- 31 Ocak 2025
- 14
- -14
- 1
- 27
- Konu Sahibi merve elisa
Susup dinliyorlar ne bi ara yapmak var ne oğullarını karşılarına alıp konuşmak varAile apartmanindaymissiniz, esinizin ailesi bu kavgalar sirasinda ne yapiyor?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Susup dinliyorlar ne bi ara yapmak var ne oğullarını karşılarına alıp konuşmak varAile apartmanindaymissiniz, esinizin ailesi bu kavgalar sirasinda ne yapiyor?
Fotoğrafçılık okudum daha önce çok çalıştım ama evlenince bıraktımSonradan yorumlardan gördüm bende öyle olduğunu.
Mesleğiniz var mı? Evlenmeden önce ya da çocuklardan önce çalışma hayatınız oldu mu?
Çocuklarını düşün sadece ikisini al git kendine yeni bir düzen kur yok asacam masacamm erkeksiiz hayatta var yaşanır illa koca mı olacakKızlar derstleşmeye ihtiyacım var ağlayarak yazıyorum kusura bakmayın 8 senelik evliyim iki çocuğum var eşim iki kere beni aldattı biri 6 aylık hamileyken diğeri daha bir yıl önce iş yerindeki kadınla ve hala aynı yerde çalışmaya devam ediyor bu yüzden hep tartışsak da o işten ayrılmadı her kavgada beni kovuyor bir kere kadın sığınma evine gittim ama yapamadım gidecek yerim yok ailem yok ama istenmiyorum da ben pismişim akşama kadar yatıyormuşum hiçbir zaman evimi pis bırakmadım çocuklarımla kalktım hiç onları aç bırakmadım ama eşim müneccim ya ben dünyanın en kötü kadını oldum bugünde izin günüydü çocukları gezdirelim sıkılıyorlar evde dedim diye kıyameyi kopardı ben tek başıma dışarı çıkamıyorum sen nankörsün git annenin evine istemiyorum seni dedi evi terk etti psikolojim hiç iyi değil ben onun yüzünde iki seneye yakın psikolojik tedavi görüyorum ama ona bile izin vermiyordu gitmiceksin ne derdin var ilaç içiyon diye hep üstüme geliyordu o kadar yoruldum ki kendimi asmamak için o kadar direniyorum ki ne yapsam yetemiyorum istenmiyorum neden yaşıyorum ki
Tamam yani mesleğiniz var, tekrar çalışmaya başlasanız? Çocuklar kaç yaşında?Fotoğrafçılık okudum daha önce çok çalıştım ama evlenince bıraktım
Ee ilk aldatildiginizda daha neden plan yapmadiniz. Bir daha ayni sey olursa ne yaparim diye dusunmediniz. Illa ki bu son noktaya kadar adamin sizi kovmasini mi beklediniz. Cocuklar icin suan bulundugunuz evde uygun degil ona bakilirsa.İkinci hamileliğimde aldatıldım hanfendi bidaha üstüne çocuk yapmadım zaten sığınma evine gitmeyen bilemez zaten benim için tabiki iyi biryer ama çocukların yaşıyabileceği bir yer değil diyim size
Seni sevmeyen bir adamla olmaz , malı mülkü bölüşüp ayrılmak en doğrusu...Kızlar derstleşmeye ihtiyacım var ağlayarak yazıyorum kusura bakmayın 8 senelik evliyim iki çocuğum var eşim iki kere beni aldattı biri 6 aylık hamileyken diğeri daha bir yıl önce iş yerindeki kadınla ve hala aynı yerde çalışmaya devam ediyor bu yüzden hep tartışsak da o işten ayrılmadı her kavgada beni kovuyor bir kere kadın sığınma evine gittim ama yapamadım gidecek yerim yok ailem yok ama istenmiyorum da ben pismişim akşama kadar yatıyormuşum hiçbir zaman evimi pis bırakmadım çocuklarımla kalktım hiç onları aç bırakmadım ama eşim müneccim ya ben dünyanın en kötü kadını oldum bugünde izin günüydü çocukları gezdirelim sıkılıyorlar evde dedim diye kıyameyi kopardı ben tek başıma dışarı çıkamıyorum sen nankörsün git annenin evine istemiyorum seni dedi evi terk etti psikolojim hiç iyi değil ben onun yüzünde iki seneye yakın psikolojik tedavi görüyorum ama ona bile izin vermiyordu gitmiceksin ne derdin var ilaç içiyon diye hep üstüme geliyordu o kadar yoruldum ki kendimi asmamak için o kadar direniyorum ki ne yapsam yetemiyorum istenmiyorum neden yaşıyorum ki
