sana sperm vererek çocuk yapmana ,eziyet ederek eski karısnı uzaklaştırmaya bizim gücümüz yetmiyor çok sorryya ben bu çocuğun acısını bir şekilde atlatmaya çalışıyorum. ama bu kadın ekstra huzur kaçırıyor. Adam nen alınca kiymetli oldu sanki diyorum. bu adamın aklı orda mı bende mi buna cevap verin yani yorum yapın yeter kapatın şu bebek konusunu daha fazla canımı yakmayın buraya çare.bulurum diye yazdım hepten dibe soktunuz TEŞEKKÜRLER
iki dk bi düşün ...money money money ha bide çalışıyomuş adam........... ama muhtemelen karısıda bu sebeple terketmiştir..6 kere neden ev değiştirmişler?
Özel mesajdan resim yollasana birimize kendin seç herhangi birimiziburaya resim koymak pek doğru olmaz heralde ama fake olmadığımı nasıl anlayabilirsiniz bilmiyorum
gecenin bi vakti bi erkek neden böyle bi senaryo uydurup yazsın ve ne cevap alacak çıkarı olan anlayamadım...
Adamın aklı nerede söyleyeyim ben sana.
Bir karış havada
buraya resim koymak pek doğru olmaz heralde ama fake olmadığımı nasıl anlayabilirsiniz bilmiyorum
gecenin bi vakti bi erkek neden böyle bi senaryo uydurup yazsın ve ne cevap alacak çıkarı olan anlayamadım...
:)yoooo gayette resim koyabilirsin..şu kocanıda koy da bi gözümüz şenlensin ama
Canım o kadar derdi olan insanlar var onlara yardım etmek gerek. :)
Mesela daha gercekci olursan yazilan her seye tepki gostermeyip esimle uyumazsam olmaz demek yerine bilmiyorum ben bu acidan bakmamistim desen inan bana insanlar daha olumlu yorum yapar, yoksa kimse sen fake missin degilmissin bunun derdinde degil. Sizi nasil inandirabilirim sorusunun cevabini yazdigin cevaplari tekrar gozden gecirerek bulabilirsin en basitinden psikolojim bozuk bile diyebilirsin, ama gerci o zaman da 2-3 mesajla cozulurdu konu boyle olunca populer konu olmay yolunda ilerliyorsun tabi derdin buysa eger.buraya resim koymak pek doğru olmaz heralde ama fake olmadığımı nasıl anlayabilirsiniz bilmiyorum
yoooo gayette resim koyabilirsin..şu kocanıda koy da bi gözümüz şenlensin ama
Deme overdose olmayalim gece geceeeKocası "haddinden fazla" yakışıklı olan biri vardı geçenlerde, öyle olmasın sakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?