnaları es geçmekle birlikte, gözlemlerime göre aynen böyle oluyor. Yani eskisinden bir tık daha iyisi ama yine büyük sorunlusu.Kesinlikle bundan bahsettim
Bence şunla alakalı zaten Türkiye'de normal erkek sayisi az.İlginç bir olay ya. İstisnaları es geçmekle birlikte, gözlemlerime göre aynen böyle oluyor. Yani eskisinden bir tık daha iyisi ama yine büyük sorunlusu.
Çok doğru. Bizim erkeklerimizin büyük çoğunluğu problemli. Ataerkil toplumun yarattığı minik ilahlar gibi takılıyorlar.Bence şunla alakalı zaten Türkiye'de normal erkek sayisi az.
Cidden bakıyorum 10 evlilikten 9 u sıkıntıda.
Ben de bunun değiştiğini görmedim maalesef. İçsel bir mekanızmadan kaynaklı deseler de insanoğlu sürekli değişiyor.. Değişmeyen tek şey değişimin kendisi misali ama bu vahim olay aynı farklı versiyona tabi ama sonuç benzer..İlginç bir olay ya. İstisnaları es geçmekle birlikte, gözlemlerime göre aynen böyle oluyor. Yani eskisinden bir tık daha iyisi ama yine büyük sorunlusu.
Çoğunda kadın idare ediyor.Çok doğru. Bizim erkeklerimizin büyük çoğunluğu problemli. Ataerkil toplumun yarattığı minik ilahlar gibi takılıyorlar.
Bu bahsettiğim istisnaların biri bir Alman ile diğeri İskandinav bir beyle evli. Türk erkeği ile evli olup, gerçekten çekirdek aile kültürü ile yaşayan ve kurduğu bu ailesine, eşine değer veren eşe sahip çok az kadın gördüm. Evin içini bilemem tabi, belki de öyle yansıtıyorlardır.
Bir çeşit kader örüntüsü bana göre. Uyanmak ve onarmak lazım sanki.Ben de bunun değiştiğini görmedim maalesef. İçsel bir mekanızmadan kaynaklı deseler de insanoğlu sürekli değişiyor.. Değişmeyen tek şey değişimin kendisi misali ama bu vahim olay aynı farklı versiyona tabi ama sonuç benzer..
Bence kadınlar kadar erkeklerin de değişimi ilerlemesi şart.. Hepsi aynı bir saatten sonra..Bir çeşit kader örüntüsü bana göre. Uyanmak ve onarmak lazım sanki.
Kadınlarımıza da yuva kutsaliyeti yüklemişler işte. O kutsallıktan erkeklerin haberi yok ama. Erkek her eziyeti yapsın kadın çeksin, bunu övüyorlar.Çoğunda kadın idare ediyor.
Normal erkek sayisi çok çok az.
Ben babamın zamanından bakıyorum çevredeki amcalar yüzde 90 kusurlu.
Şimdiki nesil de de yine var sıkıntılar.
Çünkü erkekler yürüyen ego.
Bu ülke kültürünün değişmesi yüzyıllar sürecek ne yazık ki.Bence kadınlar kadar erkeklerin de değişimi ilerlemesi şart.. Hepsi aynı bir saatten sonra..