Çocukları babaanneye bırakıp çalışma şansın varsa değerlendir bence , biraz güçlen ve boşan..Susup dinliyorlar ne bi ara yapmak var ne oğullarını karşılarına alıp konuşmak var
Bence evinde kalsın aniden çıkıp gidemez , gidecekse esi gitsin ama konu sahibi çocukları ile o evden asla çıkmasın, bir şekilde eşşek gibi o çocuklara bakacaklar yoksa rezil etsin tüm sülaleye hepsini...Hala neden o evdesiniz? Gideceğiniz herhangi bir yer o evden bin kat daha iyidir emin olun. Hakaret var, aldatma var, manipüle edilmek var var da var. Sizi o evde tutan tek şey o adamın geçiminizi sağlaması mı sadece? Her gün cehennemde yaşayacağınıza cesaretinizi toplayın, delilleri sunup boşanma davası açın. Hala aile apartmanında ara buluculuk yapmıyorlar diyorsunuz ara mı kalmış daha buluculuk yapılsın istiyorsunuz? Sığınma evinde biraz sıkın dişinizi iş bulana kadar zaten nafaka da alacaksınız o adamdan, eşyaları da bölüşün, tazminatınızı da isteyin aldatılan madur olan sizsiniz sonuçta.
Edit: hatta vazgeçtim madem evi terk etti defolsun gitsin iki çocukla sen niye sığınma evine gidiyormuşsun o ne yapıyorsa yapsın...
Birçok genç kızın hatası evlenince işi bırakmak, iste bu günler için sonuna kadar çalışmalı ve ilk 2 yıl çocuk düşünülmemeli, insan önce bir evliliğine bakacak bu adamdan baba olur mu , koca olur mu ondan sonra çocuk yapacak, ha bir tane oldu diyelim 2. Ye gerek yok , lakin söylediğimizle kalıyoruz maalesef...Fotoğrafçılık okudum daha önce çok çalıştım ama evlenince bıraktım
hayat kocadan ibaret değil lutfen kendinize gelin nekadar değerli olduğunuzun farkina varın 2 tane evladınız pırlantaniz var onlar icin güçlü olun bu çok zor bir imtihan szin için çocuklarınız büyükse çalışabilseniz keskeKızlar derstleşmeye ihtiyacım var ağlayarak yazıyorum kusura bakmayın 8 senelik evliyim iki çocuğum var eşim iki kere beni aldattı biri 6 aylık hamileyken diğeri daha bir yıl önce iş yerindeki kadınla ve hala aynı yerde çalışmaya devam ediyor bu yüzden hep tartışsak da o işten ayrılmadı her kavgada beni kovuyor bir kere kadın sığınma evine gittim ama yapamadım gidecek yerim yok ailem yok ama istenmiyorum da ben pismişim akşama kadar yatıyormuşum hiçbir zaman evimi pis bırakmadım çocuklarımla kalktım hiç onları aç bırakmadım ama eşim müneccim ya ben dünyanın en kötü kadını oldum bugünde izin günüydü çocukları gezdirelim sıkılıyorlar evde dedim diye kıyameyi kopardı ben tek başıma dışarı çıkamıyorum sen nankörsün git annenin evine istemiyorum seni dedi evi terk etti psikolojim hiç iyi değil ben onun yüzünde iki seneye yakın psikolojik tedavi görüyorum ama ona bile izin vermiyordu gitmiceksin ne derdin var ilaç içiyon diye hep üstüme geliyordu o kadar yoruldum ki kendimi asmamak için o kadar direniyorum ki ne yapsam yetemiyorum istenmiyorum neden yaşıyorum ki
Fotoğrafçılık okudum daha önce çok çalıştım ama evlenince bıraktım
Kadına yazılan onca gereksiz şeyden sonra bence en mantıklı yorum olmuş,umarım değerlendirir.Çocukları babaanneye bırakıp çalışma şansın varsa değerlendir bence , biraz güçlen ve boşan..
Fotoğrafçılık okudum daha önce çok çalıştım ama evlenince bıraktım