İkinci evlilik yapanlar burada mı

Çok yakın bir arkadaşım var. Aldatılarak ve çok ağır şeyler yaşayarak boşanmıştı. Seneler sonra çok çalkantılı bir aşk ile evlendi. Gayet mutlu ve huzurlu. Herşey insanlar için. Evlenmeyebilirdi de. Netiecede hayat devam ediyor.
Bekar da olsak evli de olsak her türlü mutlu olmak mümkün.

Sizin hayatınızda nasıl bir gelişme oldu yani neden ayrılıp sonra nasıl ne zaman oldu 2.evlilik
Ben ilk evliliğimde yaklaşık 11 ay evli kaldım canım, sonra aldatıldım.
anlaşmalı olarak boşandık. boşandıktan sene sonra falan da ikinci eşimle tanıştım. tanışıp evlenmemiz 6-7 ay sürdü.
şimdi 2 yıllık evliym.. eşimi tanıdıktan sonra onunla evlendikten sonra iyi ki aldatılmışım diyorum :)
yani boşanmadan 1,5 yıl sonra evlendim tekrardan.

eşim'in ilk evliliği.

Ben ilk evliliğimde yaklaşık 11 ay evli kaldım canım, sonra aldatıldım.
anlaşmalı olarak boşandık. boşandıktan sene sonra falan da ikinci eşimle tanıştım. tanışıp evlenmemiz 6-7 ay sürdü.
şimdi 2 yıllık evliym.. eşimi tanıdıktan sonra onunla evlendikten sonra iyi ki aldatılmışım diyorum :)
yani boşanmadan 1,5 yıl sonra evlendim tekrardan.

eşim'in ilk evliliği.
Ben de 8 ay evli kaldım çekişmeli bnmki zor bir süreç bir an önce bitsin de bnde sizin gibi daha güzel şeyler düşünmek istiyorum. Allah mutluluğunuzu daim etsin nasıl tanıştınız acaba

Ben de 8 ay evli kaldım çekişmeli bnmki zor bir süreç bir an önce bitsin de bnde sizin gibi daha güzel şeyler düşünmek istiyorum. Allah mutluluğunuzu daim etsin nasıl tanıştınız acaba
İş sebebi ile tanıştık canım özel sektörde satın alma uzmanı olarak çalışıyorum, ihalaler vs ilgileniyorum.
Eşim de x bir firmada satın alma da .. ihalelere giriyorlardı.
ben yaklaşık 5 ay kadar tedavi gördüm psikolojik. kimse ile görüşmüyordum. çalıştığım yerden çıkmıştım bu işime girmiştim. telefon vs dahi kullanmıyordum cok zor zamanlar geçirdim.
sürekli iş için toplantılar, ihaleler görüşüyorduk hem telefondan hem yüzyüze. Kendisi ilk günden beri istiyordu ama ben boşanmış biri olarak hiç bir zaman bekar birini düşünmemiştim açıkcası bunuda kendisine açıkça ifade ediyordum:) kendin gibi bekar hiç evlenmemiş biri ile evlen, ailen bile böyle istiyordur onlar da beni kabul etmezler , benden sana olmaz vs diye çok zorladı, çok çabaladı :) iyi ki de zorlamış, iyiki de olmuş :)

bizim anlaşmalı idi avukatım da çok iyi idi. zaten zorlaştıracak birşey yoktu elimde cok fazla delil vardı hem görüntü hem yazışmalar vs ,eski eşim de çok zorlamadı zaten çıktığımız ilk mahkemede aldattım pişmanım dedi :)

2. mahkeme de boşandık :)

İş sebebi ile tanıştık canım özel sektörde satın alma uzmanı olarak çalışıyorum, ihalaler vs ilgileniyorum.
Eşim de x bir firmada satın alma da .. ihalelere giriyorlardı.
ben yaklaşık 5 ay kadar tedavi gördüm psikolojik. kimse ile görüşmüyordum. çalıştığım yerden çıkmıştım bu işime girmiştim. telefon vs dahi kullanmıyordum cok zor zamanlar geçirdim.
sürekli iş için toplantılar, ihaleler görüşüyorduk hem telefondan hem yüzyüze. Kendisi ilk günden beri istiyordu ama ben boşanmış biri olarak hiç bir zaman bekar birini düşünmemiştim açıkcası bunuda kendisine açıkça ifade ediyordum:) kendin gibi bekar hiç evlenmemiş biri ile evlen, ailen bile böyle istiyordur onlar da beni kabul etmezler , benden sana olmaz vs diye çok zorladı, çok çabaladı :) iyi ki de zorlamış, iyiki de olmuş :)

bizim anlaşmalı idi avukatım da çok iyi idi. zaten zorlaştıracak birşey yoktu elimde cok fazla delil vardı hem görüntü hem yazışmalar vs ,eski eşim de çok zorlamadı zaten çıktığımız ilk mahkemede aldattım pişmanım dedi :)

2. mahkeme de boşandık :)
Zor günler den gecmeden iyi günlere çıkılmıyor değil mi

Zor günlerden gecmeden iyi günlere çıkılmıyor değil mi ☹
Maalesef canım.. ben herkese küsmüştüm :) babama bile iğrenerek bakıyordum maalesef.
ama düzeliyor, inan ki geçiyor :)
sonra öyle biri çıkıyor ki karşına tüm gidenlere şükrediyorsun :)

şuan evlilik için erken daha tam boşanamamışken.ne kadar zamanda geçiyor acaba acısı. her yanım anı her zaman ağlamasam da rahatsız oluyorum işim burda başka bir yere taşınmak gibi bir durumum yok.ya bide kadınlar dul olunca bu erkekler iç güdüsel olarak kadını sahipsiz mi zannediyor.çoğunun derdi başka.geçen bi tip bana dedi ki beni kadınlar arıyor ben aramıyorum. evli olanlar bile arıyor diye.boşanma ile boşluğa düşenleri geçtim bazı kadınların da işi gücü yok galiba adamın egosunu tavan yapmış.adam bu ego ile evlenememiş bile:KK70:

Ailesi nasıl karsıladı nasıl güvendin bu eşine o psikolojiden çıkmak zor oluyor kaç yasındaydın bunlar olurken
Şuan 29 yaşındayım canım.. ilk evliliğimi 24-25 yaşlarında yapmıştım.
ilkten güvenemedim tabi istemedim de zaten ama sonra bir şekilde oldu.
Ailesi de harika insanlar kayınvalidem kayınpederim mükemmel insanlar. eşime söylediklerimi onlara da dedim x beni sizinle tanıştırdı ama beni basımdan böyle böyle bir olay geçti kendisine de defalarca hiç evlenmemiş birini bulması gerektiğini söyledim diye.
annesi bana bunları kafama takmayacağımı, önemli olan birbirimize duyacağımız sevgi, saygı olduğunu söyledi.
ben bir erkek annesi olarak bunu sorun etmiyorum benim de kızım var herkes yaşayabilir bu durumu. benim onayım var demişti.

2 yıldır 1 kez dahi snn 2. evliliğin oğlumun ilk lafını hiçbirinden duymadım ben. el üstünde tutuyorlar beni. Allah razı olsun. canımm onlar benim :)

Ailesi de harika insanlar kayınvalidem kayınpederim mükemmel insanlar. eşime söylediklerimi onlara da dedim x beni sizinle tanıştırdı ama beni basımdan böyle böyle bir olay geçti kendisine de defalarca hiç evlenmemiş birini bulması gerektiğini söyledim diye.
annesi bana bunları kafama takmayacağımı, önemli olan birbirimize duyacağımız sevgi, saygı olduğunu söyledi.
ben bir erkek annesi olarak bunu sorun etmiyorum benim de kızım var herkes yaşayabilir bu durumu. benim onayım var demişti.

2 yıldır 1 kez dahi snn 2. evliliğin oğlumun ilk lafını hiçbirinden duymadım ben. el üstünde tutuyorlar beni. Allah razı olsun. canımm onlar benim :)

ne güzel :)

Maşallah Allah bozmasın sevindim sizin adınıza 😊

Hep 2. Evliliklerin daha iyj oldugunu duymustum 🤭🤭

X